40 yol ayrımından 40 taş toplayın o taşları kaynatın mezarlığa gidin çam ağacı bulun çam ağacının altına dökün Yahu akıl edip sormuşsunuz bulmuşlar. Gidip almışsınız Herşeyi kafanıza takmayın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BİM 13 Ocak Bilgisayar Ekipmanları (18. sayfa)
-
-
öğle tatilinde birkaç farklı bime gittim baktım , sadece tablet tutacağı alıcaktım o bile kalmamış
vay anasını
-
bence letgoya koydu hocam, aynı çocukdan alabilirsin
-
Cirosu düşük olan mağazalarda başta laptop olmak üzere , masa ve kulaklık gönderilmiyor
Not; cuma günü geçmişe dönük eski Spot ürünler indirme girecek yarı fiyatına -
Yani aslında arkadaşlar haklı bu konular ince konular düşünmüyoruz ama hakka girebilirz .o yüzden sordum endişe ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullanıyoruz evde gayet memnunuz. -
Beyler 350ye almış birisi 450'ye koymuş. 350-400 civarına tavsiyesi olan var mı? Xbox Series S'de kullanacağım. Ha bide Arctic-1 Xbox'da çalışıyor mu?
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: hareketliperdeHayırlı olsun hocam. siz beğendiyseniz gerisi önemli değil. benim için pc masası bundan fazlası değil hayal edemiyorum . ondan olabilir
Morpanya Metal Çalışma Masası Laptop Bilgisayar Masası 2 Raflı Ofis Çalışma Masası Ceviz | Trendyol
ben de bu tarz bir masa alacaktım ama son anda vazgeçtim. tesadüfen bime girdik bugün. orda masayı görünce hemen aldım. çok kaliteli bir masa ben çok memnunum. bikaç ileti üstte fotoğraf attım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: el_jerichoBeyler 350ye almış birisi 450'ye koymuş. 350-400 civarına tavsiyesi olan var mı? Xbox Series S'de kullanacağım. Ha bide Arctic-1 Xbox'da çalışıyor mu?
Kutuda yazana göre her platformda çalışıyormuş
-
Steelseries arctis 1 hakkında birkaç tecrübemi paylaşmak isterim.
Ergonomi ve tasarım inanılmaz hoşuma gitti, çok sade ve kullanışlı.
Ancak gelelim asıl konumuza
-1) 7.1 yok
7.1 sanal surruound yok ve bunu bilerek aldım ancak stereo da iş görüyor.
-2) biraz kafa dağıtalım parça dinleyelim dersek de ses canlı ve dolu dolu değil.
-3) ses çok az. Telefon kulaklığınız örneğin iPhone kulaklığınız bu cihazı 2ye belki 3e katlar.
-4) Sözde kristal netliğindeki DC sertifikalı mikrofon, jamesdonkey 712 ve gamepower kizaru’dan inanılmaz aşağıda ve aralarda ses patlıyor.
-5) Sabah sabah uykuyu bölüp beklemeye hiç gerek yokmuş. Rival 3ü de sabah Amazon’dan almıştım şimdilik tek pozitif yanı mouse’u Amazon’dan alabilmem oldu. -
Bizim burda bi jabra elite 65 hala satılmamış duruyo o da girer mi indirime
LENOVO LEGION Y740 : Hı hı tmm.
-
Ya simdi demiyom diyorumda bimde çalışıp yada al satla 50 100 lira kar edip milletin hakkina giren adamın beyni zaten anca o kadar basıyordur yani bimde çalışmayı haketmis o çoktan bosverin yıkık hayatında 50 lira kar ettim diye avunsun
-
Sen masayı almadın mı bizim oğlan
Var ya 2 kere gittim vazgectim hala satilmamis. yarinda gidicem eger hala satilmadiysa alicam birisi su masayı alip masraftan kurtarsin beni
şikayet edicen bim'e kendi adına açtıysa hesabı uğraşsın dursun
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hasac
Masa güzel ama içeriği eksik ne sticker çıktı ne vida takımı herkes bir şeyler eksik almışmasayı aldım bugün. stiker vida alyan takımı hepsi tam. fiyatına göre çok iyi masa. hatta fiyatından fazlası ..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X