Şimdi Ara

BİM 24 Haziran 2016 Aktüel Ürünleri [HD Katalog Eklendi] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
6
Favori
7.684
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Komple serme oto minderi kaç parçadır arkadaşlar? 3 mü tekmi acaba? 3 se iyi fiyat.
  • iPhone Kablosunda Apple lisanslı yazıyor. Eğer orijinalse kesinlikle alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

Dolap için şunu belirtmek lazım. Sıcak yemek götürecekseniz güzel.

Soğuk ürünler için mutlaka içine buz kaseti koymanız lazım. Fanına güvenmeyin içinde minicik motoru var. Ilık üflüyor.
    Motoru ısındığı zaman içinde kaset yoksa gayet sıcak üflüyor.

Soğuk amaçlı alacaksanız motorsuz olan daha ucuz seçeneklere yönelin. 2 tane buz kaseti atın minimum 8 - 10 saat sağlam tutar.

hocam içine normal su koyduğmuzda soğutmuyor mu.yoksa bu buzdolabı varolan soğuklugunu korumak içinmi
  • göktuğbey kullanıcısına yanıt
    Kokusu kotu tavsiye etmem. Sanki tiner benzeri madde var icinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezunkaremezun

quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

Dolap için şunu belirtmek lazım. Sıcak yemek götürecekseniz güzel.

Soğuk ürünler için mutlaka içine buz kaseti koymanız lazım. Fanına güvenmeyin içinde minicik motoru var. Ilık üflüyor.
    Motoru ısındığı zaman içinde kaset yoksa gayet sıcak üflüyor.

Soğuk amaçlı alacaksanız motorsuz olan daha ucuz seçeneklere yönelin. 2 tane buz kaseti atın minimum 8 - 10 saat sağlam tutar.

hocam içine normal su koyduğmuzda soğutmuyor mu.yoksa bu buzdolabı varolan soğuklugunu korumak içinmi

Hocam dolap soğutuyor ama üstünde yazdığı kadar. Tam hatırlamıyorum ama ortamın 15 derece altına kadar soğutuyordu galiba. Yani 35 dereceden 20 dereceye soğutuyor.

Bende var 2 yaz kullandım. Sebze meyve atıyorduk. Su felan içilecek seviyeye getiriyor.

Bir buzdolabı performansı beklemeyin. Ama hiç soğutmuyor demek de doğru olmaz.

• Arkadaslar yan perde vantuzlu mu rrsımde tam bellı olmuyor almaya deger mi sızce

• quote:

Orijinalden alıntı: BitterliLokum

Oto bakım seti için sabah sıraya girebilirim baya iş görüyor f/p olarak

Hocam aynisini bu hafta a101den aldim emin olun cöp.. Benzinlikten aldigim lastik parlaticiya 2-3 gune silindigi icin dandik derdim ama bununki 2-3 saatte siliniyor. Surup arabaya bindim eve dondugumde lastigin tabani ve yuzeyi arasinda inanin renk farki yoktu hatta 2 denememde de aynisi oldu. Torpido parlatici ilk surdugunzde guzel ama sonrasinda beyaz beyaz toz tutuyor bence.. 10tl denemek icin alabilirsiniz ama uygun diye dusunup adetli almamanizi oneririm.. Ben keske fisi bulsam da iade etsem bendekileri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • qulf Q kullanıcısına yanıt
    Geçen yaz A101 den almıştım lastik parlatıcı çok kötü değildi cila pek bir işe yaramıyordu gerçi iç cila yada ben kullanamamıştım 10 tl ye alternatif olmadığı için almak istiyorum aslında yoksa pek bir ise yaramadığını biliyorum ama öyle diyorsanız kalsın

• quote:

Orijinalden alıntı: emekli56

Basınçlı yıkama alınır mı?
    Mahalledeki yıkamacı 20 TL almaya başladı.
    Bahçeye gider kendim yıkarım diye düşünüyorum.

alinir.guzel makinadir.alman mali.ve unlu bir marka.inanın bahcede yıkamak cok daha zevkli.yıkamacının kuyu suyuyla yikamayin aracınızı.
  • el feneri nasıl
  • Bu araç dizayn setini nasıl takıyoruz daha doğrusu vites topuzunu takamadım vay arkadaş sabah aldım 1 adet beceremedim.

• Gearbestteki ürüne 68 dolar kargo ücreti çıkıyor.
  • Güneş perdesinin içinden iki tane çıkıyor. Az önce aldırdım arkadaşa. Kalitesi hakkında bilgim yok.

• Bluetooth kulaklık hakkında bilgisi olan?
  • Halıpaspas, koltuk kılıfı ve cam güneşliği alındı. Ürünler fena değil.

• orjinal kabloyla lisanslı kablo farklı şeyler. farklı markaların ürettiği kabloları apple test edip onay veriyor, bu kablo bizim cihazımızda düzgün çalışır diye.
  • Oto paspas aldim arkalar cok ufak geri iade ettim .konyada cogu malzeme gelmis bu arada

• mtatar19 M kullanıcısına yanıt
    Otokoltuk kılıfı nasıl, her araca uyuyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi systemexp -- 24 Haziran 2016; 18:40:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şişkoşakir

Az önce gearbest te gördüm. 7.5L lik mini buzdolabı.Fiyatı şu an 9 dolar.Tercih edilebilir
    Link

Bunu daha once almayı planlamistim ama biraz bekleyeyim bizim ikiz yumurta market zincilerine düşerde orda görerek alırım dedim gecen hafta a101 e gittim duskirikligi kova satıyorlar bim e geleni bekleyeyim dedim ondada olumsuz yorumlar var buna bu parayı vermem derseniz gearbest de 30 gun bekler sigortalı alım yaparsanız bim muadili urunu biraz uyguna almis olursunuz sakin sigortasız almayın iki defa kayboldu urun uzak durun bu sekilde alımdan yada paraya kıyıp tchibodan alacaktım ama ellerinde kalmamis urun

• Trafik setlerindeki yangın tüpleri boş veya fazla basıncli. Süresi 2020'ye kadar ama hiçbiri yeşil ibrede değildi baktiklarimin. alacaklar bakmadan almasın aman diyim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.