|
BİM çıldırdı: Verandalı Tiny House, çekme karavan, deniz scooter, cam temizleme robotu
-
-
nerden nereyeee
-
Bu absürt fiyata çıldırmış…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çinliler buraya fabrika açarsa arabada satar bunlar demedi demeyin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Sizede partilerinizede, karavan dağıtsınlar iyi mi.
Siyasetle kafayı yemişler iyice, bim haberi yapılıyor ahepe cehabe diyor hâla, blokla blokla bitmiyor.
Sabah sabah bim aktüeli haberine giriyorum ağepe vıdıvıdı falan. Hiç çekilmiyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 10 Ağustos 2024; 11:29:16 >
Yazdığı yorumda sonuna kadar haklı, nereye yazacağını da sana sormayacak. Beğenmemişsen blokla geç.
Ülkede 7/24 siyasetçilerin yaptıklarının sonuçlarını çekiyoruz.
Ben de yazayım 2021 Ekim ayında bu karavandan 100 bin TL daha ucuza merkezi konumda 3+1 ev almıştım.
Daha 3 sene bile olmadı tabi millet kafayı yer bunların politikaları yüzünden hale bak
-
5 sene önce cirlop gibi bi ev alınacak paraylan bugün ancak bi kulübe alınayorsa, o halde bu ülkeyi yönetenler bi sahrada yarı cıbıldak şekilde aç susuz görülse, bunlara bir damla su bile verilmez, ağızlarına ekmek tutulmaz...
-
Adam haklı fiyatlar saçma sapan. Sebep olanlara iki kelime eleştiri yapması vatandaşlık hakkı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O paraya 80 m² prefabrik ev kurarsın aw :)
-
"Siyaset ile uğraşmayacak kadar akıllı olanlar, daha aptallar tarafından yönetilerek cezalandırılırlar.” (Eflatun)
Hastayım bu tiplere, hem bloklarlar -bu arada bilgisi olsun ben onu bloklamadım- hem de eleştirirler, bunu diyen tipler, steam USD kuruna geçip de fiyatlar arşa çıkınca burada vıdı vıdı yapıp kafa ütülerler, vay efendim artık son kale de gitti falan, la olum hayatın kendisi siyaset, senin gibi zihniyete sahip kişiler tarafından bu sağ-sol davasından sonra apolitik insanlar yetiştirildi, işte o telefonunu çıgar hele yeğeniimm diyenler senin idol toplum profilin/o zihniyetin dizayn ettiği yoplum yapısı, makarnanı ye, arada pikniğe gidip mangalı yak, bayramda aile ziyaretleri, başka birşey yapmaya gerek yok, ot gelip saman olarak giderler, yazacak çok şey var da neyse... yazmaya değmez, bu arada gelir açısından kendimi hiç kasmadan 2-3 ay içerisinde bunu alabilecek biriyim, vicdanen yazıyorum, imkansızlıktan dolayı değil!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarcenk -- 10 Ağustos 2024; 23:12:54 >
-
Bundan 5 sene önce bu paraya gebze gibi bi yerde sıfır dubleks satılıyordu şimdi o paraya kutu ev alınıyor
Bu ekonominin düzelmesi minimum 10 sene alacak.
-
Alan olur mu ki bunu çok merak ediyorum :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
donanimhaber bim bilgilerini vermis ama millette para yokki alsin,ülke ekonomik cöktügü icin insanlar sitem ediyor,begenmiyorsan okumazsin milletin yazisini :)))
-
hyundainda fabrikasi var ucuzmu arabalar,cinlide gelse gene hyundainin fiyatina satarlar,sorun fabrika degil,devletin aldigi vergiler,cinden parca tedariki olmuyacak,yerli sanayici parca üretiyor,ordan almak zorunda,cinde üretilen fiyatlarla degerlendiriyor cogu insan ama malesef türkiye cin degil..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin345 -- 12 Ağustos 2024; 12:10:48 >
-
akp neyi yapacak,sicak para tüm dünyaya akiyordu,herseyi betona döktüler ve asiri yabanci mallarin tüketimi,neden gelisen diger ülkelerde bu sorunlar yok,cünkü cogu salakmida,betona döksün,sicak paranin yarisini tarimlarina ve industrisine yatirdilar,betonla karin doymadigini bu millet bir kere daha anlar,akp nin yaptigi hersey zaten pahali,ucuza birsey yaptigi yok,lale devrinden farki varmi,bolca tükettir,ciftcini,köylünü bitir bundan böyle nah yapar :)))hangi sermaye ile yapacak,akilsizca yapilan yatirimin derdini cekiyoruz millet olarak,birde ilin arabinin sorununu zengin arab ülkeleri yerine biz cözüyoruz güya,10 milyon etnik insan dolmus,hic bir ülkede bu kadar göcmen yok,resmen tarih yazdik,neyi belli olmayan zihniyetleri ülkeye doldurmaklami övünüyorsun..birak o eski tüketici sözleri,sicak para olmadimi halkin ac sefalat icinde..zaten ülkenin bütün üreten fabrikalarini yabanciya sattin,onlarda aldi kapatti o fabrikalari..
-
5 sene öncemi 2002 de bir apartman dairesini 30 bin marka alirdi insanlar,5 sene önce aldigin evde gene pahaliydi,simdi okadar cok pahalandiki,kur yaninda öcü kaliyor,ülkeyi resmen betona cevirdiler,ister istemezler fiyatlar firlayib gitti,dünyanin en zengin ülkelerindeki fiyatlara geldi,hane halkinin kazanci yillik brüt 15 bin dolar türkiyede,zengin ülkelerde ise brüt 45 bin dolar,satilan evlerin fiyati türkiyede uctu gitti..yunanistandan bile pahali suanki evlerin fiyati..en ucuz bulgaristanda evler..
Yazdığı yorumda sonuna kadar haklı, nereye yazacağını da sana sormayacak. Beğenmemişsen blokla geç. Ülkede 7/24 siyasetçilerin yaptıklarının sonuçlarını çekiyoruz. Ben de yazayım 2021 Ekim ayında bu karavandan 100 bin TL daha ucuza merkezi konumda 3+1 ev almıştım. Daha 3 sene bile olmadı tabi millet kafayı yer bunların politikaları yüzünden hale bak |
5 sene önce cirlop gibi bi ev alınacak paraylan bugün ancak bi kulübe alınayorsa, o halde bu ülkeyi yönetenler bi sahrada yarı cıbıldak şekilde aç susuz görülse, bunlara bir damla su bile verilmez, ağızlarına ekmek tutulmaz... |
Adam haklı fiyatlar saçma sapan. Sebep olanlara iki kelime eleştiri yapması vatandaşlık hakkı.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X