Şimdi Ara

Bill Gates: Mobil pazarda 400 milyar dolarlık hata yaptık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
2.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Microsoftun zaten hem mobil hemde masaüstü işletim sistemi tam bir rezalet.
    Kafasıga göre sistemi günceller mağzası çöp doludur ve uygulamaları bile sizden izinsız kurar... Sistemin ve mağza uygulamalarının ayrı ayrı yerlerden güncellenmeside bence tam bir saçmalık...
    Neyseki yıllar önce linuxa geçtim şimdi uzaktan bakıp bakıp gülüyorum.
    Teşekkürler Microsoft.

• baydyn kullanıcısına yanıt
    Yahu microsoft kendi uygulamalarından bazısını bile android ve ios için çıkarmış ama windows phone için çıkarmamıştı. Kendi sistemine uygulama çıkarmayan firmadan kendi işletim sistemini mi düşünmesini bekliyoruz.

• Sadece 400 milyar dolar değil, Nokia yıda batırdılar. Android yeni çıkarken Nokia akıllı telefon pazarına Windows mobil yazılımını 2-3 yıl bekleyince treni kaçırdı

• Microsoft Nokia yı batırmadı, Nokia kendini batırdı.adam gibi uygulama mağazası yapmadı. ozaman ki symbian andoridden kat ve kat üstün ve akıcıydı ama uygulamaları günü takip etmedi. sonra andoridi küçümsedi bizim işletim sistemimiz daha iyi dedi androide geçmem dedi çöküş başladı. çöktükten sonrada kurtulmak için Microsoft ile anlaştı sonra tamamını sattı.

• Yılların msn programının Android versiyonunu yazıp markete bile koymadılar. Skype denen kullanışsız bir programa çevirdiler. Kimse kullanmadı doğru dürüst.. WhatsApp geldi sonra, 20 milyar dolara facebooka satıldı.

• MetalWave kullanıcısına yanıt
    Tamamen doğru..

İlk başta Symbian işletim sistemini Sony Ericsson ve Samsung kullanıyordu. Nokia "Burada patron benim, benim dediğim olacak" şeklinde dayattığı için böyle oldu.
  • Bu saatten sonra monitöre bağlanınca Samsung dex gibi ama x86 uygulamaları çalıştıran Windows 10 yüklü surface phone diye bir şey gelirse anca kurtarır bence. Bu dediğim de baya büyük bir gelişme olur gerçi. Birçok firmanın hayali bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Uygulamayla alâkası yok. Tamamen dünyayı iOS ve Android ile kontrol altına almak için yapıldı. Bundan 10 yıl önce dünyanın fazla kullanılan işletim sistemi olmasına rağmen ısrarla Instagram’ın çıkarılmaması bunun cevabıdır. Elop çıkıp yanan platform diye açıklama yaptı ve tüm geliştiricileri platformdan kaçırdı. Geliştiriciler kaçtıkça destek azaldı. Destek azaldıkça tüketicilerin ilgisi azaldı. Bunlarla birlikte Nokia’nın çıkış bileti olan ve aynı zamanda Android ve iOS’un sonunu getirecek olan MeeGo da Elop tarafından rafa kaldırılarak emeklerine ulaşılmıştır. Windows Phone bu kurgunun bir gerçekleşmesi için uydurulmuş bir kılıftır. Gelişmesi için Microsoft’un bile ilgi göstermemesi bunun kanıtıdır.

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    yazının sonuna birde dıj güçleri eklerseniz eksiklik gitmiş olur.

tamamen mağaza, bittiği zamanlar androdin anna ve belle versiyonunu kullandım. mağazada doğru düzgün bir şey yoktu. androide geçtim cihazın akıllığını hissettim. her ne kadar hantal olsada android daha çekici gelmişti çünkü online yönü daha gelişmişti.

mesela nokiada interneti açmaya korkardık çünkü telefon açmamıza yönlendirmiyordu, sanki internet açınca telefon eksra benden bir şey götürüyor hissi verirdi. andorde geçer geçmez bu telefon internetle çalışır kardeşim kullanmak zorundasın hissi verdi.

