Şimdi Ara

BİM 24 Haziran 2016 Aktüel Ürünleri [HD Katalog Eklendi] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
6
Favori
7.684
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kompresör sakın almayın. 10 cm uzaklıktaki kuş tüyünü kımıldatmıyor. Hee ben lastigi 24 saate şişirim diyorsanız yeyfiniz bilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yan perde ve serme örtüden aldım. yan perde vantuzlu ve 2 adet çıkıyor paketten, montajı basit, gayette güzel iş görüyor, ebat olarak 5-10 cm arası daha geniş olsa süper olurmuş ama bu paraya da gayet yeterli. serme örtüde arka koltuk tek parça önlerle beraber toplam 3 parça. renkleri çok hoşuma gitti. alacak olanlar çok düşünmesin, zira gayet uygun fiyatları.

• Arkadaşlar koltuk kılıfı hakkında yorum yapabilecek varmı? Birde arabamıza uyup uymadığını nasıl anlarız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczb57 -- 25 Haziran 2016; 8:41:51 >
  • Henüz almadım ama el fenerini inceledim, fena değil ama çok az kalın gibi geldi.
  • 1123581321 kullanıcısına yanıt
    Ben aldım.3 parça...
    Yalnız sabitlemek için elverişli değilmiş.
    O yüzden her oturuş kalkışta düzeltmek gerekiyor. Can sıkıcı bir durum.
  • Aldım ama henüz deneme şansım olmadı.Kısmetse bugün deneyeceğim akşamüstü.
    Yalnız boyutları bana çok küçük geldi.Bu kadar küçük boyutlu olduğunu düşünmemiştim.
    Bakalım iş görecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emekli56

Aldım ama henüz deneme şansım olmadı.Kısmetse bugün deneyeceğim akşamüstü.
    Yalnız boyutları bana çok küçük geldi.Bu kadar küçük boyutlu olduğunu düşünmemiştim.
    Bakalım iş görecek mi?

hocam ben biraz araştırdımda pek işe yaramıyormus.sogutma ozelligi zaten hic yokmuş.icine buz parcaları atarsan soguk tutuyormus sadece.
  • Araç içi kamera alıp deneyen oldu mu? Ben aldım ama açmadan iade edicem galiba. Goldmaster sanıp aldım ancak goldsmartmış!

• Yukarıda yine yazdım cevap veren olmadı şu araç içi dizayn setini nasıl takıyoruz arkadaşlar

• emekli56 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, önceki arabamda vardı koltuk arasına sokuşturuyordum bi nebze tutuyordu

• Başka kampanyalardan faydalanacaklar ya da hala bulabilecekler için yazayım dedim: Araç yıkama kiti, parasına göre gayet güzel bir ürün. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Zaten diğer sitelerde 350 TL civarında. İhtiyacı olana kaçırmayın diyorum..
  • Ben Karcher basınçlı yıkamadan bahsetiştim ama neyse.
  • paspas aldim sakin almayin araba icin degilde kapi onu icin kesilmis sanirim arabaya alakasiz durdu

• quote:

Orijinalden alıntı: emekli56

Ben Karcher basınçlı yıkamadan bahsetiştim ama neyse.

makina guzel hocam.tabi sadece makinayi almakla bitmiyor.kaliteli bir snow şampuan almaniz gerekiyor.aracı kar beyaz gibi kopurtmek icin.birde o kucuk sampuan hazneli kopurtme parcasından pek bişey beklemeyin.karcher in en ucuz ve en işe yaramaz parcası.onlara fuam lance deniyor.onların iyi kopurten modelleri var.kafanıza takılan ne varsa bana ozelden sorun.size yardımcı olurum.bende karcher 5 var.
  • Araç içi buzdolabı var bende eskiden almıştım öyle sıcak koyduğunu soğutmaz ama soğuk koyduğunu soğuk tutuyor..bende elektriksiz olanı da var ..öyle memleketten et yoğurt gibi şeyler getirmek için kullanıyorum
    Yada sabahtan akşama pikniklerde tavuk gibi şeyler bozulmasın veya içecek koyuyorum soğuk duruyor en kötü buzluktan da iki tane dondurulmuş sıvı atiyorum..
    Bu tarz bir kullanım yoksa almayın bende sene de toplasan 4 kere kullanıyorum dur anca

