|
BİM 13 Ocak Bilgisayar Ekipmanları (21. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sánchez
Kendi alyan takımımla taktım oldu ama zor baya o ciddenBen sıkıntı yaşamadım alyanlarla, çok kolay montaj oldu. Zaten vidayı nerdeyse %70 e kadar elle çevirdim, sıkmak için alyan kullandım.
Bu arada yarı fiyatına masa var dedikleriniz suntadan. bu MDF. Bayağı sağlam masa.
-
masayı aldimm guzel masa ben üstteki vidalardan bir tanesini takamadım içine kaçtı tutma şeyi. ona rağmen bir sıkıntısı yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-2E449A54C
masayı aldimm guzel masa ben üstteki vidalardan bir tanesini takamadım içine kaçtı tutma şeyi. ona rağmen bir sıkıntısı yokBenim masada da öyle oldu. Dübel gibi olan vida yuvası kırıktı, çıkardım boşta duruyor bir vida. Sıkıntı yok şimdilik.
hangi led hocam o masaya uyuyor mu araba ledleri? masa için led önerebilecek var mi duz beyaz yada rgb falan
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-2E449A54Changi led hocam o masaya uyuyor mu araba ledleri? masa için led önerebilecek var mi duz beyaz yada rgb falan
Bi tane adaptör ile uydurulur :)
-
-
Bugün Bizim mahalleeeki bimde steelseries mouse vardı alsam mı almasam mı muallakta kaldım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOOOOOOOOOOO -- 20 Ocak 2021; 18:19:56 >
Kullandığınız Monitör BenQ nun hangi modeli acaba
-
2740
arkadaslar selamlar.
kulaklıgı kullanmama kararı aldım. aldıgımı bıle unutmusum
varsa almak ısteyen buradan bır arkadasa vereyım. yoksa sarı sıteye 350 tl den ılan acacagım.
kutu herhangıbır sebeble acılmadı. ılk acacak sız olacaksınız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X