Bildirim
BİM'de 1150TL'ye satılan telefon | Meizu Note 8 incelemesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Fiyata gore rakipsizz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
17. dakikada bilgiler açık kalmış.
-
Fiyatına göre rakipsiz falan değil hatta 1350 liraya alınabilen xiaomi redmi note 6 pro 64gb bu cihazdan çok daha üstün bir cihaz. Bataryası, ön kamerası, işlemcisi vs. daha iyi. Aradaki 200 liraya da değer. Hatta 3 gb ram, 32 gb hafıza yeter derseniz (bana göre bu fiyat segmentinde yeterli) 1150 liraya 32gb olan versiyonu alırsınız.
-
hocam öyle bakarsanız geçen gün meizu x8 aldım 1450tlye redmi note 6 pro yıda 2 arkadaşıma aldırtmıştım meizu x8 redmi note 6 pro göre çok çok daha iyi bir cihaz her yönüyle (batarya hariç fakat 3200 mah a göre 7 saat ekran süresi veriyor) bu fiyat segmentinde baya iyi cihazlar var 1000-1500 arası diyelim yakın fiyatlı hepsi birbirine
-
Tek el kullanım için benim yıllardır kullandığım Meizu'nun Smart Touch özelliği var. Onu ayarlayarak örneğin aşağı çekme özelliğini aktif edip ekranın üst kısmını yarıya indirip parmak uzanma mesafesine getiriyor. Tuşlu iPhone ana ekran düğmesi gibi ama ondan çok daha kullanışlı. Tek el kullanımda böylesine kullanışlı bir özellik başka telefonlarda var mı bilmiyorum.
-
Marketin sattığı telefondan hayır gelmez.
-
dk 1.55 de oynaanan oyun nedir
-
meizu fp telefonları üreten bir şirket önce bunu bilin ona göre yorum yapın. sd 845 6gb ram ekran parmak izi telefonu 2500 liraya satılıyordu ama bitti. başka marka 3500 e satıyor en düşük
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Fiyatına göre rakipsiz falan değil hatta 1350 liraya alınabilen xiaomi redmi note 6 pro 64gb bu cihazdan çok daha üstün bir cihaz. Bataryası, ön kamerası, işlemcisi vs. daha iyi. Aradaki 200 liraya da değer. Hatta 3 gb ram, 32 gb hafıza yeter derseniz (bana göre bu fiyat segmentinde yeterli) 1150 liraya 32gb olan versiyonu alırsınız.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X