|
Bildirim
İstese bugün bile ciddi rakip olabilir, istemediler. Önde dövüşseler de arkada kanki onlar.
|
Yahu microsoft kendi uygulamalarından bazısını bile android ve ios için çıkarmış ama windows phone için çıkarmamıştı. Kendi sistemine uygulama çıkarmayan firmadan kendi işletim sistemini mi düşünmesini bekliyoruz.
|
Nokia nın ahı tuttu demiyor da Billciğim 😂
Steve Ballmer truva atı gibi gitti önce NOKIA nın piyasa değerini düşürdü, Microsoft 3 kuruşa NOKIA yi satın alsa da iğrenç arayüzü ve uygulama desteğinde geri kalması yüzünden cortladı. |
eğer symbian'a destek verseydiler şimdi android bile olmayabilirdi. Nokia'yı wp programına çekmek bir başka hatalarıydı. Lakim bana bugün pc deki gibi w10 deneyimini birebir sunsalar android'e dönüp bakmam, belki işlemci ve batarya teknolojileri gelişirse mobil yerine direk w10 kullanılabilir telefonlarda, şimdi bile bir şekilde kullanolabiliyor ama yetersiz..
|
Windows Phone konusunda Microsoft'u tek bir cümle özetleyebilir: Kendi düşen ağlamaz. Zamanının en büyük ve bilinilirliği en yüksek firmalardan birini satın alıp, rakiplerinden daha iyi bir işletim sistemi yapıp nasıl başarısız olunur derseniz bunun cevabı Microsoft'un kendisidir.
-Türkiye'nin ve başka bir sürü ülkenin Windows Phone 7 veya daha önceki Windows CE gibi saçmalıklarla bir geçmişi olmadığı için 8 sürümüne daha rahat adapte olabilecek potansiyele sahiplerdi, reklamını neredeyse hiç yapmadılar. -Marketin içerik sayısını artırmaya yönelik kendileri tarafından çalışma yok denecek kadar az, ki Microsoft şu andaki en büyük konsollardan birine sahip olup elindeki güçle birçok oyun ve uygulamayı Windows Phone'a kolayca geçirebilirdi. -512 MB RAMli telefonların bu kadar dert olacağını bilmene rağmen bile bile 500-1300TL lik bütün telefonlara 512 MB RAM koyarak zaten az uygulaması olan markette olanı da çalıştırmamasını sağladılar. -Sen Windows gibi milyon tane donanımı olmasına rağmen hepsine güncelleme veren işletim sistemini yapmış bir firmasın, mobilde de aynı şekilde Windows Phone 8 çalıştıran bütün telefonlara, sadece Nokialara bile olabilirdi, Windows 10 Mobile'ı ver ki insanların özellikle Android'de şikayet ettiği güncelleme sorununu çöz. Bütün eski cihazları silip attılar. -Windows 8'in çıktığı zamana dönelim. Everything At Once diye şarkılar yazıldı, hem bilgisayarda yap sonra telefondan devam et dendi, bir işletim sistemi tüm cihazlar dendi. Daha Mobil mağazadan aldığın uygulamaları Masaüstü mağazası tanımıyordu. Android 2.3 - 9 arası bütün sürümleri kullanan biri olarak söylüyorum: Windows Phone kesinlikle Androidden daha iyi bir işletim sistemi idi. Sebebi de Android gibi bir sürü farklı markanın cihazına işletim sistemi verip düzgün çalışması ve güncellemenin tek bir kanaldan verebilmesiydi. Umarım telefon işine bir daha girmezler, zira kimsenin Microsoft'a mobil sektörde güveni kalmadı. |
Symbian OS’daki oynadığım oyunların zevkini ve ağırlığını şimdiki oyunlarda bazen bulamıyorum. Özellikle Nokia Xpress music ile oynadığım might and magic 2. Hikayesi olsun, oynanışı olsun. Defalarca bitirdiğim tek mobil oyundur kendisi. Daha neler vardı. O kadar basitlikle ve imkanla adamlar şaheser oyunlar çıkartıyorlardı. O zamanları özledim...
|
Düz Windows sürümünü snapdragon 800 serisi veya daha iyi bir işlemci ve 16gb ram ile çıkart, parasını düşünme ben alacam.
|
Uygulama abi uygulama gerisi faso fiso istediğin kadar hızlı yap uygulama olmazsa çöp.
Lumia 920 almıştım ilk cıktıgı zamanlarda , 2 ay kullanıp htc one x e geri dönmüştüm. Bide bunları öven ben o uygulamayı zaten kullanmıyorum diyen troller vardı ey gidi. |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-37A42C87E -- 26 Haziran 2019; 0:47:52 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 26 Haziran 2019; 11:50:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |