Gençler, Android işlemci değil işletim sistemi ayrıca bu telefonun işlemcisi 600 mhz ve 512 ram
Bizi Aydınlattığın İçin Teşekkür Ederiz..
quote:
Orijinalden alıntı: grideniz
Gençler, Android işlemci değil işletim sistemi ayrıca bu telefonun işlemcisi 600 mhz ve 512 ram
Uyarmasan kimse anlmayacaktı hepimiz android işlemicili sandıydık daaaaa hahahaha Allah'ım yaaa. Çok komik adamlar var. Aydınlattın bizi birader teşekkürler :)
quote:
Orijinalden alıntı: grideniz
Eksikliğimi gideriyor şöyleleri.
quote:
Orijinalden alıntı: cem_hakan
Uyarmasan kimse anlmayacaktı hepimiz android işlemicili sandıydık daaaaa hahahaha Allah'ım yaaa. Çok komik adamlar var. Aydınlattın bizi birader teşekkürler :)
Kendinden soğuttun hepimizi
arkadaşlar ben almayı düşünüyorum alam mı size bi danışayım dedim
Dar gelirliliğin alemi yok beyler.
quote:
Orijinalden alıntı: l1b_598
arkadaşlar ben almayı düşünüyorum alam mı size bi danışayım dedim
Fiyatina gore super telefon.
droid e giriş için iyi bir telefon fiyatta iyi. Alanlar bim faturasına imei işletsinler
Ram i 256 mb olması lazım.512 mb olsa çok iyi olurdu.
Sadece 16 Eylül e mi özel di bu fırsat ? Gitsek bulamaz mıyız acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: circumciser
Sadece 16 Eylül e mi özel di bu fırsat ? Gitsek bulamaz mıyız acaba ?
Her Cuma günü promosyon ürünleri gelir.Yani Cuma gününe kadar geçerli bu fiyat.Bence tüm BİM'leri dolaş illaki birinde vardır bence
hiç sanmıyorum bimlerin önünü cuma günleri sabah görmediniz heralde; herkes kapının önüne yığılır kapı açılır açılmaz zaten herkesin alacağı ürün kafaasındadır onu alır ve çıkar.
bu telefonu arkadaşım için aldık aynı bu şekilde oldu 4 ürün gelmişti bime 4ününde satılması 4 dkyı bulmadı. geçen senede bi uyku tulumu alacaktım açılıştan yarım saat geç gittiğim için alamamıştım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme