Şimdi Ara

BİM’DE ÇALIŞIYORUM MERAK ETTİKLERİNİZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
239
Cevap
7
Favori
62.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1-2 adet ürünlerden kastım bahsettiğiniz ürünler zaten çünkü o tip uygun ürünler en fazla 2 bilemedin 3er adet geliyor. Ama mesela bazı ürünler bazı mağazalara gerçekten gelmiyor mesela bu hafta ki oyuncu laptopu 100 mağazanın belki 15-20 tanesine gelmiştir.
  • Hocam part alma durumları varmı üni öğrencileri için ? Bir de 3 aylığına alım yaparlarmı yaz tstili için
  • Akşam hasılatını nerede tutuyorsunuz, kaç günde bir hasılatı toplamaya geliyorlar ve ortalama hasılat nekadar oluyor,

Son olarak muzu çok seven birisiyim özellikle ithal muz alıyorum bundan 5.6 ay önce 10 tl alıyordum bazen elde kalan muzları ama kararmamış 'larda var içersinde mağaza müdür bana yarı fiyatından verdiği de oldu , ama bunu ilk defa yaşadım başka bir yerde hiç görmedim başka bir örnek o mağaza müdürü skt 1 hafta kalmış köfteleri 2 tane al sen ben 1 yazayım kasadan dedi, diyeceğim şu başka bir mağazada kararmış muzları çöpe atan bim çalışanlarına da görüyorum çöpe atmaktansa neden yarı fiyatına vermiyor mağaza müdürleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaLLibe

1-2 adet ürünlerden kastım bahsettiğiniz ürünler zaten çünkü o tip uygun ürünler en fazla 2 bilemedin 3er adet geliyor. Ama mesela bazı ürünler bazı mağazalara gerçekten gelmiyor mesela bu hafta ki oyuncu laptopu 100 mağazanın belki 15-20 tanesine gelmiştir.

Bu tarz ürünlerin bir mağazaya gelip gelemeyeceğini öğrenebilir miyiz bim merkeizni ararsak örneğin mağazayı belirtsek?

• SM01_VXG kullanıcısına yanıt
    8de kapatıyoruz şuan yasaklar sebebiyle. 5 dakika kala giriş kilitlenir çıkıştan müşteri alınır uygun bi dille acele etmesini söylersin söylemezsin o sana kalmış ben genelde kapatacağımızı acele etmelerini söylüyorum bazıları gidip araba alıyor e adam şimdi arabayı aldı doldurdu kasaya geldi ödedi poşetledi derken 20:05 oluyor yeri geliyor 20:10da son müşteriyi gönderdiğimiz oluyor ama erken kapatmak yasak bölge sorumlusu bazen kameradan inceliyor.
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    Öğrenebilirsiniz ama o laptop 7 bin liralık bi üründü 300-500 liralık ürünler her mağazaya gelir çok binde birdir gelmediği onu almak istediğiniz mağazadan da öğrenirsiniz. Mesela haftaya çarşamba diyelimki telefon gelecek salı günü mağazaya gidip yarın satılacak telefonun gelip gelmediğini sorarsanız yardımcı olurlar.
  • Hocam ürün çalan hırsızları nasıl yakalıyorsunuz?
  • ReaLLibe kullanıcısına yanıt

Anladım hocam yanıt için sağol.

• ONUR.U kullanıcısına yanıt
    Hocam mesela migrosta, şokta vs çıkma ürünler vardır kararmış muzları çürümeye yakın meyve sebzeyi yarı fiyatına geçerler artık sistem ne kadar indirim yapmışsa. Fakat bimde böyle bir uygulama normalde yok. O müdürün size yaptığı olay şu o ürünler hem çöpe gitmesin fireye yazmasın böylece envanteri kötü gelmesin diye size 2 al 1 fiyatı öde diyor ama o diğerinin fiyatını cebinden ödüyor .
  • Şok ve a101 ve göre epey iyi bir marketmiş Bim. Benim anlamadığım bir nokta varsa neden ülker, torku ve eti gibi büyük markaların ürünleri azken tanınmamış markaların ürünleri fazlasıyla marketlerinizde yer alıyor ?

