Şimdi Ara

Bim 23-27 Eylül 2016 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
3
Favori
16.154
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdatalay

hobi olarak almıslar heralde
    hortumunu da pek sevmıs vermek ıstemıyor alacak olan cıkarsa :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç içi su ısıtıcı termos nasıldır? Uzun yolda suyu kaynatır mı yoksa sadece ısıtır mı?

• Oto paspas aynisini Tekzenden 70 e almistim.fiyat iyi.

• Tornavida seti nasıldır veya önerebileceğiniz bir marka var mı?

• Tornavida seti ve oreolu milka alinabilir.

• Black Decker çok pahalı.
  • park sensörü nasıldır acaba varmı kullan
  • traş makinasını Türkiye'de hiç kimse daha önce alıp kullanmamış sanırım, zira ne forumda nede diğer sitelerde 1 tane bile kullanıcı yorumuna denk gelmedim daha.

• paspas ve tutucu alınabilir gibi
  • Kaçak çay adını verdiğimiz, aslında çayın en güzel yapraklarından yapılan çay yerine toz halindeki çaylara onlarca lira veriyoruz. İcinden iri taneli çay cikan paketten bir yemek kaşığı atınca maşallah simsiyah çay oluyor. Toz gibi çaylardan 3yemek kaşığı atınca anca demleniyor. Dolayısıyla hangi marka olursa olsun şu toz gibi çaylardan almak çok mantıksız. Tabi bizim damak tadımiz kaçak çaya alışkın olmadığından genelde normal çay ile karıştırıyoruz.

• Gofrik varn27 eyluldeki insertte. Kahve dunyasinin gofretidir. Normalde tanesi 1.50. 4 tanesi 3.95 cok cok iyi. Tavsiyedir Cokonat in anteplisi gibi düşünün. Tadı süper

• Bu oto paspas yeni her halde. Havuzlu daha önce gel miş miydi bu renkte. Geçen gelen siyahlardan alıp sonra iade etmiştim çok kötü kokuyordu. Bir de Bora aracın arka tarafında düdük gibi kaldılar. Orjinali gibi arka paspasları da büyük olan marka bulamadım. Serviste de kazık fiyat çekiyorlar
  • serpico10 S kullanıcısına yanıt
    ben bunun aynısını bim açılışında 50 tl ye aldım ama kullandım markasına aldanma derim ben okadar ucuza almışken geri iade ettim çok işe yaramıyor bu benim şahsi görüşüm.
  • Havuzlu paspasa ihtiyacım var. Golf 5'e göre uydurabilir miyim onu düşünüyorum

• Benzin istasyonlarında oto süpürge 1 lira nispeten çekişleri de fena değil. hani buna gerek var mı yok mu iyi düşünün derim. bir de bu tarz süpürgelerin bataryaları bir süre sonra acayip derecede az götürmeye başlıyor.

tv'de bende regal hi level'dan daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1419oguzhan

tıraş makinası ve tornavida seti alınır mı ?

Traş makinasını bilmem ama tornavida setinin birebir aynısı BOSCH marka koçtaşta 40 lira bu marka alınır alınmaz bilmiyorum ama ben alıp kenara koymak istiyorum cırcırlıysa

• süpürgenin buna benzer modeli ama aksesuarsız olanıu var bende. Genel anlamda idare eder ama çok küçük tozları yan hava çıkış kanallarından dışarı atıyor. Çekiş gücü ŞARJLILARA göre daha iyi çünkü bu direk çakmaktan çalışıyor. bunların 2-3 model üst versiyonlarının çekişi daha iyiydi arkadaşta vardı.
    ben aksesuarsız modelini (uzun hortum yok) 79 TL falana almıştım 2 sene önce deveyükünden.
    Eğer aracın yanına uzatma kablosu ile 220 V çekebilirseniz FANTOM un dik, kendinden motorlu portatif süpürgesi çok iyi bence o alınabilir.
  • Arkadaşlar telefon tutucu sadece camlar için mi kullanılıyor, masada vs kullanılır mı?
  • serpico10 S kullanıcısına yanıt
    Ben de buna niyetlendim, olumlu yorumlar görürsem alacağım. Benim gibi her fırsatta iç temizlik yapanlarla 2-3 yakın arkadaş / akraba birlikte alıp maliyetini hızlıca çıkarır. Bir ek bilgi, markanın genel ürün kalitesi güvenilir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.