Şimdi Ara

BİM 14-21 HAZİRAN AKTÜEL ÜRÜN (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
7
Favori
29.704
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmett99

laptop sogutucuyu almıştık,kullanamadık geri iade ettik.O ürüne dikkat edin

Neden cok mu kötü ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciom92

quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

quote:

arkadaşlar mause yi masa üstü pc de kasanın arkasındaki usb lere taksak algılamada sorun yaşarmıyım acaba? birde mini vantilatörün kablo uzunluğu ne kadar kullanan arkadaşlar söyleyebilir mi

Sorun olmaz algılamada. Öteki odadan çekiyor fare :) Ama pil ömrü yarıya düşebilir. Çünkü daha uzak mesafe. Yalnız bu yorumumu düz mantık kullanarak yaptım Ama muhtemelen de doğrudur. Mesafe arttığından pilkullanımı da artar muhtemelen...

eyw dostum teşekkür ettim. cuma günü erken kalkmak gerekicek o zaman

Bugun cumaydi ztn

• quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

geçen sene yine bu dönemlerde aynı ürünler vardı.fiyatlar azda olsa artmış.

Bu islemci 2013ocakta cikti,gecen sene yoktuki

• 14 haziran cumadan bahsetmiştim o zaman gelicek bahsettiğim ürünler

• quote:

14 haziran cumadan bahsetmiştim o zaman gelicek bahsettiğim ürünler

A101,le karistirdim muahah

• quote:

Orijinalden alıntı: hayabusaaa

quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

geçen sene yine bu dönemlerde aynı ürünler vardı.fiyatlar azda olsa artmış.

Bu islemci 2013ocakta cikti,gecen sene yoktuki

laptop u demiyorum.usb flash disk,mouse,ses sistemi,usb fan,notebook sehpası,şişme havuz,şnorkel kısaca deniz ürünlerinin hepsi geçen sene bu dönemde vardı ve fiyatlar biraz daha aşağıdaydı.
  • arkadaslar bim in sattigi bluelight oyun konsolu nasil iyiyse alacam

• Yazıcıyı forumdaki bir arkadaş sanalpazar üzerinden 1 senedir 126,90 TL den sattı ve ara ara hediye puan ile 111,30 TL ye geldi. Yanında da fotoğraf kağıdı gibi hediyeler veriyor. 1 yıldır konusunu takip ediyorum alanların hiç birinden kötü yorum görmedim.
    İşte linkhttp://forum.donanimhaber.com/m_70329141/f_//tm.htm#70329141

Not: Satıcı ile hiçbir alakam yok sadece 5,6 ay kadar önce arkadaşıma yazıcı aldım. Sorunsuz kullanıyor arada ben de çıktı alıyorum.
  • 8 gb micro sd ve adaptörüyle birlikte bugün kipada 10 liraya gördüm. markası kingston'dı sanırım ama tam emin değilim. haftasonu yolu kipaya düşecek olanlar elektronik reyonu gezsinler.
  • klavye mouse seti hakkında ne diyorsunuz klavyee kablosuz değil mi ?
  • Bilgisayar çantasına bakarım el çantasını ve vantiltörü alırım bide hacıyatmaz alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #define -- 8 Haziran 2013; 1:57:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan81

Yazıcıyı forumdaki bir arkadaş sanalpazar üzerinden 1 senedir 126,90 TL den sattı ve ara ara hediye puan ile 111,30 TL ye geldi. Yanında da fotoğraf kağıdı gibi hediyeler veriyor. 1 yıldır konusunu takip ediyorum alanların hiç birinden kötü yorum görmedim.
    İşte linkhttp://forum.donanimhaber.com/m_70329141/f_//tm.htm#70329141

Not: Satıcı ile hiçbir alakam yok sadece 5,6 ay kadar önce arkadaşıma yazıcı aldım. Sorunsuz kullanıyor arada ben de çıktı alıyorum.

Çok uygun almışsınız ama işin içine o bitmeyen kartuş sistemi girince fotolarda kalitenin düştüğü söyleniyor.

