Şimdi Ara

Bim'de veresiye yazdırma dönemi başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sağlam kaynaktan aldığım son duyumlara göre artık bakkallarımızın yerini alan Bim veresiye yazma dönemini başlatıyor.

Peki nasıl çalışıyor?
    Öncelikle size en yakın bime gidip kendinize bir defter hesabı açtırıp barkod sahibi oluyosunuz. Anahtarlık şeklindeki barkod sistemini aldığınızda artık sizinde defterde bir hesabınız oluyor.

Örnek kullanım:
    Bim'e gittim. 2 kutu lecola, 1 kiloluk yörsan peynir ve 3 tane de centro gofret aldım. Kasaya doğru geldiğimde anahtarlık şeklinde barkodu elime alıyorum. Ve kasiyere; 'deftere yazılcak' diyorum. Kasiyer başını eğiyor eyvallah dercesine. Ve ürünlerin hesaplanması bittikten sonra elimizdeki anahtarlığı da bir kere okutturuyoruz sonunda borç olarak deftere yazılıyor aldıklarımız.

• quote:

Orijinalden alıntı: alyanki

Sağlam kaynaktan aldığım son duyumlara göre artık bakkallarımızın yerini alan Bim veresiye yazma dönemini başlatıyor.

Peki nasıl çalışıyor?
    Öncelikle size en yakın bime gidip kendinize bir defter hesabı açtırıp barkod sahibi oluyosunuz. Anahtarlık şeklindeki barkod sistemini aldığınızda artık sizinde defterde bir hesabınız oluyor.

Örnek kullanım:
    Bim'e gittim. 2 kutu lecola, 1 kiloluk yörsan peynir ve 3 tane de centro gofret aldım. Kasaya doğru geldiğimde anahtarlık şeklinde barkodu elime alıyorum. Ve kasiyere; 'deftere yazılcak' diyorum. Kasiyer başını eğiyor eyvallah dercesine. Ve ürünlerin hesaplanması bittikten sonra elimizdeki anahtarlığı da bir kere okutturuyoruz sonunda borç olarak deftere yazılıyor aldıklarımız.

Yalan.

• recai abi?
  • Başedemezler bununla. Zararlı çıkarlar.

Bim'de veresiye yazdırma dönemi başlıyor

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thecowboysmiles -- 5 Eylül 2010; 14:25:58 >
  • Kredi kartı kullanmak istemeyenler ve kredi kartları ile sorunu olan ve nakiti olmayan kişiler için ideal bence..

Bim..

Bom..

Bam
  • adam haklı beyler
  • quote:

Sağlam kaynaktan aldığım son duyumlara göre artık bakkallarımızın yerini alan Bim veresiye yazma dönemini başlatıyor.

Peki nasıl çalışıyor?

Örnek kullanım:

serin story birader...

• quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

recai abi?

söyle bebişim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

recai abi?

söyle bebişim

Ben söylemek istiyorum recai abi geliyo mu geliyo mu?
  • iyi fikirdi len niye beğenmediniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.