Olmaktan korktuğum yer olan donanımhaberdeyiz tekrardan ben bu bilkenti beceremiyorum arkadaşlar fizik101 retake gibi gözüküyor az önce çıktığım mt sonrasında 4 sene bu stres bu kahır çekilmez. Anladığım kadarıyla yarı dönemde yatay yokmuş. Sene sonu geçer isem 1 sene+ 1 sene de hazırlıktan 2 oluyor. Tıpta yaşın çok da önemli olduğunu düşünmüyorum bu şekilde deneyimleri olan bilgilendirebilecek veya anıları anlatabilecek insanlar var mıdır şimdiden teşekkürler. |
BİLKENTTEN TIPA YATAY

-
-
hangi bölüm kaç k sıralaman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
anadolu şehirlerine falan yetiyo knk sıralama makineydi bölüm sıralamaya baktım 20klardaydım
-
fiziği seven belki de yapıyodur bu arada onu bilemem ama yani insanları görüyorum bölümdekiler seviyorlar abi fiziği dersleri ben nefret ediyorum yani anlamıyorum lisede yapamazdım zaten hangi akla hizmet seçtim hiç bilmiyorum mat türkçe vs iyi gelse bile a- a ing hoca kıt veriyor ama bi şekilde yaz okulu ile halletsek vs ama yok ben bu kadar sevmediğim şeyleri 4 sene boyunca işleyebileceğimi sanmıyorum
-
Geçme bence.
Ben de ielts’ten çıktım 1 saat önce. Hazırlık bitti gibi. Bölümde ne yapcaz bilmiyorum
çok özlüyorum hazırlığı
-
hocam ben de pompayı yedim bu sınav valla 30 falan alacam diyecek bir şey yok çaresiz kaldım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swarleyyyy_ -- 18 Kasım 2023; 14:3:57 >
knk makine bi de mq daha ilk seneden bu kadar zorlanıyorsam kaç ortalama ile bitircem ben bu okulu bi şekilde bu sene ucundan 3 yapsak bile anasını satayım sonraki seneler ne olacak
-
Usta sorma ben de makinedeyim o ders de ayrı dert de bu 101 sınavında çaktım ben de fena
sen bi dm gel mq kimsin la sen
-
Kanka 4. İelts ya bıktım valla.
yav önemi yok geçersin onu bi şekilde bana irreg olma dediler makinede kötü dediler dinleyem kafamı s..... bir şansım daha olurdu belki bazı derslere retake atmak için hata en başında ama yine de hayır hacı yani en sevmediğin şey olan fizikle en alakalı bölümü sen niye seçiyosun bi de konular direkt lisede en zorlandıklarım ajklşdakşl
-
knk işte zaten 20ye iyi mühendislik yok diye tıp diyom şehir çok da farketmiyo doğu olmayan iller geliyo düşünecez
-
Sen bilirsin ama şu an en mantıklı seçenek mevcut okuduğun yer. Attan inip eşeğe biniyorsun diğer her türlü ihtimalde.
4 sene dişini sık. Öbür türlüsü kolay mı sanki? 6 sene oku tus’a hazırlan 4-5 sene asistanlık yetmedi yan dal asistanlığı ölme eşeğim ölme.
makineyi sevmedim diyorsan da dediğim gibi endüstriye geçiş düşünülebilir.
-
up
-
Hocam ben de belki bölüm bile değiştirebilirim Fizik dersleri arkadaşlardan gayet yüksekti performans olarak ama EE de öyle değil kendini ünide keşfediyorsun da işte lisedeki halin tercih yapıyor ya bizde r olmaz diyip devam edeceğim başarılı olmasak da ya da değişim yapıp başarılı olma şansımı deneyeceğim bakalım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hangi bölüme?
-
Hocam sanmıyorum mal gibi devam ederim de yapsam Fizik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
EE + fizik çapı yakışır sana hocam.
Benzer içerikler
- raunt cevap anahtarı pdf
- antitusif 2024
- 110 tyt 70 ayt kaç bin
- kalp kası laktik asit fermantasyonu yapar mı
- itü siber güvenlik mühendisliği
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X