Şimdi Ara

[BİM] HP Notebook -1799 TL- AMD A9 9820, Radeon R5 Grafik Kartı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
9.243
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    i3'ten üstün YAV HE HE

Notebookcheck
    Processor Comparison - Head 2 Head
    https://www.notebookcheck.net/A9-9420-vs-6006U_9184_8373.247596.0.html

Arkadaşı çok utandırmamak adına 6. nesil i3 koyuyorum 8. nesil falan değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haksancan

i3'ten üstün YAV HE HE

https://www.notebookcheck.net/A9-9420-vs-6006U_9184_8373.247596.0.html

Arkadaşı çok utandırmamak adına 6. nesil i3 koyuyorum 8. nesil falan değil
    bende seni utandirim simdi kacma ama bana simdi 6. nesil ile kiyasladin ya 6. nesil ayni ozellikte bi leptop goster bakim AYNİ FİYAT

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • musty578 kullanıcısına yanıt
    i3'ten üstün dedin üstün olmadığını gösterdik şimdi hiç boşuna konuyu değiştirmeye uğraşma.

• quote:

i3'ten üstün dedin üstün olmadığını gösterdik şimdi hiç boşuna konuyu değiştirmeye uğraşma.
    yaw he he

• Yazılım ve kod işleri için nasıl bir laptop yeterli olur sizce?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CyberProfil C kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim her konuda bunu soran bir kişi çıkıyor ama maalesef yazılım ve kod işi demek tek başına hiçbir şey ifade etmiyor. 2 tane zayıf çekirdek ve ram yoksunu bir cihazdan bahsediyoruz. Vim ile C yazacaksan yeterli olur. Intellij ile Android uygulaması yazacaksan anası ağlar.

• haksancan H kullanıcısına yanıt
    Android uygulaması yazacağım. Nasıl bir şey gerekiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberProfil

Android uygulaması yazacağım. Nasıl bir şey gerekiyor
    Android Studio harbiden fırın gibi yaptı benim laptopı. Valla GTA bu kadar ısıtmamıştı.

Bence en az 16 GB ram lazım bir kere. i7 işlemci de. Şöyle ki; İ7 işlemcili 8 gb ramli 256 ssdli toshiba laptopta kasıyor bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevahiroglu -- 7 Ocak 2020; 15:52:51 >
  • Bu fiyata yakın (+ 500 tl ye kadar da olabilir) sıkıntı yaratmayacak uzun zaman kullanılabilecek (oyun fazla oynamıyorum) Taşınabilir Bilgisayar tavsiye olan varsa burdan veya özelden yazabilir mi ?
  • 6 yıllık Celeron tek cekirdek ve 3 GB RAM ile linuxmint üzerinde Netflix rahatlıkla izleyebiliyorum.

• quote:

Bayanı erkeği yok hocam 2 çekirdek 4 GB RAM'li bilgisayar maalesef tarayıcı kullanırken üzer. Hem de çok üzer.

Tarayıcı deyip geçiyorsunuz alışkanlıktan dolayı ama 2000'ler biteli çok oldu. Artık tarayıcılar bir bilgisayarda çalıştırılan gündelik programlar içinde en ağırı durumunda oldu. Profesyonel hesaplama programları kadar bellek, oyunlar kadar da işlemci kullanıyorlar. Video izlemek için de hızlı ekran kartı gerekmese de codec hızlandırma ve DRM mevzuları için oldukça yeni modeller olması gerekiyor.
    Amma abartmışsınız. Yok hesap makinesi de açmaz. Nihale diye üretmişler bunu.

• Geri iade kampanyası için kod ayarlanır. Ücret: 20 TL.

https://forum.donanimhaber.com/hp-geri-odeme-kampanyasi-icin-satilik-kodlar-20-tl--140737541

• fivestars F kullanıcısına yanıt
    Nedir hocam bu, BİM'deki cihazı alırken kullanılabilecek bir indirim mi ayaranıyor?
  • quote:

A6'ları sata sata bitirdiler şimdi sıra A9'a geldi anlaşılan bir iki ay önce de A9'lu laptop satmışlardı. A9'ları da sata sata bitirecekler inşallah da sıra sonunda athlon'lara ryzen'lara gelecek
    daha a10 a12 var ryzen e çok var daha
  • CyberProfil C kullanıcısına yanıt
    İşlemciden ziyade ram önemli android studio için. Ram eksik kalırsa hem program hem bilgisayar donar ve hiçbir şey yapamazsın. Özellikle dual channel ram kullanmak lazım.

İşlemcinin biraz yavaş kalması ise seni yavaşlatır ama aşırı değil. Saatlerce çalışmada dakikalarla sayılabilecek şekilde fark ettiriyor. O da çok gelişmiş bir uygulama olursa tabii ki.

Yine de az bir farkla çok daha iyi işlemciler varken A9 alınmaz. Ryzen 2200u, 300U veya 3200u bile çok daha fark ettirir ve çoğu şey için yeterli gelir bu işlemciler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 11 Ocak 2020; 14:25:0 >
  • 2 bine celeron islemcililer satiyor ben i3 ile canavar gibi tarayicida takiliyorum bu laf atan arkadaslar sanirim.sinema salonu isletiyor ve 3 4 tane filmi ayni anda oynatsin istiyor o yuzden beyenmezler

leptop iyi icine ssd koymus adamlar isletim sistemi var bunlari dus fiyattan 1400 tl ye geliyor sifir pc daha ne olsun eski nesilde hizli sarjin ne isi var 10 saat pil omru 3 saat de degil

i3'le takılırsın tabi yukarıda bu aletteki işlemciyle 6. nesil en düşük i3'ün karşılaştırmasını daha geçen hafta verdim ama zahmet edip açıp da bakmak yerine hala boş boş konuşmanın derdindesin.

• quote:

i3'le takılırsın tabi yukarıda bu aletteki işlemciyle 6. nesil en düşük i3'ün karşılaştırmasını daha geçen hafta verdim ama zahmet edip açıp da bakmak yerine hala boş boş konuşmanın derdindesin.
    i3 birinci nesille kiyasla 2. nesille kiyasla sende dogru yolu bulursun fiyata gore niye kiyaslama yapamiyorsun celeron ile kiyasla bana bu fiyata bulabilcegin hangi marka hangi i 3 sifir varsa onu goster bakim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musty578 -- 12 Ocak 2020; 1:20:17 >
    i3 göster deyip duruyorsun da i3 lafını ortaya atan sensin ben bunun yerine i3 alın diye bir iddiada bulunmadım. Sen bu işlemci i3'ten hızlı i5 ayaraında deyince ona cevap olarak benchmark sonuçlarını tokat gibi çarptık. Yoksa bana kalsa 2000 lira bütçeyle i3 almam çünkü o paraya hatta 1900 civarına bile Ryzen 2200u'lu 3200u'lu veya eşdeğeri athlon'lu laptoplar ssd'li hatta 8gb ramli olanları bile satıldı . hepsi de bundaki A9 işlemciyi tokat manyağı yapar. i3 diye tutturan sensin. Bunlar varken 100 lira 200 lira için gidip A9 işlemcili laptop alacak adam ya bilgisayardan hiç anlamıyordur ya da alışverişten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haksancan -- 12 Ocak 2020; 1:26:25 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.