telefonum olmasa alabilirdim özellikleri iyi gibi görünüyor hemde ucuz ama telefonla ilgilenenler daha iyi açıklar iyimi kötümü olduğunu
Android İşlemci
quote:
Orijinalden alıntı: TriguneXtreMe
Android İşlemci
Aynısını yazacaktım ki tam bu yorumu görene kadar...
quote:
Orijinalden alıntı: Gibson Les Paul
quote:
Orijinalden alıntı: TriguneXtreMe
Android İşlemci
Aynısını yazacaktım ki tam bu yorumu görene kadar...
Alıntıları Göster
Dünyada android işlemcili ilk ve tek telefonu BİM satıyor beyler. Gurur Duyuyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: Albért Einstein
Dünyada android işlemcili ilk ve tek telefonu BİM satıyor beyler. Gurur Duyuyoruz
Alıntıları Göster
AH BİM AH HERŞEYİN EN UCUZUNU BİZ SATICAZ DİYE DÜŞTÜĞÜNÜZ DURUMA BAK , DH SİZİNLE DALGA GEÇİYOR.
quote:
Orijinalden alıntı: Albért Einstein
Alıntıları Göster
Nokia C3-00 aldım beyler aynı fiyata. 3G'si yok ama 3 ay boyunca her ay yenilenen 100dk+100mb verdiler. 20-30 lira oradan kurtardım gerçi ama keşke bunu alsaydım. Sağlık olsun.
Oha Bimle Hepsiburada arasındaki fiyat farkına bak.
quote:
Orijinalden alıntı: ALEXİST
Oha Bimle Hepsiburada arasındaki fiyat farkına bak.
Alıntıları Göster
Bu konuyu daha önce ben açmıştım ama ilgi görmedi. Bu telefonun fotoğraf kalitesini merak ediyorum kullanan varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: Snap!
Bu konuyu daha önce ben açmıştım ama ilgi görmedi. Bu telefonun fotoğraf kalitesini merak ediyorum kullanan varmı?
Alıntıları Göster
Bim'in Romu hazır yüklü olarak geliyormuş... Hatta içinde "Le'Gend of Bim'mers" oyunu hazır yüklü olarak gelecek.Le Cola,Cenro gofret,ilkler gevrek ve daha niceleriyle oyun daha zevkli geçecek... Hatta oyunu bitirince size 10TL'lik hisse'de verecek...
Le'Droid
İnanılmaz bir detay yakalamışsın, inanamıyorum. Ne yapsak, aramızda para toplayıp madayla mı taksak?
quote:
Orijinalden alıntı: Cefakar.
Bim'in Romu hazır yüklü olarak geliyormuş... Hatta içinde "Le'Gend of Bim'mers" oyunu hazır yüklü olarak gelecek.Le Cola,Cenro gofret,ilkler gevrek ve daha niceleriyle oyun daha zevkli geçecek... Hatta oyunu bitirince size 10TL'lik hisse'de verecek...
Le'Droid
Alıntıları Göster
iyi le'şlemci falan yok. yine nerden buldularsa android islemci koymuslar.
quote:
Orijinalden alıntı: Cefakar.
Le'Droid
Alıntıları Göster
Android işlemci süper . Bi arkadaş işletim sistemi Le'Droid yazmış doğrumudur acaba ? oda olsa süper olur
quote:
Orijinalden alıntı: OnlyAnanas
Android işlemci süper . Bi arkadaş işletim sistemi Le'Droid yazmış doğrumudur acaba ? oda olsa süper olur
Alıntıları Göster
Gençler, Android işlemci değil işletim sistemi ayrıca bu telefonun işlemcisi 600 mhz ve 512 ram
quote:
Orijinalden alıntı: grideniz
Gençler, Android işlemci değil işletim sistemi ayrıca bu telefonun işlemcisi 600 mhz ve 512 ram
quote:
Orijinalden alıntı: grideniz