• Dün akşamüstü kutuyu açtım.İçinden bir şişe de şampuan çıktı.Şampuanı hazneye koyduk, güzelce köpürtüp attı..Yıkamaya geçtik ama tamamlayamadık.
    Çünkü alet bir süre çalıştıktan sonra basınç oluşturmamaya başladı.Motor çalışıyor ama yeterli basınç oluşmuyordu.
    İftar vakti de yaklaştığı için bıraktık.Eski usul hortumla arabayı duruladık.Yarın öbürgün müsait bir zamanda tekrar bakacağım.Olmadı aide ederim.
  • hortum su baglanti aparatlarınıza dikakt edin.stop lu hortum baglanti kiti kullanıyorsaniz suyu makinaya getirmiyordur.
  • Kulaklik hakkinda bilgisi olan ??
  • Bende 2 tane karcher var kalitelidir rahmetli dedem de almıştı heves edip sonra benimkini kaldırdım artık yedek olarak duruyor :D K2.300 vardı bende. motor olarak aynılar ama farkı 4 metre hortum ve 2 farklı uçtu. Dedem a101 den k2 yi 150 ye almıştı fakat tek uç ve 3metre hortum vardı. Bu sene bim akseuar bakımından zengin satıyor, normalde k2 serisinde bu aksesuarlar yok tr cihazında.

Ben önceden bir de black decker kullanmıştım 1400watt metal motorlu fakat 3 4 ayda bir tetik sensörü bozulurdu switch değiştirirdim en sonda piston kapağı çatladı 4 sene sonra çöp oldu. Onun 5 metre hortumu kalmıştı, karcherde de 4 metre var hidrolikçide ek yaptırdım 9 metre hortum oldu :D basınçda elbette bir miktar düşme oluyor ama bariz bir düşüş değil. Ama bu motor için 100 barı en iyi en fazla 4metre hortumla alırsınız.

Size tavsiyem motorda tetiği çok sık kullanmayın. Uzun süre kullanmayacaksanız mesela köpük attınız üstünden de süngerle geçeceksiniz ve makine en az 15dk çalışmadan duracak. Böyle aralarda makine çalışır vaziyette tetiği kullanmadan direkt üstündeki düğmeden kapatın. Ya da tetikten kapatırsanız yine makinenin gücünü kesip hortumdaki basıncı boşaltın. Zamanla contalarda eskimeye neden olabiliyor, sık sık tetik kullanılması ise makinedeki basınç sensöründe ark yapımına neden olabiliyor. black decker da çok çektiğim için karcher 'ı daha özenli kullanıyorum. Lakin 4 sene olmuştur sorun yaşamadım.

Karcher 'in k2 ve k3 serisi plastik motordur, k4 ve üstü ise metal motor ve su soğutmalıdır en üst seviyesi ise yağ soğutmalıdır onlar artık milyarlık cihazlar Bu yüzden 2 den fazla arabayı aralıksız yıkamayın, ara ara makineyi dinlendirin, aşrı soğuklarda tutmayın ve içinde su bırakmayın kışın uzun süre kullanmayacaksanız. Ben köyde bıraktığım için don falan olur diye hep içindeki suyu komple boşaltıp bırakırdım.

Suyunuz çok kirli ya da depo suyu kullanacaksanız koçtaşta falan hortum bağlantı aparatlarının filtreli olanları var. makineye vidalıyorsunuz ve yine klipsli hortum aparatlarından takabiliyorsunuz. Makinede filtre var ama ben ek filtre kullanıyorum ne olur ne olmaz diye.

Bu cihazlar 10bar'a kadar şehir şebekesini destekler kitapçıkta ayrıntılı olarak yazar gerçi ama şehir şebekesi suyunun basıncında azalma olursa makinenin performansı da düşüyor sesinden anlarsınız zaten. Normalde karcherın kovadan su çekme aparatları falan var bunlar da öyle çalışabiliyor fakat en sağlıksızı ortalama bir şehir şebekesi basıncı ile motoru yormadan kullanmak.

Motoru boş olarak uzun süre çalıştırmamaya özen gösterin.

basınç hortumu kıvrılırsa çekip düzeltmeyin elinizde düzeltin yoksa kırılıp patlama olasılığı var.

alanlara hayırlı olsun. Bu işleri seviyor hobi olarak arabanızı bahçenizi yıkamayı seviyorsanız çok işinizi görür.

• Legoları zar zor bulabildim, sabahın köründe toplanıp beşer beşer mi alıyorlar anlamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.