Şimdi Ara

bim akar beylerrr......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bime jenganın çakması geliyor ismide nevka-b alsam mı acaba :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamadenizkvvt -- 2 Ocak 2014; 19:35:18 >

• Jenga gibi aynımı sonuçta kaliteye para veriyorsun ikiside tahtaysa sıkıntı yok
  • 12.5 tl imiş daha görmedim yarın geliyormuş okuldan sonra gidicem...almak istiyordum öyle bişe görünce dedim bi düşüneyim hem burda bi sorayım dedim
  • tenga egg zannettim çıkıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

tenga egg zannettim çıkıyorum

lan vallaha bende öle zannettim hemen bim.com a girdim bakıyodum
  • tenga. zannettim. olayi cakmasam az daha sabah bime gidecektim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuri Boyka.. kullanıcısına yanıt
    Herkes tenga Yazınca bir an kendimden şüphe ettim tenga mı yazdım diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamadenizkvvt -- 3 Ocak 2014; 0:01:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jenga nın fiyatına baktım 35-40 tl falan mağazalarda kesin 40 ı buluyordur 12.5 a çok iyi çakması
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamadenizkvvt

Herkes tenga Yazınca bir an kendimden şüphe ettim tenga mı yazdım diye

Ahahaha

• quote:

Orijinalden alıntı: Republic Clone Commando

Jenga nın fiyatına baktım 35-40 tl falan mağazalarda kesin 40 ı buluyordur 12.5 a çok iyi çakması

Çakma falan ama orjinali kadar zevkli olurrrr.... yarınn alıcam
  • Biliyorum ben bunu bizde var. Hatta bu ürünü biz verecektik bime. Babam sağ olsun biz verelim demiş firma babamda iyi madem siz verin demiş. Önce biz mi verdik diye bir şüpheye düştüm babama sordum. Olay yukarda anlattığım gibi gerçekleşmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fëanor_

Biliyorum ben bunu bizde var. Hatta bu ürünü biz verecektik bime. Babam sağ olsun biz verelim demiş firma babamda iyi madem siz verin demiş. Önce biz mi verdik diye bir şüpheye düştüm babama sordum. Olay yukarda anlattığım gibi gerçekleşmiş.

orjinalinden bi farkı var mı
  • made in china
  • quote:

quote:

Biliyorum ben bunu bizde var. Hatta bu ürünü biz verecektik bime. Babam sağ olsun biz verelim demiş firma babamda iyi madem siz verin demiş. Önce biz mi verdik diye bir şüpheye düştüm babama sordum. Olay yukarda anlattığım gibi gerçekleşmiş.

Hayır yok. Zaten firma çok iyi. Sadece Tahta,ahşap kullanarak yapıyorlar oyuncakları. Ben sevdim açıkçası.

• quote:

quote:

quote:

Hayır yok. Zaten firma çok iyi. Sadece Tahta,ahşap kullanarak yapıyorlar oyuncakları. Ben sevdim açıkçası.

Tesekkürlerr yardımın içinnn...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.