Şimdi Ara

BİLKENTTEN TIPA YATAY (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
1.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam EE de kendi güçlü yanlarımı direkt kullanamıyorum hatta zayıf olduğum taraflar çok belirgin yani ondan sıkıntı EE için fazla teorik Matematik için de fazla pratik bir kafa yapısı var. Nereden baksan elinden kalıyor gibi şimdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-798C79D8E -- 18 Kasım 2023; 17:27:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gpa nasıl hocam

• up

• tıpa yatay yok mu hiç la

• Hocam bence tıbba geçme mühendisliklerin içerisinde kendine uygun olanı ara.Tıp şuan en kötü zamanlarını yaşıyor hekimler intihar ediyor,tükenmişlik yüksek seviyede,çalışma şartları çok zor,hasta yükü çok fazla sistem giren herkesi öğütüyor bir şekilde.Mühendislerin çalışma şartları çok daha iyi,doktorlar kadar yüksek stres altında çalışmıyorlar,nöbet dertleri yok,çalışma saatleri belli,kapitalizme daha çok hizmet eden bir meslek olduğu için maaşları da yan hakları da iyi yurt dışı imkanı daha yüksek.Tıbbın bir albenisi kalmadı mühendis arkadaşlarım gerçekten çok mutlular her tatilde y.dışına çıkıyorlar geziyorlar bizim asistan abilerin de yıllık izin hakları yok işte çoğu antidepresan kullanıyor öğrencilerden de çok fazla kullanan var durumlar böyle seçim senin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ColonelLanda kullanıcısına yanıt

istanbul sbü hamidiye ye geçebiliyosan öneririm , 1 numara şu anda kadro + hastane olarak

• an itibariyle durum kesinleşmiştir myp ile yarı dönemde tıp geçen örnek aranır

Noldu mat mtden dolayı mı

• todrsv kullanıcısına yanıt

sevgili tekman kararımızı kesinleşmiştir sağolsun arada kalmıyoruz artık

Hayırlısı olsun hocam, mattan fizikten sorun yaşıyorsan okunacak bölüm değil zaten. Yaşam bilimleri ailesine hoşgeldin

• todrsv kullanıcısına yanıt

Mat notum rezil( Tekman sağolsun) fizik notum eh işte. Me dersi notum çok yüksek. Arada pek bir korelasyon yok fizik mattan düşük aldıysan diğerlerini de yapamayacaksın diye bir kaide yok

• Swarleyyyy_ S kullanıcısına yanıt
    Yukarıda fizik dersini seviyorlar ben nefret ediyorum falan demiş hocam ona ithafen dedim notla alâkası yok. Yoksa Tekman effect hepimizi kapsıyor merak etmeyin :)

• hoca işte şuan bakınca ilk dönem 2.7 2.8 anca gözüküo bu ortalama için para verilmez tak yatayı koyarım içim rahat okurum en azından uzatır mıyım korkusu olmadan zaten ilgimi çekmiyor

• Keşke 2.7 yapabilsem

Hocam myp ile yarı dönemde tıpa geçemiyorsun diye biliyorum

• Swarleyyyy_ S kullanıcısına yanıt

Mat sınavı kolaydı la

• ya bu maaş botunu kim damlattı buraya yine ag

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.