• arkadaşlar bu canon mp230 yazıcıyı ofise almayı düşüyorum kartuş bittiğinde tekrar 15000 çıktı alabilecek şekilde içindeki mürekkep kalitesinde nerden tedarik edebiliriz int. baktım bulamadım acaba hangi marka mürekkep var ve fiyatı ne kadar dır ...

mesale şu ürünler bu yazıcıya uyumlu mudur?

http://www.teknopi.com/Canon-Pixma-siyah-1-LiTRE-bitmeyen-kartus-murekkebi-Murekkep_4976.html#0

http://www.bitmeyenkartus.com.tr/Canon-Yazicilar-icin-uyumlu-1000-ml-Siyah-Murekkep-PHOTO-INK-Akilli-Murekkep,PR-11039.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meymenetli.bıçkın -- 8 Haziran 2013; 10:18:06 >

• Oyun konsolu nasıldır, hangi oyun yüklenir, hangi formattaki oyunlqr yüklenir? Bildiğimiz psp gibimidir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir hafıza kartını alırken lütfen CLASS-10 (sanırım en hızlısı) olmasına dikkat edin yoksa program açarken oyun açarken fotoğraflarınıza bakarken baya uzun süre beklersiniz ve cihazda donmalar yaşanır. CLASS-10 dan başka hafıza kartı almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srabonn

bir hafıza kartını alırken lütfen CLASS-10 (sanırım en hızlısı) olmasına dikkat edin yoksa program açarken oyun açarken fotoğraflarınıza bakarken baya uzun süre beklersiniz ve cihazda donmalar yaşanır. CLASS-10 dan başka hafıza kartı almayın.

Abi abartmayın ya ne beklemesi bende class 4 var cok da hızlı lütfen yani 10 cok cok daha hızlı ama cok fark yok

• quote:

Orijinalden alıntı: soniquakee

8 gb micro sd ve adaptörüyle birlikte bugün kipada 10 liraya gördüm. markası kingston'dı sanırım ama tam emin değilim. haftasonu yolu kipaya düşecek olanlar elektronik reyonu gezsinler.

gold da sürekli kampanya oluyor hafıza kartlarında. dün 10 liraya 8 gb lık microsd hafıza kartı aldım.

• Arkadaşlar el çantasını geçen sene bu zamanlar aynı fiyata aldım. İçinin astarını ben pek iyi kullanamadım özellikle ön gözler anahtar vs yırttı ama çanta genel olarak sağlam. Bir senedir kahrımı çekiyor yırtılması sökülmesi bir sıkıntısı olmadı.

Laptop soğutucunun ayak tertibatı vs bence pek sağlam değil. Biraz da fazla yer kaplıyor bence ve ergonomik değil taşıma yer değiştirme hareket etme için. O paraya gerek yok derim. Bende var isteyene detaylı fotoları atarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inkheart_37

arkadaşlar bu canon mp230 yazıcıyı ofise almayı düşüyorum kartuş bittiğinde tekrar 15000 çıktı alabilecek şekilde içindeki mürekkep kalitesinde nerden tedarik edebiliriz int. baktım bulamadım acaba hangi marka mürekkep var ve fiyatı ne kadar dır ...

mesale şu ürünler bu yazıcıya uyumlu mudur?

http://www.teknopi.com/Canon-Pixma-siyah-1-LiTRE-bitmeyen-kartus-murekkebi-Murekkep_4976.html#0

http://www.bitmeyenkartus.com.tr/Canon-Yazicilar-icin-uyumlu-1000-ml-Siyah-Murekkep-PHOTO-INK-Akilli-Murekkep,PR-11039.html

bilgisi olan yok mu arkadaşlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: hezarfen07

quote:

Orijinalden alıntı: mstf06

quote:

Orijinalden alıntı: hayabusaaa

geçen hafta gg kampanyasında hp i3 almamış olsam bu asus laptopu alırdım.

i3 lü bu fiyata laptop zor , bi geçen hafta hp vardı bi bu bimdeki asus birde hizlialda packard bell geçen hafta 799tl idi.

bu 3 u dısında yenı nesıl i3 işlemcili 799tl ye laptop görmedim

bu laptop ta hd 3000 ekran kartı var. orta seviye oyunları kasar mı pes gibi? bilginiz varsa

http://www.notebookcheck.net/Intel-HD-Graphics-3000.37948.0.html
    verdiğim linkten ekran kartının hangi oyunları hangi sistemle kaç fps de açtığını görebilirsin.
    oyun afişlerinin yanında ki kırmızı ve yeşil renkteki rakamlara tıkladığında, hangi sistemle o fps yi aldığını yazar.
    bu laptop un bu fiyata gideri var, fazla oyun oyanamam diyen bence kaçırmasın.

http://www.electroworld.com.tr/p/samsung-np355e5c-a02tr-amd-dual-core-e1-1200-windows-8-notebook/

Ben bunu düşünüyorum. En azından ekran kartı var. Ama işlemci, hdd ve marka olarak sanki Asus daha iyi gibi...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.