Şimdi Ara

~~BİM FAN CLUB + BİMCELL ÜYELERİ BURAYA !~~ 883 KİŞİ OLDUK! (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
20
Favori
76.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekle hocam Bim ilk açıldıgından beri Devamlı müsterisiyim
  • Beni de BİMci adam olarak yaz kardeş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Admin kardeş beni nasıl eklersin artık bilemem ama bimle okadar içli dışlı oldum ki birincisi bim dışında hiç bi yerden alışveriş yapmıyorum kazaktan dona yiyecekten içeceğe bimcelli ilk alan müşteriyim belki ıspatlayamam açıldığı gün sabah mağaza sorumlusu arkadaşımdır onunla en hızlı işlemleri yaptım ve hemen açılsın diye not bile yazdı ayrıca bime mal tedarik ediyorum firma olarak bimdeki elemanlardan mağaza sorumlularına bölge sorumlularına kadar tanıdıklarım var ve bim bana borsada kaybettirmeyen tek hisse elime geçn her kuruşla bim hissesi alıyorum ne olacak benim halim bimden bi kız bulup evlensem tam olacak :) yaz benide yaz ama değişik bişekilde yaz ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.K

10 liraya 250dk bitmek bilmiyor ay sonu 50dk kalıyor

bimcell 250 dk aldınız birini aradınız 12 saniye görüştünüz 12 saniye düşer 249 dakika48 saniyeniz kalır türkcell vodafone yada avea 250 dk aldınız açtınız kapadınız 2 saniye 1 dakikanız gider geriye 249 kalır yani her aç kapada dakika dolsun dolmasın düşer bimcellde her 6 saniyede bir düşer bimde bimcellde bimin çıkaracağı herşeyde candır canandır.
  • Bu konuya eklenmek BİM'de 0,99

Ekle...
  • Ekle
  • 2 yıldır 6 yüz kişi olmuşsunuz :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende en çok bim'den cips falan yemeyi seviyorum doritosu 1 45 e satıyor adamlar Star Kraks üyesi yaz
  • Ekleyin lütfen.
  • ekle ( bimcell kullaniyoruz ailecek )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ''EKLE'' VEYA AYNI ANLAMA GELEN FARKLI BİRŞEY
  • Lütfen ekleyin...
  • Ekle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekle bro
  • Bol bol Mayonez Bol bol ketçap Simbat çerezleri dost yoğurt dost süt hastasıyızzzzzzz dedeeeee
    bime girdim 10 tl ile. Çıkarken 10 poşet çıktım .. insana kendini zengin hissettiriyor
  • osmanoğlu'na söyleyin benide ek'lersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: çengelliiğne

ekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atomcu -- 31 Ocak 2014; 12:07:11 >
  • Sayın konu sahibi lütfen beni üye olarak eklermisiniz eğer eklerseniz size çok müteşekkir olurum

Saygılarımla...
  • imzadaki 2 fotoğraf ölmüş
  • Ekle Beni ayrıca bımcelliyim
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.