Şimdi Ara

Beyler kurt yemiş olabilirim acil bilgi verirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
6.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

her ne kadar konunun sulanıp korkutmaya gideceğini bilsemde,

az önce bakkaldan pınarın küçük sucuklarından ve salamlarından aldım.Sucuğu tavada pişirdim ve tabağa koydum.

neyse yemeye başladım ve son sucuğu yerken tabağın içinde yürüyen bir kurt gördüm ağzımdakileri çıkardım.

Sorum şu:

Eğer yanlışlıkla yemiş olduğumun içerisinde kurt varsa bana zarar verir mi yoksa çoğalırlar mı,hemen doktora gitmeli miyim yoksa bir süre bekleyip durumu gözetleyeyim mi.

Parazit ve bağırsakta yaşayan kurtlardan farklımıdır bu ve hemen ölürler mi.

Rica ediyorum olaya ciddi yaklaşalım çünkü evhamlanıyorum şu an.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Beyler Kurt Yemiş Olabilirim: Acil Bilgi

Kurt yemek ciddi sağlık sonuçlarına yol açabilecek bir durumdur. Kurtlu bir şey yerseniz, aşağıdakiler de dahil olmak üzere bir dizi semptom yaşayabilirsiniz:

• Bulantı
    • Kusma
    • Karın ağrısı
    • İshal
    • Baş ağrısı
    • Kas ağrıları
    • Yorgunluk

Sucuk da kurtlanabilir. Pişmiş kurt yemek, pişirme işlemi sırasında kurtların öldürülmesine rağmen yine de tehlikeli olabilir. Kurtlu yemek yemek, trişinelloz adı verilen bir enfeksiyona neden olabilir. Trişinelloz, kaslarda ağrı ve zayıflık gibi semptomlara neden olabilir.

Yanlışlıkla kurt yerdiyseniz, aşağıdaki adımları atmanız önemlidir:

• Hemen tıbbi yardım isteyin.
    • Kurtlu olduğunu düşündüğünüz yiyeceğin bir örneğini saklayın.
    • Doktorunuza semptomlarınızı ve kurtlu yiyeceği yediğinizi söyleyin.

Trişinellozun tedavisi yoktur, ancak semptomları tedavi etmek için ilaçlar verilebilir. Erken teşhis ve tedavi, ciddi komplikasyonları önlemenin anahtarıdır.

Anahtar Kelimeler:

• Pişmiş kurt yemek
    • Kurt yersek ne olur
    • Kurtlu bir şey yersek ne olur
    • Yanlışlıkla kurt yersek ne olur
    • Sucuk kurtlanır mı
    • Pişmiş kurt yersek ne olur
    • Kurtlu yemek yersek ne olur
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sweeny

Arkadaşlar merhaba,

az önce bakkaldan pınarın küçük sucuklarından ve salamlarından aldım.Sucuğu tavada pişirdim ve tabağa koydum.

neyse yemeye başladım ve son sucuğu yerken tabağın içinde yürüyen bir kurt gördüm ağzımdakileri çıkardım.

Sorum şu:

Eğer yanlışlıkla yemiş olduğumun içerisinde kurt varsa bana zarar verir mi yoksa çoğalırlar mı,hemen doktora gitmeli miyim yoksa bir süre bekleyip durumu gözetleyeyim mi.

pınarın sucuğunda nasıl kurt oluyo kardeş, keşke konuya girmeseydim bidaha sucuk yerken hep aklıma kurt gelecek.

• bizim arkadaşta yemişti sonra kurt adam oldu ve bizi zindana attı.
  • Arkadaş bağırsak kurtları ile normal kurtlari ayni saniyor
  • sucugun içinde üreyen kurtun zarar vericek cinsten olacagını düşünmüyorum ama tedbir icin asitl bişeyler iç kurtların ölmesi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamwalker23

sucugun içinde üreyen kurtun zarar vericek cinsten olacagını düşünmüyorum ama tedbir icin asitl bişeyler iç kurtların ölmesi için

sağol hocam şimdi kola içiyorum korktum biraz resmini atayım
  • quote:

Arkadaşlar merhaba,

Sorum şu:

bu tarz kurtlar mideye indigi an mortigen hocam mide asiti onlari aninda olduruyor bisey olmaz merak etme :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Alister Vale

quote:

sucugun içinde üreyen kurtun zarar vericek cinsten olacagını düşünmüyorum ama tedbir icin asitl bişeyler iç kurtların ölmesi için

Alıntıları Göster
    hemen acile koş kardeş bu işin şakası olmaz bağırsakların delinir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alister Vale

quote:

Alıntıları Göster
    Hemen markanın e-posta adresine mesaj gönder ve şikayet et. Tazminat davası bile açabilirsin,ya da eline biraz daha sucuk tutuşturup gönderirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

hemen acile koş kardeş bu işin şakası olmaz bağırsakların delinir

Alıntıları Göster
    eğer bende öyle birşey olsaydı direk parmağımı boğazıma sokarak kusardım. ayriyetten salam yenir mi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knocknight

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Sorum şu:

bu tarz kurtlar mideye indigi an mortigen hocam mide asiti onlari aninda olduruyor bisey olmaz merak etme :)
    Bak içimize kurt düşürdün şimdi
    %90 ihtimalle birşey olmaz. Protein bakımından zengin canlılardır kurtlar. Zannetmiyorum yediğinide zaten. Pişirdim diyorsun pişmiş etin içinde kısa sürede ölür kurt.

• quote:

Orijinalden alıntı: yarimelma

eğer bende öyle birşey olsaydı direk parmağımı boğazıma sokarak kusardım. ayriyetten salam yenir mi ya

Alıntıları Göster
     Beyler kurt yemiş olabilirim acil bilgi verirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: AnonimAdam

Bak içimize kurt düşürdün şimdi
    %90 ihtimalle birşey olmaz. Protein bakımından zengin canlılardır kurtlar. Zannetmiyorum yediğinide zaten. Pişirdim diyorsun pişmiş etin içinde kısa sürede ölür kurt.

Alıntıları Göster
    kas yapar iyidir kurt,
  • Kurt un sucuga sigmis olabilecegini dusunmuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: spidermanisokanorumcek

off ne biçim yenir hemde.Alıcan arasına domatesi sarıp yiyicen.Olmadı nutelle sarıp yiyicen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

kas yapar iyidir kurt,

Hatta içindekileri yer ve zayıflarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genjuro

quote:

Orijinalden alıntı: spidermanisokanorumcek

off ne biçim yenir hemde.Alıcan arasına domatesi sarıp yiyicen.Olmadı nutelle sarıp yiyicen

Alıntıları Göster
    ulku ocagina reis olursun, kucukken kazana dustu diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: yarimelma

Alıntıları Göster
    O kurt sinek larvası . Yumurtalarını ete bırakıyor larva sürekli protein yediği için fazla gelişiyor. Korkacak birşey yok dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jens Lehmann

quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

kas yapar iyidir kurt,

Hatta içindekileri yer ve zayıflarsın

Alıntıları Göster
    Kendimi kusturmama gerek var mı arkadaşlar?
  • Açılın ben doktor adayıyım...

eğer pişmiş kurt yediysen soda vs ile sindirilir kurt. Ama çiğ yediysen ciddi sıkıntı olur. Acile gitmeni öneririm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.