Şimdi Ara

Bim'e STAR WARS Temalı Ürünler Geliyor (18 Aralık'ta) -Figür Yok- (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
15
Favori
8.109
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kupa ve çanta güzel gözüküyor evli olan arkadaşlar için havlu da çok tatlı :)
    Buarada figürler çok mu güzeldi geçen sene elinde resim olan var mı arkadaşlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayar ne alaka
  • pazarlama reklam budur yaa.. max factor de star wars temalı kozmetik serisi çıkmış, mc donalds star wars temasına girmiş, ara sokakdaki bim bile star wars ürünleri satar oldu. adamlar 1977 de yaptıkları bir filmle öyle bir pazarlamaya girdiler ki kendini 40 yıldır sürdürüyor. ticari yatırım budur.. biraz reklam yapar sıcak tutarsın ve oyuncaktan tekstile pc oyunundan kozmetiğe satışlar sürer gider. Star Wars ın marka değeri şuan belkide türkiyedeki sayılı şirketlerden yüksektir.
    neyse konuya dönersek alırım bi dal hepsinden..
  • Star Wars'tan bıktım artık, 40'a merdiven dayadım SW ile ilgili her şeyi gördüm oyuncak modelinden angry birds'ine kadar.
    30 sene önce çok ilgimi çekiyordu şimdi artık midem bulanıyor ... Gençler bu ucuz hayal ürününe kendilerini pek kaptırmasın.
    Serisi de bir iki efsane film hariç gayet vasat filmlerdir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukman

pazarlama reklam budur yaa.. max factor de star wars temalı kozmetik serisi çıkmış, mc donalds star wars temasına girmiş, ara sokakdaki bim bile star wars ürünleri satar oldu. adamlar 1977 de yaptıkları bir filmle öyle bir pazarlamaya girdiler ki kendini 40 yıldır sürdürüyor. ticari yatırım budur.. biraz reklam yapar sıcak tutarsın ve oyuncaktan tekstile pc oyunundan kozmetiğe satışlar sürer gider. Star Wars ın marka değeri şuan belkide türkiyedeki sayılı şirketlerden yüksektir.
    neyse konuya dönersek alırım bi dal hepsinden..

hocam 77'deki film üzerinden değil aslında, 7. film 17 aralık'ta vizyona giriyor ona istinaden bu reklamlar

• Kesin lisanssız demedim zaten. Ama çanta ve uzun kollu t-shirt bende o algıyı yarattı. (O uzun kollu t-shirtün aynı deseni 3d ışık diye kakalıyorlar millete ) Bir de 10 TL civarı olması da. Hem koca koca mağazalarda bile lisanssız ya da çakma ürün satıldı defalarca. Memleket yine gırla çakma/lisanssız ürün kaynamakta. Sattırmazlar diye bir şey yok yani bu ülkede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegendM

quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

Star wars nedir yahu bu toplum bu kadar mı yozlaşmış durumda!

Sen git rt erdoğan yazılı altın iphone 6 al kardeş.

Cenabet Dart Wader :)

O değilde, kupadan alırım bir tane. Severim SF filmleri, SW hastası değilim ama hayal gücü yüksek SF filmlere her zaman saygı ve sevgi duyarım. Lakin SF fimlerin babası ve 1 numarası her daim 2001 olmuştur ve olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 9 Aralık 2015; 17:18:57 >
  • DÜN A101 de star wars temalı muzlu süt gördüm
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt
    Boş bir adama yazıyorsun.onun mantıklı bişey yazdığını görmedim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havluyu kesin aliyorum, canta durusuna gore dusunulur, sweat ise dikimine gore alinabilir.

Ekleme: Bardagi gordum onu da alicam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoWLoadinG -- 9 Aralık 2015; 17:29:34 >
  • takip edelim bakalım
  • abi geçen sene action figure ler geldi 18 lira falan almadım enayi gibi keşke onlar gelse
  • Kupa güzel görünüyor, alırım muhtemelen.
  • kupa inanılmaz güzel gözüküyor. alınır :) diğerleri duruma göre bakıcaz artık. bende çoğu arkadaşa katılarak action figure bekleyenlerdenim. geçen yıl geç kaldık.
  • earth. E kullanıcısına yanıt
    Gözümden kaçtı. Düzeltemedim de sonradan.
  • Bu seri tamamen bir pazarlama harikasıdır. Ea games oyununu çıkardı. Digiturk, platformunda ilk kez bir film serisine özel kanal açıyor. Türkiye'nin 81 ilinde yer alan BİM ile de stand anlaşması yapmış adamlar. Küçük para büyük para demiyor pazarlıyorlar.

Oyuncak ve pazarlama gelirleri film hasılatlarından katlarca fazla. Hatta şöyle bir istatistik var STAR WARS ile ilgili :http://i.imgur.com/qaqeDEU.jpg
  • Şapka hariç hepsini alıcam, direk kamp kurarım ben 18 aralık sabahı

• Takip

• Kim uretecekmis urunleri

• http://www.hepsiburada.com/star-wars-r2-d2-kupa-pm-oyunzyt1275 şöyle bir r2d2 kupası gelse ucuza da alsak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.