• NadirŞah kullanıcısına yanıt
    Part time personel alıyorlar biraz bölgeyle alakalı ve bölge sorumlusuyla. Mesela sadece bizim mağazada 2 part personel var ikisi de üni öğrencisi. Bölgede yaklaşık 10 mağazada 10 part varsa 8i öğrenci zaten genelde öğrenci alıyolar. Yaz tatili için alım olayını tam bilmiyorum açık varsa alırlar sezonluk olarak açık yoksa çok yanaşmazlar gidici değil kalıcı personel daha ön planda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaLLibe

Öğrenebilirsiniz ama o laptop 7 bin liralık bi üründü 300-500 liralık ürünler her mağazaya gelir çok binde birdir gelmediği onu almak istediğiniz mağazadan da öğrenirsiniz. Mesela haftaya çarşamba diyelimki telefon gelecek salı günü mağazaya gidip yarın satılacak telefonun gelip gelmediğini sorarsanız yardımcı olurlar.

Çok teşekkürler dostum.

• meyveli kaktöş M kullanıcısına yanıt
    Genelde çalınan ürünler bellidir o ürünlere her gün envanter sayım yapıyoruz örneğin 1 kilogram kaşar bugün 10 adet var yerinde yarın tekrar sayıyoruz 5 tane var fakat satışına bakınca 4 adet satmış yani 1 tanesi çalınmış onu da kameradan kaşarın alındığı saatlere bakarak çalan kişiyi buluyoruz fakat genelde bi sefer çalan bir daha gelmiyor gelse de 1-2 ay sonra geliyor onu da çalışırken farkedemiyorsun farkedersekte artık yerine göre değişiyor parasını verirse alıyoruz vermezse polise veren mağaza sorumlusu da oluyor bidaha gelme bu mağazaya diye uyaranda
  • Haftada kaç saat çalışma var ? İzin ne zaman ? Yemek var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riktinyo kullanıcısına yanıt
    E bimin uygun olma sebebi bu hocam kendi ürünlerini satması zaten :) birde bimde marka ürünler tutmuyor nedense. Mesela Torkunun banada sarellesini satıyoruz 2 günde 1 adet falan satıyor. Kaanlar marka zeytin geldi şimdi 3 günde 1 adet satmış kendi markası daha çok satıyor. İnsanlar bimde markalı ürünleri pek tercih etmiyor yoksa marka ürünleri satışa sokup satış denemesi yapıyorlar ama pek rağbet görmüyor açıkcası.
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    Rica ederim tüm şeffaflığıyla yardımcı olmaya çalıştım özellikle bu ürün yok muhabbetini bende hiç sevmiyorum o yüzden yok dendiğinizde ne yapmanız gerektiğinizi artım biliyorsunuz yine de şikayet edecek olursanız olayın işten atılmaya kadar gideceğini de unutmayın :)
    Hocam işiniz zormuş kolay gelsin.
  • BenYoruldumHayat B kullanıcısına yanıt
    Yemek yok yemek parası var. Aylık 195 saat haftalık 45 ama bazen 43 bazen 47 değişebiliyor aylık 195 olacak şekilde. İzin personele hangi gün istediği sorulur eğer herkes aynı güne istemezse isteyene istediği gün verilir aksi durumda da anlaşılır edilir ona göre izin verilir haftada 1 izin.
    Peki gidip kasadaki elemanamı söylemek lazım iş başvurusu için yoksa netten felanmı başvurmak gerekiyo?
  • meyveli kaktöş M kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam zevkli bi iş aslında severek yapınca ama bazen gerçekten dayanılmaz dereceye geliyor özellikle anlayışsız insanlar ah ahh az mı kavga ettim ahahah
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.