Şimdi Ara

BİM 24 Haziran 2016 Aktüel Ürünleri [HD Katalog Eklendi] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
6
Favori
7.682
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: L@civert

Klima nasıl?

Bence değmez çünkü malzeme kalitesi çok düşük. Vestel servis de hiç güven vermiyor. Üzerine 200-250 daha koyarak Airfel inverter alabilirsiniz mesela. En azından yıllarca kullanırsınız. İlk aklıma gelen o. F/P başka markalar da var.
  • Pompa geçen sene 12.5tl idi dışı plastik falandı ama is görüyordu şimdi gelen çok pahalı... 12.5luktan gelse alacağım 1 tane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pompa sürekli zamlanıyor arkadaş bu nedir ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin613

Pompa geçen sene 12.5tl idi dışı plastik falandı ama is görüyordu şimdi gelen çok pahalı... 12.5luktan gelse alacağım 1 tane

aynen. geçen sene bitane aldım hemen orada denedim baktım güzel girip birdaha aldım arada kullandım hala çalışyor güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercan_wrc

quote:

Orijinalden alıntı: yasin613

Pompa geçen sene 12.5tl idi dışı plastik falandı ama is görüyordu şimdi gelen çok pahalı... 12.5luktan gelse alacağım 1 tane

aynen. geçen sene bitane aldım hemen orada denedim baktım güzel girip birdaha aldım arada kullandım hala çalışyor güzel

Ahh ahh ben 1 tane aldim onu da babama verdim 1 yildir bekliyorum ki aynisindan bir daha gelsin diye ama gelmedi maalesef...

• Basınçlı yıkama BANİO yapı markette 199TL. Ama aksesuar bakımından bimdeki daha zengin bu hali ile karşılaştırırsak normal.

Tavsiye eder misin dersen, bahçeniz varsa vakit ayırabiliyorsanız bu işlere tavsiye ederim. Spiral ucu iyi işe yarıyor, ben de K2.300 olanı var şu anda koçtaş da 399TL olmuş. Dedem de benden sonra heveslenip A101'e aynı bu bimdeki model 140 liraya geldiğinde almıştı. Benimki ile motor gücü olarak aynılar, benimkini kaldırdım kutusuna dedeminkini kullanıyorum. Hobi amaçlı kullanım için yeterli. Köpük aparatı ise eh işte detirten bir alet yoğun şekilde köpük yapmıyor ama iş görüyor o da.

Şu pompadan alacağım ihtiyacım da var ama sürkeli fiyatı artıyor dediğiniz gibi. Şöyle 20 25 lira civarında fiyat performans ürünü bir cihaz gelse de alsak. 45 liraya her yerde bulunuyor zaten kim niye bimden alsın bir espirisi yok ki

• quote:

Orijinalden alıntı: L@civert

Dolabı hazırdaki buz kasetlerinizle beraber kullanın. Eğer hazırda yoksa, çok acilse dondurmacılarda falan kuru buz satıyorlar, onlardan kullanabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

Dolap için şunu belirtmek lazım. Sıcak yemek götürecekseniz güzel.

Soğuk ürünler için mutlaka içine buz kaseti koymanız lazım. Fanına güvenmeyin içinde minicik motoru var. Ilık üflüyor.
    Motoru ısındığı zaman içinde kaset yoksa gayet sıcak üflüyor.

Soğuk amaçlı alacaksanız motorsuz olan daha ucuz seçeneklere yönelin. 2 tane buz kaseti atın minimum 8 - 10 saat sağlam tutar.

buz kasetleri olmadan bu dolap kendini soğutmuyormu yani? Buz kasetlerini koyarsak ne kadar donuk tutar ürünü? memleket 12 saat sürüyor bayağı bir ürün getiriyoruz donuk ürünlerde oluyor bunların içine bu dolap işe yaramazmı bunun için?

• Oto bakım seti için sabah sıraya girebilirim baya iş görüyor f/p olarak

• GodGave kullanıcısına yanıt
    Hani soğutuyor ama verimli olamayabiliyor, bir buz aküsü koymakta fayda var diye duymuştum.
  • bluetooth kulaklık işe yarar mı arkadaşlar ?
  • kamera nasıl net çekim yapıyormu mesela olası bir kazada ön plakayı rahat okuyormu yoksa hesap makinesi gibimi çekim yapıyor
  • koltuk kılıfı ve paspas takımına ne dersiniz?

• Arkadaşlar bmw motoru oğluma almak istiyorum. Bu urunu daha önce kullanmış veya bilen var mı? Tavsiye eder misiniz? Voltajı nasıl.

• Az önce gearbest te gördüm. 7.5L lik mini buzdolabı.Fiyatı şu an 9 dolar.Tercih edilebilir
    Link
  • dolap tam bi fiyasko bu parayı etmez yıllar önce almıştık aynısnı bimden... kablosunu bağlamıyorum bile, içine 5-6 buz aküsü atıyorum ancak öyle işe yarıyor, bunun için de 90 tl verilmez. kapaklı köpük bulup içine büz aküsü atsanız aynı işi görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şişkoşakir

Az önce gearbest te gördüm. 7.5L lik mini buzdolabı.Fiyatı şu an 9 dolar.Tercih edilebilir
    Link

güzel dolapmış ama ödemeyi nasıl yapıyoruz. paypal kullanamıyoruz artık. Birde imzalı mı gönderim yapıyorlar gelirken kaybolmasın ürün.
  • Basınçlı yıkama alınır mı?
    Mahalledeki yıkamacı 20 TL almaya başladı.
    Bahçeye gider kendim yıkarım diye düşünüyorum.
  • Burdan hiç alıveriş yapmadım. Paypay kapanmasıyla ebaydan alışveriş yapılamıyor. Burdan bildiğim kadarıyla banka kartıyla vs ile alışveriş yapılıyor.Takip konusunda ise belli bir ücret karşılığında veya ürün belli bir ücretin üzerinde ise ücretsiz takip numarası veriyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.