Bildirim
Bim 23-27 Eylül 2016
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hayret daha bim bitmişçiler gelmemiş. Son birkaç seferdir Bimde uygun fiyatlı monami ficher price oyuncak, kırtahsiye malzemeleri buluyorum. Gida tarafı sakat ama (sucuk falan) bunlar için giriyorum. -
piramit sallama çaylarını seviyorum.quote:
Orijinalden alıntı: ceycey11
hayret daha bim bitmişçiler gelmemiş. Son birkaç seferdir Bimde uygun fiyatlı monami ficher price oyuncak, kırtahsiye malzemeleri buluyorum. Gida tarafı sakat ama (sucuk falan) bunlar için giriyorum.
Orman meyvelisini yapınca kokusu tüm evi sarıyor.
Portakallısından alırım 3 4 tane. -
tıraş makinası ve tornavida seti alınır mı ?quote:
Orijinalden alıntı: Aspiratör
piramit sallama çaylarını seviyorum.
Orman meyvelisini yapınca kokusu tüm evi sarıyor.
Portakallısından alırım 3 4 tane.
Alıntıları Göster -
Televizyon iyiymiş -
-
Tv iyiymiş -
bim bitmişquote:
Orijinalden alıntı: havsali
Tv iyiymiş -
Yüksek hızlı araç şarj kiti nasıl? -
Tv nasilki? -
Klasik soruyu ben sorayim sarjli supurge -
tv'nin modeli nedir? iyi midir? Kullanan filan var mı? PS 4 filan bağlanır mı?quote:
Orijinalden alıntı: göktuğbey
Klasik soruyu ben sorayim sarjli supurge -
Araç süpürgesi alınır mı acep? -
Markadan ve mağazadan bağımsız olarak söylüyorum. Şarjlı süpürgeyi en fazla 5 kere kullanıp sıkılmayan ve gereksiz bulup bir köşeye kaldırmayan olursa en asil duygunun insanıdır :)quote:
Orijinalden alıntı: Lithium
tv'nin modeli nedir? iyi midir? Kullanan filan var mı? PS 4 filan bağlanır mı?
Alıntıları Göster -
Gramajdan çalmaya başlamışlar galiba, lipton çay 900 grquote:
Orijinalden alıntı: tuago
Markadan ve mağazadan bağımsız olarak söylüyorum. Şarjlı süpürgeyi en fazla 5 kere kullanıp sıkılmayan ve gereksiz bulup bir köşeye kaldırmayan olursa en asil duygunun insanıdır :)
Alıntıları Göster -
şarjlı araç süpürgesinden bende var sadece 2 kere kullandım, yıkarıdaki arkadaşın dediği gibi sıkılıp kaldırdım.quote:
Orijinalden alıntı: tuago
Markadan ve mağazadan bağımsız olarak söylüyorum. Şarjlı süpürgeyi en fazla 5 kere kullanıp sıkılmayan ve gereksiz bulup bir köşeye kaldırmayan olursa en asil duygunun insanıdır :)
Alıntıları Göster
İsteyen olursa 70TL kargo dahil gönderirim, faturasını attığım için garantisi yok.
şu hortumlu olan aksesuaryı eksik galiba bakmam lazım.
Edit:
Uzun zamandır arabanın bagajında kullanılmadan durduğu için spürgeyi bu gün kntrol edeyim dedim canavar gibi çalışıyor.
bu linkteki modelden link
yen aksesuarlardan sadece normal uç ve fırça var
sahibinden 60'a satışa koydum isteyen direk satın alabilir. link
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tequilla1984 -- 21 Eylül 2016; 13:04:09 >
-
Araç süpürgesinden sıkılmak nedir,hobi diyemi almıştınız süpürgeyi yoksa?
Adı üstünde süpürge.. Araç kirlenince temizlemek için kullanılan birşey..ve bence araç için çokta önemli bişey...bimde bu işi layığıyla yapan piyasadaki tek markayı getirmiş keşke fiyat biraz uygun olsaydı bende alırdım -
Çikolata olarak schoko keks'te fena değil. 11 liraya satılan çikolataya göre sıcak duruyor.quote:
Orijinalden alıntı: Bella Ciao
Araç süpürgesinden sıkılmak nedir,hobi diyemi almıştınız süpürgeyi yoksa?
Adı üstünde süpürge.. Araç kirlenince temizlemek için kullanılan birşey..ve bence araç için çokta önemli bişey...bimde bu işi layığıyla yapan piyasadaki tek markayı getirmiş keşke fiyat biraz uygun olsaydı bende alırdım -
Torniva seti alınır mı ? -
Telefon tutacagi kelimenin tam anlamiyla coptur uzak durunuz
Benzer içerikler
- tcl 65c755 yorum
- 5 mbps internet hızı nasıl
- merci çikolata a101
- ccleaner pro key
- tod süper dolu paket
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X