evet. iftarda kimsesiz parasız pulsuz kaldım. 10 tl var . gidip dandk bi yerde yemek istemiyorum. bimden alıp evde yiyeceğim öneriler gelsn.
quote:Orijinalden alıntı: bilm-i yorumBim'i alırsın.et seviyorsan kavurma al ekmek al yanına da uludağ limonata al süper oluyro. Sakın hazır dönerlerden alama hiç tadı yok.
quote:Orijinalden alıntı: l.a.c.i.w.e.r.tet seviyorsan kavurma al ekmek al yanına da uludağ limonata al süper oluyro. Sakın hazır dönerlerden alama hiç tadı yok.Alıntıları Göster tavuk nugget, dondurulmuş patates, profiterol, 2x leCola. paran da artar...
quote:Orijinalden alıntı: @rd@tavuk nugget, dondurulmuş patates, profiterol, 2x leCola. paran da artar...Alıntıları Göster biraz daha para bldm. 12.5 falan var ben daha aç kalmam gibi. başka önerisi olan
quote:Orijinalden alıntı: Tarık*biraz daha para bldm. 12.5 falan var ben daha aç kalmam gibi. başka önerisi olan Alıntıları Göster Hisse alabilirsin 10 TL'ye
quote:Orijinalden alıntı: Tarık*biraz daha para bldm. 12.5 falan var ben daha aç kalmam gibi. başka önerisi olan Alıntıları Göster Git 1 tl ye 2 tavuk döner çek bimden dost ayran al bide soda çek limonlu artan paraylada bi winston alırsın
quote:Orijinalden alıntı: DarshHisse alabilirsin 10 TL'yeAlıntıları Göster pınar nugget at bide yanına ayran yada yoğurt yada pizza olabilir
quote:Orijinalden alıntı: Seca2 pınar nugget at bide yanına ayran yada yoğurt yada pizza olabilir Pizzaları berbat oluyo o dondurulmuşlar
quote:Orijinalden alıntı: cesmuru quote:Orijinalden alıntı: Seca2 pınar nugget at bide yanına ayran yada yoğurt yada pizza olabilir Pizzaları berbat oluyo o dondurulmuşlar bim'in pizzasi iyi diye biliyorum ?
quote:Orijinalden alıntı: Darsh Hisse alabilirsin 10 TL'ye Hiise alırsan eline ne geçiyorki hisse payı %0.00 diyo bi kazancımız olcakmı?
quote:Orijinalden alıntı: wafwafquote:Orijinalden alıntı: Darsh Hisse alabilirsin 10 TL'ye Hiise alırsan eline ne geçiyorki hisse payı %0.00 diyo bi kazancımız olcakmı?Alıntıları Göster pizza fena değil bencede daha önce yedim baya güzel de. 4 tane zaten 2 tane yerim 2 side sahurda. 20 dk sonra falan gidicem başka var mı
quote:Orijinalden alıntı: Tarık*pizza fena değil bencede daha önce yedim baya güzel de. 4 tane zaten 2 tane yerim 2 side sahurda. 20 dk sonra falan gidicem başka var mıAlıntıları Göster bilmiyorum ben beğenmedim Tarık* begendım imzanı
quote:Orijinalden alıntı: cesmuru bilmiyorum ben beğenmedim Tarık* begendım imzanı pizza fena değil . snoopy dominos gibi beklemeyin tabi imza içn ty
quote:Orijinalden alıntı: wafwaf quote:Orijinalden alıntı: Darsh Hisse alabilirsin 10 TL'ye Hiise alırsan eline ne geçiyorki hisse payı %0.00 diyo bi kazancımız olcakmı? Bim'in hissedarıyım demek için bile verilir 10TL
quote:Orijinalden alıntı: GoldPunchquote:Orijinalden alıntı: wafwaf quote:Orijinalden alıntı: Darsh Hisse alabilirsin 10 TL'ye Hiise alırsan eline ne geçiyorki hisse payı %0.00 diyo bi kazancımız olcakmı? Bim'in hissedarıyım demek için bile verilir 10TLAlıntıları Göster çiğ köfte ekmek 2 x le-fer gazoz toplam 4 tl
quote:Orijinalden alıntı: EterNaLFox_çiğ köfte ekmek 2 x le-fer gazoz toplam 4 tlAlıntıları Göster Çiğ köfte Yaprak Sarma Le cola Sardalya 4'lü Pizza Toplamda 10 lira bile yapmıyor. Bir de ıvır zıvır doldurursun AİLE DOYAR BE AİLE DOYAR
quote:Orijinalden alıntı: Silkroad_Archer quote:Orijinalden alıntı: bilm-i yorum Bim'i alırsın. bunu yazmak için girdim aynen
quote:Orijinalden alıntı: Emmesen Çiğ köfte Yaprak Sarma Le cola Sardalya 4'lü Pizza Toplamda 10 lira bile yapmıyor. Bir de ıvır zıvır doldurursun AİLE DOYAR BE AİLE DOYAR Bu menü güzel bak