Nokia teknolojiye ayak uyduramadı
    Dalga geçtiğimi düşünüyorsanız buyrun okuyun.

ekşi sözlük
    nokia microsoft tarafından elimine edilmiştir
    https://eksisozluk.com/nokia-microsoft-tarafindan-elimine-edilmistir--5810948

senin yazına bu yorumu yapıp ekşisözlükteki bir kişinin yazısını okuyunca fikrim mi değişecek. ben kullanıcıyım arkdaşım 2011 de Nokia annadan belleye geçtiğinde cihaz akıyordu. kamera desen 2 nesil öndeydi, ama kullanıcısını kaybediyordu insanlar geri dönmüyordu, yukarıda yazdıklarımı aynen tekrar onaylıyorum ve arkdasındayım. Microsoft aldığında Nokia zaten bitmişti. senin sizin dediğiniz ancak 2008 yılında yapılsa ancak doğru denilebilirdi. aslında Nokia daha önce biterdi ama apple pahallıydı. dıj güçler planlar hikaye böyle kendini ön plana çıkarmaya çalışan her hikayeye inanmayın.

belki ilginizi çeker birde böyle bir sözlükte şebnem ferahın özlem tekini sezen aksu ile bitiriş hikayesi var.
    “senin yazına bu yorumu yapıp ekşisözlükteki bir kişinin yazısını okuyunca fikrim mi değişecek.“ diyen bir kişi bağnazdır. Bağnazlık ise düşük IQ ile ilişkilidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düşük iq lu ve bağnazlık :) sen şu şebnem meselesinede baktın mı oda sözlükte yazıyor. benim iq yetmedide senin ki buna daha uygun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Mr. Jingles, “söylediğim şeyler doğru, çünkü Ekşi Sözlük’te yazıyor” demiyor. İddialarına bir kanıt olarak Ekşi Sözlük’teki entry’i gösteriyor.

Bakın, yeni bir araştırma yapılmış:
    Onedio
    Yerli PISA'ya Göre 'Türkiye’de Öğrencilerin Yüzde 66’sı Okuduğunu Anlamıyor'
    https://onedio.com/haber/yerli-pisa-ya-gore-turkiye-de-ogrencilerin-yuzde-66-si-okudugunu-anlamiyor-880092

• quote:

Orijinalden alıntı: elite_n1nja

Mr. Jingles, “söylediğim şeyler doğru, çünkü Ekşi Sözlük’te yazıyor” demiyor. İddialarına bir kanıt olarak Ekşi Sözlük’teki entry’i gösteriyor.

Bakın, yeni bir araştırma yapılmış:https://onedio.com/haber/yerli-pisa-ya-gore-turkiye-de-ogrencilerin-yuzde-66-si-okudugunu-anlamiyor-880092
    ekşisözlükteki entry kanıt olarak gösterilemez doğruluğu onaylanmamış bilgi

• sturmgewehr44 kullanıcısına yanıt
    İnternetteki bir bilginin doğruluk onayını hangi merci veriyor?

Nedense eleştiriler entry’nin içeriğine değil, kaynağına yapılıyor: Entry yanlış, çünkü Ekşi Sözlük güvenilir değil. Bu sorunlu bir yaklaşım. Entry’nin içeriğinin neresi yanlış, onu söyleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: elite_n1nja

İnternetteki bir bilginin doğruluk onayını hangi merci veriyor?

Nedense eleştiriler entry’nin içeriğine değil, kaynağına yapılıyor: Entry yanlış, çünkü Ekşi Sözlük güvenilir değil. Bu sorunlu bir yaklaşım. Entry’nin içeriğinin neresi yanlış, onu söyleyin.
    Ekşisözlük sitesinden kaynak verilmesi yanlış. Orası troll ve ciddiye alınmaması gereken bir yerdir. Orada yazılan şeylerin %90'ı nefret küfür troll alay etme ve taraflı siyasi yazı içeriyor. Hatta yasaklanması gereken ama ne hikmetse yasaklanmayan zararlı bir sitedir. Bundan önemlisi verilen bilgilerin doğruluğu sağlam kaynaklar gösterilerek onaylanmıyor. Sağlam kaynak nedir polemiğine girmezsen de sevinirim eğer istersen wikipedia sitesine vpn ile erişim sağlayıp doğrulananan bilgilerin yanında verilen (1) (2) (3) şeklindeki linklere tıklayıp kaynakların neler olduğuna bakabilir bu konuda bilgi ve fikir sahibi olabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 19 Ağustos 2019; 11:25:11 >

bizi iq düşük dedi biri sıkıntı var dedi. karar verin sorun varsa garantiye götüreyim düşükse yapacak birşey yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.