Şimdi Ara

BİM Çiğ köfte 1 kg 7.95₺ ( 2 Haziran'da yanacak burası ) 🔥 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
16.543
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Terket burayı 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bytunga050 kullanıcısına yanıt
    Tamam

• dekareme kullanıcısına yanıt
    fiyatı 7.95 TL zaten
  • kendiniz yapın tarifini vereyim size.Önce bir tane 40 cm veya daha büyük bir çiğköfte tepsisi alın sonra her zaman kendiniz yaparsınız 5 denemeden sonra mükemmel lezzete ulaştım.
  • muhammet atış M kullanıcısına yanıt
    Hocam 5-6 kere denedim yapmayi. Yogurduktan 1-2 saate kadar guzel ama daha sonra kurumaya basliyor. Bulgurun taneleri sertlesiyor. Neden olduguna dair fikriniz var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hydraman kullanıcısına yanıt
    Hocam işin sırrı buz ve zeytin yagi.buzbile yoguracaksiniz.2 çay bardagi zeytinyyagi kullanıyorum.cumartesi yaptığım köfte hala taze ve kuru degil.

• gecen gun sok'ta gorup almistim, benim gibi tuzu pek dert etmeyen birisi icin bile asiri tuzlu geldi. limonla falan tadini kirayim dedim olmadi. bim'de denk gelirse alirim belki ama sirf bunun icin hususi gidilmez

• bu çiğköfteyi alanlara tavsiye yuğurduktan 1-2 gün sonra tüketirseniz çok daha güzel tadı oluyor dinlenmesi lazım bi kaç gün
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

bu çiğköfteyi alanlara tavsiye yuğurduktan 1-2 gün sonra tüketirseniz çok daha güzel tadı oluyor dinlenmesi lazım bi kaç gün
    zaten açıldıktan sonra 2 gün içersinde tüketilmesi gerekiyor.. açar açmaz hiç acımadan götürceksin hepsini
  • ccandan kullanıcısına yanıt
    kusura bakma yanlışlıkla seni alıntılamışım, hedefteki kişi kilosunu 40 liraya alan bir başkasıydı
  • Aşırı tuzlu

• İstanbul Metro'da Kahta Çiğköfte ve İkram Çiğköfte çok iyi. 5 tl öğrenci. 1 dürüm 1 ayran

• quote:

Orijinalden alıntı: the guardian14

sen nasıl yapıyorsun özelden bi anlatırsan sevinirim, evd e tarihi geçmiş bi bulgurum var, halen duruyor. onu bi kullanayım
    1-
    MASMAVİ3🔹MUTFAKTAyoutube
    ETSİZ ÇİĞKÖFTE Tarifi-Tüm Püf Noktaları Eşliğinde -#Masmavi3Mutfakta
    https://www.youtube.com/watch?v=vF8aC4cicAM

2-
    MASMAVİ3🔹MUTFAKTAyoutube
    ETSİZ ÇİĞKÖFTE Tarifi-Tüm Püf Noktaları Eşliğinde -#Masmavi3Mutfakta
    https://www.youtube.com/watch?v=vF8aC4cicAM

Kendime göre iki videoya bakarak yapiyorum.
    1- Soğan doğradıktan sonra suyla yıka, veya rondodan geç , iyice sık suyu çıksın, çığköfteye soğan suyu girmesin.
    2- ilk videodaki gibi bulguru suyla ıslatabilirsin. (şimdi bazı kişiler karşı çıkar kısır mı yapiyoruz? tamam ama kısır kıvamında su eklemiyoruz. bulgur yumuşuyor). bence buzla yoğurmak ciddi beceri istiyor.
    3- ikinci videodaki Bulgur ve soğanı yoğurmak çok mantıklı
    4- baharat , salca vs herşeyini ilk videodaki gibi uygulayıp karıştırıyorum. yani tek tek atmakla uğraşmıyorum.
    5- yoğurma süresi en az 30-45 dk arası.

ilk videodaki ölçüler 2-3 kişilik için çok ideal. iki videoya bakarakta yapabilirsin. sana kalmış.
    olmazsa olmazlar
    1-Esmer bulgur
    2-Çığköfte tepsisi

• Üniversite sınavına hazırladığım dönemde Bimdeki hazır çiğlöfte lavaş favorimdi yanındada acı sos vardı on numara oluyordu 😂

• Büyük bir çiğköfte firmasının danışmanıyım günde 15 ton mal çıkarıyorlar
    2 kalite yapıyorlar birinci kaliteyi kendi mağazalarına veriyorlar 2. Kalite malı farklı isimle çok büyük market zincirine veriyorlar arada dünyalar kadar fark var birkaç tüyo vereyim
    1 1. Kalite malı kendi şubelerine kilosu 8 tlden veriyorlar şube 40 50 arası satıyor 2. Kalite malı market zincirine 4 liradan veriyor
    2 bol cevizli dedikleri 400 kiloya 1 kilo ceviz katıyorlar
    3 ilk yoğrulduğunda çok kötü 2 fün bekletince tadı geliyor
    4 lavaşı lavaş değil kağıda sarsan daha iyi olur
    Ne olursa olsun doyurucu besin değeri yüksek öğrenci yemeği benim de marketten hazır dürüm alıp ayranla yemişliğim var cebinizde 3 4 lira varsa çok açsanız karnınızı doyurur korkmadan yiyebilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • McCarty kullanıcısına yanıt
    sağolasın uğraşmışsın, bnde fazla yoğurmadan yapıyordum. en iyisi susuz olarak malzemeleri kattıktan sonra yoğurmak, dahabi lezzetli oluyor, ben farklı bi şekilde yapıyosun sanıyordum, mesela benim bi dersane hocam vardı elazığlı, acısını alsın diye içine muzda atıyordu, ama ben farkemedim aldığını :)

• Buradaki bazı yorumları görünce alayım dedim. 3. Bim'de bulabildim, her yerde tükenmişti. Son 2 adeti aldım. Bir arkadaş zeytin yağı ile yoğuruyorum güzel oluyor demiş, ben de öyle yaptım. Ama yiyemedik. Çamur gibi geldi tadı. Dişimize damağımıza yapıştı. Hemen gitim diğer paketi iade ettim. Yiyemediğimizi iş yerine götürdüm belki arkadaşlar yer diye ama pek rağbet olmadı.

Ben kendim antep yağlı köfte yapıyorum. Çok lezzetli oluyor. Çiğ köfte tepsisi alarak herkes evinde kolayca yapabilir. Youtube'da cok video var. 2-3 denemeden sonra yoğurma işini de kaparsınız. Bim'de satılanı bedava verseler yemezsiniz.

• Dogru demis 😀😀

• Tuzu harici ben beğendim ne yalan söyleyim.
    Kilosu 40 liraya satılan çiğköftelerden bir tık lezzetsiz diyebilirim ama fiyatıda beş tık aşağıda. Şokta devamlı satılıyormuş. Arada alıp yerim Bim sayesinde test etmiş olduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oOoSöNMeZoOoO -- 4 Haziran 2020; 4:33:42 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.