Şimdi Ara

Bilsem ( Bilim sanat Merkezi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene bilsemden mezun oldum. Geçen sene bu yıldan itibaren Bilsem mezunlarına üniversitede burs verilecek haberleri çıkmıştı. Ama çok bir bilgi bulamadım. Bilsem 2018 mezunu olup burs alan tanıdığı olan ve ya bu konuda bir bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xvmrx -- 4 Temmuz 2019; 4:23:37 >

• Rez ben de 2018 mezunuyum
  • ben 8. sınıfta bırakmıştım faydası oldu mu size
  • Benim zamanımda yoktu böyle. Bilsemde olup kötü yapan var mı yaa
  • Bence özellikle bu yeni sistemde bana çok yaradığını düşünüyorum. Benim bir dersim müzikti onun tyt ayt ye faydası olmasa da bilsem matematik beni matematikten tek kaynak çözmeden 35 civarı netle başlamamı sağladı yıla. Tyt değil ama özellikle msü gibi mantıksal sorularda ben baya faydasını gördüm
  • Benim bilsemlilerde farkettiğim bir özellik çok da çalışkan olmuyorlar. Tabiki çalışkanlar da var, onlar zaten çok iyi dereceler yapıyorlar. Ama çalışmasak da bilsemden aldığımız eğitim vs zaten bence bize iyi yaptırıyor. Dediğin gibi kötü yapan çok yok ama çalışmadan da çok iyi yapılmıyor Bir de zaten bu burs haberleri geçen sene çıkmıştı. Bilmiyorum ne oldu sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xvmrx -- 4 Temmuz 2019; 20:0:12 >
  • Çalışmadan ne kadar zeki olursan ol çok iyi yapamazsın. Tabi %4-5 lik dilimden kötü yapamazsan yani çünki geri kalanlar zeka sorularına bağlı. Bir kübün boyanan yüzlerini bulmak zeka işi meseka
  • Tabii ki çok iyi yapamazsın çalışmadan. Ben de onu söylüyorum. Biri bilsemli olup kötü yapan var mı demiş ona cevap olarak yazmıştım bunu.
  • 2018 mezunuyum up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.