Bu sene bakıyorumda özellikle son 3 haftadır felan gözüme sevgilisi olan insanlar çarpmaya başladı.Sayıları az bişeyde değil hani fark edilmeyecek kadar.Son 2-3 senedir böyle bi olay görmedim ben bu sene özellikle bi artış söz konusu noldu acaba burdaki insanlara.Yoksa topluca asosyalliktenmi vazgeçtiniz
İnanmış
Ben hala dibine kadar asosyalim. Çok da şikayetçi değili. Arada bir canım dişi çekiyor ama sol elim sayesinde üstesinden geliyorum.
tamam ozaman gecenin ilerleyen saatlerinde sslerle destekleriz konuyu
quote:
Orijinalden alıntı: Myceneans
Ben hala dibine kadar asosyalim. Çok da şikayetçi değili. Arada bir canım dişi çekiyor ama sol elim sayesinde üstesinden geliyorum.
Senin durum çok vahim oğlum...
quote:
aynen ben de sol elim hayvan gibi oldu
quote:
Orijinalden alıntı: PeterPetrelli
quote:
Seni de biliyoruz benden daha vahimsin. "Et et !" diye geziniyorsun ortalıkta
quote:
Orijinalden alıntı: 5kursun
açtınız nasıl sosyal olunur diye konuları gitti adamlar
Bu yaz asosyal değilim.Stajım var.Oh miss..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: PeterPetrelli
quote:
Seni de biliyoruz benden daha vahimsin. "Et et !" diye geziniyorsun ortalıkta
Adamlar Charger beyler.
quote:
Orijinalden alıntı: SellYourSoul
açtınız nasıl sosyal olunur diye konuları gitti adamlar
en mantıklı cevap bu
quote:
Orijinalden alıntı: Feel The Difference İnanmış
Hıçkıra hıçkıra güldüm.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme