Şimdi Ara

Bim 23-27 Eylül 2016 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
3
Favori
16.154
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kokuyor mu diye soracaktım :) genel olarak kalitesi nasil hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paspası almaya gittim ama hoşuma gitmedi çok kötü kokuyordu. Kauçuk kokusu olsa katlanılır ama kimyasal gibi bir koku vardı ve aşırı sert bir yapıdaydı. 35 liraya anca bu kadar olur diyeceksiniz ama 15 lira daha verip 50 liraya image marka buldum sanayide kauçuk ve kokusuzdu, daha sonra biraz daha kaliteslisi 75 100 lira diye gidiyordu. Tam araca uygun birini buldum parçacı da 120 lira dedi fiyatlar kaliteye göre uçuyor ama fiyat arttıkça kauçuk kalitesi inanılmaz fark ediyor.

Bence bimden falan paspas almayın. Ben eski arabada image kullandım hiç koku yapmıyordu çok kalitelilerdi. Ama universal yerine tam arabanın tabanına oturan orjinale yakın bir paspas aradığım için almaktan vazgeçtim. Arayıştayım şu anda :)
  • tugi7 kullanıcısına yanıt
    yok hocam ben zaten 2 yılda bir yenilerim prensip olarak.. Allah kullanmayı nasip etmesin kullanacak duruma getirmesin ama kullanacak durumdada kalırsak müdaheleyi yapabilelim..
  • Süpürgeyi aldım. İnce tozu çekmiyor. Nispeten büyükçe ele gelen taşı toprağı temizlemek için ideal. Yani paspası temizlerde torpido üstünü, konsolun üstünü falan detailing yapılmaz. Ayrıca fırçaları çok sert. Aracın deri koltuğuna yada ön göğüsteki çabuk aşınabilen plastik parçalara zarar verebilir. İnce temizlik katiyen yapılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -AhmtOzdmR-

Kokuyor mu diye soracaktım :) genel olarak kalitesi nasil hocam?

Benim aldığım hamur gibi yumuşacık. Kalitesini kullandıkça anlayacağız. Ama kokusu 2-3 güne geçmezse mecburen çöpe atacağım.

• Tornavida setine bakan alan var mi?

• Sabah paspası almaya gittim. aracım otomatik olduğu için şöför tarafında çok kesme biçme yapmak gerektiği için iade ettim. Kokusu çok rahatsız edici derecede değildi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamı amma fırçaladın ha. Bi daha yorum yapmamaya tövbe etmese bari..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bha41 kullanıcısına yanıt
    Bitmiş
    4 tane bim gezdim.

• Tornavida setinin açık kutu olanı vardı, inceledim. Şahsen alınmaz. Sapı çok kalitesizdi, ağır metal şeklinde değil.
  • Tesekkurler

• TV'ye göz diktim, alayım mı? Kalmış mıdır?
  • paspas bitmiş bende internetten bunu buldum
    http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/oto-paspas-5-parca-her-araca-uygun-damping-233218012
    Başka önerisi olan varmı arkadaşlar.
  • O değilde kahve dünyası 4 lü gofretin fiyatı 3.95 değil 11.95 miş iyi mi. Kasada inme geliyordu neredeyse... Bizim bim'de mi sorun vardı acep?
  • Gofrik az önce aldım ben de BİM den. 4 tanesi 3.95 fakat gramaj olarak Kahve Dünyası'ndakilerden küçük. Herbiri 26 gr. Çok bir fiyat avantajı kalmıyor gibi böyle olunca.

Ama tadı efsane. Onu da belirtmek lazım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulsporlu -- 27 Eylül 2016; 12:17:25 >
  • Bim abgeschlossen
  • Bu kadar olay olacağını bilseydim yazmazdım Hevesle alınıp bir daha kullanılmayan alet edevatlara dikkat çekmek için bu yorumu yazmıştım. Bu forumun bir amacı da kullanıcı deneyimlerini paylaşmaktır. Karar verecek olan alıcıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuago

Bu kadar olay olacağını bilseydim yazmazdım Hevesle alınıp bir daha kullanılmayan alet edevatlara dikkat çekmek için bu yorumu yazmıştım. Bu forumun bir amacı da kullanıcı deneyimlerini paylaşmaktır. Karar verecek olan alıcıdır

aslında bu kadar ses getireceğini bilsem yazmazdım bende,sonuçta süpürge ya işte..hobi ürünü değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 28 Eylül 2016; 15:41:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.