Şimdi Ara

BİM Çiğ köfte 1 kg 7.95₺ ( 2 Haziran'da yanacak burası ) 🔥 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
16.542
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hevesle almaya gittim yok etmişler. 2 bimi gezdim, bitmişti.
  • Kapaklı saklama kabına bulguru döküp , üzerine kaynar su ekleyin 15 dk beklesin bulgur şişecek zaten daha sonra 5 dk yoğurup içine isot vs evde ne varsa koyun 5 dk daha yoğurun oldu bitti.Dışarıda satılan tüm çiğköftelerden daha lezzetli oluyor.
  • Yanan yer bunu yiyenin midesi olacak orası kesin .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar kötülediniz bende kimse almamıştır diye almaya gittim 3 bim'e baktım etiketi bile yok.sanki hiç gelmemiş gibiydi.bende o kadar heves edince bizim gri market'den arsamar çiğköfte aldım 14.95'e 1 göbek salata 3.5 lira bimden lavaş aldım 9.5 lira tuttu 28 lira para tuttu.aslında yemek sepetinde joker indirimi vardı 40 liralık ürünü 25 liraya alsaydım olurdu ama 8 lavaş veriyor diye almadım.ama bu arsamar çifköftenin tadını beğeniyorum ben.
  • Alamayanlar Cepteşoktan alabilir

BİM Çiğ köfte 1 kg 7.95₺ ( 2 Haziran'da yanacak burası ) 🔥

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde yapmaya başladık. kıvamı tadı filan harika oluyor. tek önemli şey yoğurma tepsisi çiğköfte için şart.
  • Bugün aldım Tadı gayet güzel tavsiye edilir
  • Mahallemden ara ara kilosu 40 liraya alırım. Adıyaman... gibi bir ismi var. Aynısı, birebir. Yeşillik ve lavaş olayı olsaydı tadına doyulmazdı. Fiyatın yarısıda yeşillik,lavaş ve diğer giderler olsa iyi kâr ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Evde yapmaya başladık. kıvamı tadı filan harika oluyor. tek önemli şey yoğurma tepsisi çiğköfte için şart.
    o tırtıklar bulguru ezerken ve kıymayı elde pişirirken baya önemli hocam en büyüğünü 30 liraya almıştım temin edin derim mutlaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccandan

Bugün aldım Tadı gayet güzel tavsiye edilir
    pahalı
  • İçine nasıl bir katkı maddeleri koymuşsalar 1 hafta ağzı açık şekilde yedim. Ne bir gram şişme oldu ne tadında bozulma anca acısını falan saldı. İmkanınız varsa evinizde yapın yiyin yoksa alın anca nefsiniz körelir maksat sağlıklı değil tabiki...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • McCarty kullanıcısına yanıt
    sen nasıl yapıyorsun özelden bi anlatırsan sevinirim, evd e tarihi geçmiş bi bulgurum var, halen duruyor. onu bi kullanayım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    Sizce Kaç para olması gerekiyor merakımdan soruyorum
  • salçalı bulgur merakını asla anlayamadım
  • bimin bi çiğ köftesi vardı tadı çok güzeldi. geçen aldım bitiremedim tadı değişmiş
  • Bu marka Şok'ta sabit olarak satılıyor. 8,95 idi fiyatı dün baktım 7,95'e çekmişler hemen. Keşke rekabet hep böyle çalışsa.
  • Geçen hafta Şok'tan mı ne 8.95 e almıştım tadı biraz tuzlu gelmişti bana. Acısı da bi tık fazla gibi. Bu fiyata fena değil ama.
  • Bunları yiyip de midenize yazık etmeyin. Bunların içinde olan en masum malzeme bulyondur. Yapabiliyorsanız evde yapın, 20 liraya bir çiğköfte tepsisi aldınız mı ömürlük olur. İçinde bulgur salça isot vs zaten maliyeti yok malzemelerin. İnternette tarif çok, yorumlarına bakarak kendinize uyan bir tarif bulabilirsiniz. Ben de en basit tariflerden blendırla vs yaparak başladım şu an tamamen elle tepside yapabiliyorum çok zor değil.
    Ha uğraşamam illa hazır alacam diyorsanız da doğru düzgün bir şey alın en azından oses tatlıses Ömer usta vs. Gerçekten bunlar adamı hasta eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: ccandan

Sizce Kaç para olması gerekiyor merakımdan soruyorum
    en fazla 10 tl
  • Bunları yiyen adamın kendisine saygısı yoktur.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.