Bildirim
Bilmeyeni mutfakta Şef yapan Air Fryer - Philips HD9880/90 Airfryer
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
reklam editörü yaz tam olsun ne fırınmış arkadaş ya. pişir pişir bitmedi.
-
Her başlıkta senin farklı şekillerini görmekten usandım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yahu hadi bilgisayar veyahut elektronik eşyaları anlarım da bu da donanım habere bence yakışmıyor ya 20 senelik üyeyim böyle şaklabanlık görmedim.
-
Bir boka yarmıyor arkadaşlar pişman olursunuz 10bin tl para verdim bir boka yaramadı 2 ila max 5 bin TL'lik modellerini alın aynı işi yapıyorlar bunda sadece ekran var başka bir bok yok
-
Forum full patates kızartıyor artık. Hasret kaldık donanım haberlerine.
-
Papates kızartmak sanattır. Küçümsemeyin. Forumun yemek, mutfak bölümünde nasıl yapılacağını yazmıştım.
-
Donanım haber gibi sitede her hafta Air Fryer incelemesi ya ellerinde kaldı yada çok satıyorlar. Bence hemen atlayan tipler aldılar adamlarda stok yaptı satarız diye artık alan yok popüler moda çabuk söndü.
-
Rezistansını kolayca temizleyebildiğimiz model çıkmadığı sürece almam herhalde. Pratiklikten daha çok temizlemeye uğraştırıyor okuduğum kadarıyla.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X