Şimdi Ara

Bim 10 Ekim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
1
Favori
12.966
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 150 TL ile giriyoruz Bim'e hiç bişey yok elimiz de

• Adamlar sırf A101'in altında kalmamak için, kaybettikleri imajı yeniden yaratmak için kuruluşundaki ve misyonundaki reklam politikasını değiştirdi. Ama ona rağmen fiyatlat tırt. Üstüne A101'de bilindik matkalara ait ürünlerde var ve banka puanları da (bonus,world) kullanılabiliyor. A101'in gıda ürünlerinde ara ara yaptığı 2. ürüne % 50 indirim ürünü toptancıdan ucuza mal etme şansı veriyor insana.

• quote:

Orijinalden alıntı: murattekno

quote:

Orijinalden alıntı: aspergersendrom01

https://www.trendyol.com/Dis-Fircasi-Yedek-Basligi-Pro-White-4-Adet/UrunDetay/169375/35068209/Erkek

https://www.trendyol.com/Vitality-sarj-Edilebilir-Dis-Fircasi-Cross-Action---1-Yedek-Baslik/UrunDetay/169375/35068219/Erkek

az önce aldım ikisini toplam 77,98 ödedim.

maximum kampanyası 100 e 30 kargo bedava. kartını kaydedersen de diğer alışverişine 100 e 30 kod veriyor. maximum uygulamasından katıl demeniz gerekiyor önce. pilli almayın alın bunları kullanın amcaoğulları 3 yıldır kullanıyor canavar gibi. başlığı biterse yine trendyola geliyor

hocam alttaki başlıklar üsteki ürün için değil mi? ben de almayı düşüyorum maksimum var bende ama kararsız kaldım

uyumlu hocam . ürünün kutusunun arkasına bakın uyumlu olanlar yazıyor. ben zaten uyumlu olmasa kendim almazdım değil mi

• Pilli diş fırçası sadece çocuklar için kalmıştı. 2 Bim'i gezdim kalmamış. İşe yarar bir şeydi.
  • Marty.McFLY kullanıcısına yanıt
    İcinde boya maddesi var

• Ayakkabı boyalarından kahverengi olanı aldım.Fiyatına göre oldukça kaliteli.
  • Tokat mağazalarında Fakir Kıyma makinesi 99 TL'ye düşmüştü. Bir adet aldım, güzel ürün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 yıldır sensodyne kullanıyor ne dişim ağrıdı nede çürüdü.Diğer macunlar bana güven vermiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu diş fırçasını 2 gün önce migrostan aldım aynı fiyata
  • pilli dis fircasi ilk ciktiginda almistim iyide para vermistim cocukken fakat pilli fırça agir oluyor disimi fircalamayi kesmistim ugrastirici geldiginden ondan sonra normal fircayla fircaladigimdan normali kuş gibi hafif daha kolay geldi ondan sonra asla almadim dusunmuyorumda. oral b pulsar fircasini hep aliyorum yine 3-4 gun once sipariş verdim o da tisresimli tek pille calisiyor pili bitmeden ömrü bitiyor zaten sorun yok memnunum tavsiyede ederim.

• Bim de bu hafta güzel ürünler var. yeni katalog yayınlanmış bakmayanlar için

https://www.aktuelurunkampanya.com/bim-27-ekim-2017-aktuel-urunler-katalogu.html
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.