Şimdi Ara

BIM'den makarna almayın! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
6.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara makarnaya kalitesiz diyenler olmuş. sanırsın italyan makarnası yiyor bunu diyenler. 10 numara makarna valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tartışmasız bim'in en kalitesiz ürünleri makarnalardır. 1-2 sefer denedim ve birkaç yıldır da asla almıyorum. filiz f/p olarak çok daha mantıklı.
  • Kartal makarnadan şaşmayın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kan şekerini zıplatmayan makarna var mı ki?

• corona mevzusundan önce barillaları 2.50ye alıyodum şu an bim makarnası 2.50 yarrr yemisiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bim den hiç bir şey almayın.

Kısa ve net.
  • Barilla nasıl arkadaşlar =? Lezzet olarak hoşuma gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luke Cage

Barilla nasıl arkadaşlar =? Lezzet olarak hoşuma gidiyor.
    barilla = filiz = arbella.
  • hayatımda gördüğüm en saçma konular arasına girebilir
  • Makarna makarnadır diyip A101'den almıştım. Bildiğin nişaştası tencere içine dağılmıştı. Ankara ve Filiz makarna harici almam artık.
  • Arkadaşlar zaten genel olarak Beyaz makarna ve Beyaz pirinç yemeyin bunlar şekeri ani olarak yükseltir. Eğer makarna yemeyi çok seviyorsanız Kepekli Makarna yemeyi tercih edin. Nuh'un Ankara kepekli makarnası var mesela kaliteli ve sağlık için güzel bir ürün. Yani makarna yemeyin zararlı diye bir şey yok yiyecekseniz kepekli makarna yiyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Tavsan -- 21 Mayıs 2020; 16:5:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zurnalog

makarnanın paket fiyatı 4 lira o beğenmediğin bimde bile 2.5 lira
    BIM'den makarna almayın!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luke Cage

Barilla nasıl arkadaşlar =? Lezzet olarak hoşuma gidiyor.
    Pastavillayı tavsiye ederim önceden barilla yerdim şimdi bu daha güzel geliyor
  • makarna ve türevlerini 2 senedir tüketmiyom
    BIM'den makarna almayın!
    BIM'den makarna almayın!

mutluyum

• abi 3 liralık makarnayı bimden alacak bir hayatınız varsa internetinizi nasıl ödüyorsunuz asjfhashfjaegn
  • en dandik makarnalar bim'de ve a101'de!
    ben uzun zamandır bimden ve a101'den makarna almıyorum! çünkü ishal yapıyor.

genelde şok'un piyale makarnasını alıyorum, diğerlerine nazaran daha kaliteli. ayrıca migros'un ucuz makarnalarıda idare eder.

ama fiyat önemli değil derseniz, ankara, filiz, barilla (barilla zaten filiz) makarnaları alın. ama özellikler Ankara makarna'nın vitaminli makarnası ve filiz'in sebzeli, tam buğdaylı ve yumurtalı makarnası aşırı kaliteli ve güzel..

• Ankara Vitamin'li makarnadaki en favorim sanırım Ufo şekilli olan...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bimde bazen zeytinyağı alırım, o da alhatoglu diye yoksa almazdım. Adamlar sağlam. Belki tek iyi ürünü o olabilir. Makarna olarak da filizin yumurtalı makarnası müthiş. Alcan böyle üstüne biraz da zeytinyağı, yanına biraz et ve yanında salatalı semizotlu tuzlu bir cacık. Nefis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 21 Mayıs 2020; 19:30:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bence makarna seven biri sürekli yiyorsa özellikle Kepekli makarna alması lazım, beyaz makarnaya göre daha sağlıklı.
  • bim demek zehir demek
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.