Şimdi Ara

BİM Çiğ köfte 1 kg 7.95₺ ( 2 Haziran'da yanacak burası ) 🔥 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
131
Cevap
0
Favori
16.512
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jahnny

Ben de evde yapmaya başladım etsiz olarak. Dışarıda yediğim en iyisinden bile çok daha lezzetli. Üstelik toplasan 30 dk bile sürmüyor hazır olması.

Zaten içlerinde ketçap, dolayısıyla glikoz vs olduğu için içime sinmiyordu.
    Tarif isteriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cebrail.bsrn

Bende kendim yapıyorum, hazır çiğ köfte yenmez bana göre. Hemde etli yapıyorum. Akşama yangın var.
    BİM Çiğ köfte 1 kg 7.95₺ ( 2 Haziran'da yanacak burası ) 🔥
    Tarif isteriz ama bizimki etsiz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco1912 -- 26 Mayıs 2020; 15:12:5 >

• Kilosu 3 lira bile olsa benim açımdan yanacak birşey yok...Sonuçta çiğköfte...10 yıl yemesem aklıma gelmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

Abicim 50 TL ye 1 kg kuşbaşı et alırım kavurma yerim yahu ayrıca bulgurun kilosu kaç TL ya

Alıntıları Göster
    Herşeyi ete göre kıyaslamayın, içinde 30 şeşit madde var ve helal sertifikalı, yani bulyon, çin tuzu vs değil, gerçek ceviz ağzına geliyor insanın. Ne olursa olsun evet 50 tl kg yüksek fiyat bencede, ama burası Türkiye
  • Bu çiğköfte adı ile satılan şeyi yiyenin kendine ve çiğköfteye saygısı yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

Tarif isteriz

Alıntıları Göster
    Kevserin Mutfağı
    Etsiz Çiğ Köfte Tarifi | Kevserin Mutfağı - Yemek Tarifleri
    https://www.kevserinmutfagi.com/etsiz-cig-kofte-tarifi.html

4-5 defa denedim evde iken şu sıra, her seferinde iyi oldu

• coco1912 C kullanıcısına yanıt
    Aslında basit. Çiğköfte tepsisi al bir tane yoğurmak için. 250 Gr bulgura 1 tane orta boy domates, soğan ve 1 adet limon doğra. Sonra bulguru yumuşatıp eklediğiniz malzemeler gözükmeyene kadar yoğur. Yaklaşık 15 dakika. Sonra biber salçası ekle 2-3 kaşık. 1 kasıkta domates salçası. Pul biber ve isot göz kararı ekle. Bulabilirsen biraz yedi türlü baharatı var ondan ekle 1 tatlı kaşığı. 1 saat kadar yoğur bunları. Arada nar ekşisi ekle. Limon sık. İyice hamur gibi olduğunda biraz zeytinyağı ekle. Çay bardağının yarısı kadar. Biraz daha yoğur tamamdır. Biraz uğraştırır ama değer.
  • cebrail.bsrn kullanıcısına yanıt
    dostum etliyide paylaşsana
  • sahbazpower- kullanıcısına yanıt
    metroya nasıl gırılıyor normal kullanıcı olarak
  • tonbalıklı T kullanıcısına yanıt
    Farkı yok ki et koyacaksınız biber salçasından önce yağsız 2 veya 3 kere çekilmiş kıymayı koyun. Bulgur miktarının yarısı kadar. Et kaybolana kadar yoğurun. Sonra aynen devam edin.
  • gs190505 G kullanıcısına yanıt
    Normal giriyorsunuz eskisi gibi kart form vs. doldurmuyorsunuz
  • cebrail.bsrn kullanıcısına yanıt
    Hocam etlide önce et isot ile yoğrulur bir süre bulgur ve diğer malzemeler daha sonra ilave edilir. En azından benim gördüklerim öyle yapıyor.
  • hakim bey kullanıcısına yanıt
    Farkeden birşey olmuyor. Ben genelde kıymayı pul biber ve isot ile yoğurup dinlendiriyorum. Sonuçta iyice yogurmazsan ete özel işlem yapsan da boş etin tadı gelir. İşin sırrı her zaman uzun süre ve iyi yoğurma da.
  • sahbazpower- kullanıcısına yanıt
    ne zamandan berı boyle 6 ay kadar once boyle degıldı esnaf kart ıstıyorlardı
  • Çiğköfteyi çok beğendik. Acısız, acılı arası tadı var. Gayet lezzetli.

Bayram öncesinde bizim buradaki Bim lere gelmiş. Dolapta koli içerisinde duruyordu. Koliyi açıp içerisinden aldım, kasada ücretini ödedim. Her Bim e sadece 1 koli gelmiş, her kolide 4kg çiğköfte vardı.
    Bu fiyata bu lezzette çiğköfte kesinlikle bolca alınabilir.

BİM Çiğ köfte 1 kg 7.95₺ ( 2 Haziran'da yanacak burası ) 🔥

• gs190505 G kullanıcısına yanıt
    Konya'daki metro 2 senedir bu sekilde
  • Bugün beklenilen gün olarak gittim 2 paket aldım , gayet güzel tadı var tavsiye ederim 👍
  • aotnob A kullanıcısına yanıt
    Bir ara ne içerdim bunu mide ağrıdığı zaman hemen yapıştırırdım sıradan bir ritüel halini almıştı.
  • Çiğ köfteyi abartanlarla çok iyi anlaşamıyorum dünya görüşlerimiz yüzde 99 farklı oluyor. Laaa çiğ köfte offf şeklinde ömründe bir kez yemiş olma tepkisi verirler ve genelde de kıtlıktan çıkmış gibi çiğ köfte yerler. Belki saçma gelebilir ama çok yaşadım sonra bu durumu tespit ettim.
  • Gecen hafta fiyati 9.90 iken aldim, acip yiyecektim ki buzulmaya baslamis gibi kokusu vardi. Tadina bakar oldum ama bozulmaya basladigini anlamis oldum.

Geri iade etmek zorunda kaldim. Sizinkiler iyiyse sorun yok. Son kullanim tarihi 20.06.2020 gibi birseydi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.