Şimdi Ara

Bim 10 Ekim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
12.966
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: righteous@

Bim millete iyi geçirmeye başladı.. Ulan o nivea köpük dışarda da o fiyat zaten

aynen... onun jel olanı gratiste 7 liryadı gecen.
  • Bu pilli olan diş fırçasının başlıkları kolay bulunur mu ki ? zamanında almıştım başlık bulamadığım için boş boş yatıyor.
  • Alsak mı ki bu oral b den

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niveayı Migros'tan aynı fiyata aldım ama 250 lik değil 200 lük piyasada satılan fiyatı fena değil alınır bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.sorum agiz bakim sulari Alkollu mu

2.soru meshur Bim teyzelerinden firsat kalirsa dis fircasi alinir mi

• Çocuk için almıştım pilli fırçadan. Pil kapağı daha ilk pil bitmeden bozuldu. Ben de uğraşmadım garantiye göndermeye. Almışken üst modellerini almak lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlıkbulabilen var mı

• göktuğbey kullanıcısına yanıt
    ağız bakım urunlerı hepsı yalan. bizzat diş hekımı soyledi. ben kullanmştım hıç bir yararını gormedım.
  • hocam resimleri istersen mesajına eklersin.

Bim 10 EkimBim 10 Ekim

• axelfoly kullanıcısına yanıt
    1 sene kullandım. Kişinin diş yapısına göre değişir ama benim dişlere faydasını görmedim.Normal fırçadan bir farkını hissetmedim. Hatta titreşimi ile beraber fırçalama tarzı değiştiği için dişlerimi fırçalamıyormuşum gibi geliyordu. Bende motorunu kapatıp düz fırça gibi fırçalıyorum.

• Beyler abartmayın. Signal dış firsa macun seti tam bir fırsat. Bikere whitenow çok iyi beyazlatiyor, koku vs olarak da çok iyi. Evet fırça biraz sert fakat sert olmasının da artısı bildiğin diglerdeki pislikleri kazıyor. Eğer dişeti probleminiz yoksa efsane ürün kaçırmayın derim. Sensodyne in böyle bi seti vardı 24 liraya aldım. Fırça pamuk gibi ve alanı küçük macun sıkıyorum yayilmiyo dişlere, macun desen şampuan gibi bişey temizlik ve ferahlık hissi vermiyor

• 20likcivi kullanıcısına yanıt
    walla 100 tl lik olanlardan hiç kullanmadım bunlar güzel ama severek kullanıyorum . fiyatı iyi bence. 2 yıl önce 20 tl ye almıştım şimdi 25 olmuş.
  • YüzüğüKayıpFrodo kullanıcısına yanıt
    bu fırçanın yanında daha basit kalan colgatein titreşimli diş fırçasını kullanıyorum ve düz fırçada alamadığım pürüzsüzlük etkisi bu basit fırça sağladı ona kıyasla bu fırça daha etkili olur gibime geliyor
  • Nivea traş sonrası balsam güzeldir. Tavsiye ederim.
  • Baris4hin kullanıcısına yanıt
    Guncelledim hocam sagolun

• quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

oral b fırçayı kullanan var mı almaya değer mi

Doktorum önermişti aldınm memnun kaldım bim fiyatıda iyi dişim daha tartar yapmadı pilli fırçaya geçtikten sonra

• https://www.trendyol.com/Dis-Fircasi-Yedek-Basligi-Pro-White-4-Adet/UrunDetay/169375/35068209/Erkek

https://www.trendyol.com/Vitality-sarj-Edilebilir-Dis-Fircasi-Cross-Action---1-Yedek-Baslik/UrunDetay/169375/35068219/Erkek

az önce aldım ikisini toplam 77,98 ödedim.

maximum kampanyası 100 e 30 kargo bedava. kartını kaydedersen de diğer alışverişine 100 e 30 kod veriyor. maximum uygulamasından katıl demeniz gerekiyor önce. pilli almayın alın bunları kullanın amcaoğulları 3 yıldır kullanıyor canavar gibi. başlığı biterse yine trendyola geliyor

• Hoca yedek basliklar buna uygun degil gibi sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: aspergersendrom01

https://www.trendyol.com/Dis-Fircasi-Yedek-Basligi-Pro-White-4-Adet/UrunDetay/169375/35068209/Erkek

https://www.trendyol.com/Vitality-sarj-Edilebilir-Dis-Fircasi-Cross-Action---1-Yedek-Baslik/UrunDetay/169375/35068219/Erkek

az önce aldım ikisini toplam 77,98 ödedim.

maximum kampanyası 100 e 30 kargo bedava. kartını kaydedersen de diğer alışverişine 100 e 30 kod veriyor. maximum uygulamasından katıl demeniz gerekiyor önce. pilli almayın alın bunları kullanın amcaoğulları 3 yıldır kullanıyor canavar gibi. başlığı biterse yine trendyola geliyor

hocam alttaki başlıklar üsteki ürün için değil mi? ben de almayı düşüyorum maksimum var bende ama kararsız kaldım

• bim açıldıktan 10dk sonra girdim kalmamıştı pilli diş fırçası. boş reyon kutusunu gördüm toplasan 4 veya 6 tane zor girer içine. Bu saatten sonra gidecek arkadaşlar pek ümitli gitmesin diş fırçası için
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.