Şimdi Ara

Bilyeleriniz yarışsın siz seyredin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hafta sonu için gündelik tarzda diyebileceğimiz seyir zevki sunan bir mobil oyun arıyorsanız World Marbles League bilyelerin menajerlik oyunu diyebileceğimiz tarzıyla hoşunuza gidebilir.

World Marbles League neler sunuyor?

World Marbles League sahip olduğunuz bilyeleri yarıştırdığınız ve dünya çapında oyuncularla kapıştığınız bir yarış oyunu. Farklı olarak sizin bilyelere bir müdahaleniz olmuyor ve sadece yaptığınız geliştirmeler işe yarıyor.

Ayrıca Bkz.Cinayeti aydınlatmaya değil örtmeye çalıştığınız oyun: Nobodies

16 kişi ile yapılan maçlarda katılım ücreti havuzda toplanıyor ve ilk 5 kişiye paylaştırılıyor. Sürekli aşağı ve yukarı giden pistlerde bilyenizin şanslı olması gerekiyor. Önünüz boş olduğunda ilk beşe girme şansınız var.

Belirli aralıklarla boost olan bilyeniz bu sayede hızlanıyor ancak önünüzde bilyeler varsa bu kez onlara çarpıp onları hızlandırıyorsunuz. Aksi durumda siz hızlanıyorsunuz. Ya da çok sıkışınca sizi pist dışına atabiliyorlar. Yarış dışı kalmamak için havuza para eklemeniz gerekiyor.

Maç sonuna kadar sadece izlediğiniz oyunda bilyenizin manevra kabiliyetini geliştirerek şansınızı arttırmaya çalışıyorsunuz. Seviye atlayarak topladığınız puanlar burada işe yarıyor. Şimdilik sadece yarış modu var ve yakında sadece bir kişinin kazandığı ralli modu da oyuna eklenecek.

• Benim hayattaki şansımla bu oyunda en arkada başlarım, ilk diskalifiye olan benim bilyem olur, en kötü pozisyonu hep ben alırım.

• Starrk35 kullanıcısına yanıt
    Öyle deme milyonlarca sperm arasından ipi göğüsleyen sensin.Umudunu kaybetme sen de bi misket yuvarla...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ios versiyonu yok sanırım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.