Şimdi Ara

Bim Ekmek Kadayıfı Güzelmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
14.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün bimden 1 profefiteröl birde kazandibi aldım.Tatlılar reyonunde ekmek kadayıfı gördüm.Büyüktü boyu ve yanındada kaymak vardı.Çok lezzetli görünüyordu.Tam profeterölleri bıraktım alacam derken fiyata bi baktım başımdan sıcak su döküldü 5 lira 75 kuruş çok lezzetli görünüyordu ama.Bide kayamagınıda bi güzel koymuslar.Arkadaşlar bu ekmek kadayifi kaç para ? çok beğendim manzarasını almayı planlıyorum.Fakat tadını merak ediyorum.Bu profefiterölünde kreması ekşiydi iyiki çikolata sosu vardıda o ekşi tadı almadım.Ekmek kadayıfınında böle bi kusuru varmı ? veya herhangi bi kusur ?

• ben geçen hafta almıştım skt 3-4 gün kaldı diye 3,25 e indirmişler fiyatını ben de aldım.Tadı fena değil ama o ben daha güzellerini yediğim için çok beğenmedim.Alma bence o fiyata daha az olsa bile başka yerden al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerboy-h -- 5 Ocak 2011; 21:15:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jupik

Arkadaşlar bugün bimden 1 profefiteröl birde kazandibi aldım.Tatlılar reyonunde ekmek kadayıfı gördüm.Büyüktü boyu ve yanındada kaymak vardı.Çok lezzetli görünüyordu.Tam profeterölleri bıraktım alacam derken fiyata bi baktım başımdan sıcak su döküldü 5 lira 75 kuruş çok lezzetli görünüyordu ama.Bide kayamagınıda bi güzel koymuslar.Arkadaşlar bu ekmek kadayifi kaç para ? çok beğendim manzarasını almayı planlıyorum.Fakat tadını merak ediyorum.Bu profefiterölünde kreması ekşiydi iyiki çikolata sosu vardıda o ekşi tadı almadım.Ekmek kadayıfınında böle bi kusuru varmı ? veya herhangi bi kusur ?

FAIL

• Yani beğenmedin.
  • Oğlum yürü git al dene,sanki çok pahalı.Birde konu açmışsın ya,mezaramı götürceksiniz paraları anlamıyorumki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sıth

Oğlum yürü git al dene,sanki çok pahalı.Birde konu açmışsın ya,mezaramı götürceksiniz paraları anlamıyorumki

+1
  • profotorolleri güzel ama bimden bime tadı farklılık gösteriyor. Ekmek kadayıfı çok pahalı kanka 5,75 çok. git onun yerine 1 koli yumurta al
  • iğrenç sakın alma , git pastaneden al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sıth

Oğlum yürü git al dene,sanki çok pahalı.Birde konu açmışsın ya,mezaramı götürceksiniz paraları anlamıyorumki

Olm ne dion sen yav ? param yok suan biriktircem.Malmısın nesin yav illaki bi cins çıkıo bi yerden
  • Hiç denemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28

iğrenç sakın alma , git pastaneden al.

ekmek kadayıfını bildiğin yerden alacan, piyasada ekmek kadayıfı satan yerlerin %80 i kafadan berbat yapıyo benim gördüğüm.
  • takip fırın sütlaç güzel oluyor. Tatlı değil ama ben geçen çiğköfte aldım berbattı bimin her ürünü iyi çıkmayabiliyor, maalesef.
  • yarın bende almayı düşünüyorum. tadı nasıl bakalım
  • Tadı güzel ama kaymağı az yetmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28

iğrenç sakın alma , git pastaneden al.

Pastane yapımı ekmek kadayıfları daha güzel ama bimdekinin tadı ayrı. Kendine özgü bir tat. İkisinden de temel lazım..

• Almayin beyler bu kadar igrenc bisey gormedim. Simdi yedim de agzimin tadi nasil bozuldu anlatamam. Kaymak sanki kalitesiz bi tereyagi gibiydi.

• Geçen babam aldı.Tadına resmen ba yıl dımm.Beğenmeyenler neden beğenmedi anlamadım.Gerçi mesajlara biraz eski.O zamandan şimdiye tatlının üreticisi mi değişti acaba.Tatlının kendisi tazeydi.Şerbeti on numara.Kaymağı çatalla üstüne bi attım.Şööyle bi yaydım.Off ağızda süper bir tat bırakıyor.Bir de tam kan şekerim düştüğünde gömdüm çok iyi geldi.Şu an fiyatı ne acaba.Gidip birkaç tane almak istiyorum.
  • Tadı gayet güzel ama yanındaki kaymak değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.