Şimdi Ara

[BİM] HP Notebook -1799 TL- AMD A9 9820, Radeon R5 Grafik Kartı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
9.243
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haksancan

i3 göster deyip duruyorsun da i3 lafını ortaya atan sensin ben bunun yerine i3 alın diye bir iddiada bulunmadım. Sen bu işlemci i3'ten hızlı i5 ayaraında deyince ona cevap olarak benchmark sonuçlarını tokat gibi çarptık. Yoksa bana kalsa 2000 lira bütçeyle i3 almam çünkü o paraya hatta 1900 civarına bile Ryzen 2200u'lu 3200u'lu veya eşdeğeri athlon'lu laptoplar ssd'li hatta 8gb ramli olanları bile satıldı . hepsi de bundaki A9 işlemciyi tokat manyağı yapar. i3 diye tutturan sensin. Bunlar varken 100 lira 200 lira için gidip A9 işlemcili laptop alacak adam ya bilgisayardan hiç anlamıyordur ya da alışverişten.
    satildi degil bana suan link ver korkma ya bildigin bisi varsa kanitla bu paraya daha iyi islemcili bu var de 1800 liraya suan ne var daha iyi islemcili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• musty578 kullanıcısına yanıt
    Verecek cevabın yok o yüzden gene boş laf çevirme peşindesin.

Şu an link niye vereyim? Sen Bim'e her istediğinde link verebiliyor musun? Bim de bu laptopu hergün satmıyor. Kampanyayla bir kere getiriyor bir kere satıyor. Sıcak fırsatlar forumunun olayı bu. Uygun fiyat indirimli ürün olduğunda paylaşılıyor. Laptop almak isteyen adam takip eder indirim yakaladımı alır. Burada forumda sık sık ryzen'lı laptop linki paylaşılıyor. Çok isteyen birkaç hafta takip eder uygun fırsat denk getirir. Yok ben illa 17 Ocak'ta laptop alacağım ondan önce alamam ondan sonra da ihtiyacımı karşılamaz diyen olursa ona da yapacak bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haksancan -- 12 Ocak 2020; 1:32:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Verecek cevabın yok o yüzden gene boş laf çevirme peşindesin.

Şu an link niye vereyim? Sen Bim'e her istediğinde link verebiliyor musun? Bim de bu laptopu hergün satmıyor. Kampanyayla bir kere getiriyor bir kere satıyor. Sıcak fırsatlar forumunun olayı bu. Uygun fiyat indirimli ürün olduğunda paylaşılıyor. Laptop almak isteyen adam takip eder indirim yakaladımı alır. Burada forumda sık sık ryzen'lı laptop linki paylaşılıyor. Çok isteyen birkaç hafta takip eder uygun fırsat denk getirir. Yok ben illa 17 Ocak'ta laptop alacağım ondan önce alamam ondan sonra da ihtiyacımı karşılamaz diyen olursa ona da yapacak bir şey yok.
    peki suan bu fiyata bundan iyisi yoksa niye kotuluyorsun

sicakmi sicak firsatmi firsat iste

Anlayana sivri sinek saz
    Anlamayana davul zurna AZ

[BİM] HP Notebook -1799 TL- AMD A9 9820, Radeon R5 Grafik Kartı

• Daha istiyorsan verelim

[BİM] HP Notebook -1799 TL- AMD A9 9820, Radeon R5 Grafik Kartı

O gün o saatte daha ucuzu yok diye çöpler sıcak fırsat olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haksancan -- 12 Ocak 2020; 1:39:15 >
  • quote:

Daha istiyorsan verelim

O gün o saatte daha ucuzu yok diye çöpler sıcak fırsat olmuyor
    bunlar 1800 den fazla ama

konu 4 ocakta acilmis suan 12 ocak atgin resimlerdeki freedos bile olabilir.

2000 diyordun şimdi 1800 oldu freedos oldu konu 4 ocak oldu aç bak konuyu bakalım bime kaçında geliyor laptop sende yan çizmeler sende bahane bitmiyor . ben konunun başından beri işlemciden bahsediyorum sen hemen başka bir bahane üretmeye başlıyorsun. senin lafına inansak A9 i5 ayarında işlemci sanacaktık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haksancan -- 12 Ocak 2020; 1:47:30 >
  • quote:

2000 diyordun şimdi 1800 oldu freedos oldu konu 4 ocak oldu aç bak konuyu bakalım bime kaçında geliyor laptop sende yan çizmeler sende bahane bitmiyor . ben konunun başından beri işlemciden bahsediyorum sen hemen başka bir bahane üretmeye başlıyorsun. senin lafına inansak A9 i5 ayarında işlemci sanacaktık
    ben 2bini nerde yazdim alintilarmisin. kivranma bos ver ben almam de gec iste kenara

• quote:

Orijinalden alıntı: musty578

2 bine celeron islemcililer satiyor ben i3 ile canavar gibi tarayicida takiliyorum bu laf atan arkadaslar sanirim.sinema salonu isletiyor ve 3 4 tane filmi ayni anda oynatsin istiyor o yuzden beyenmezler

leptop iyi icine ssd koymus adamlar isletim sistemi var bunlari dus fiyattan 1400 tl ye geliyor sifir pc daha ne olsun eski nesilde hizli sarjin ne isi var 10 saat pil omru 3 saat de degil
    burada

• quote:

burada

Alıntıları Göster
    orda sairin anlatmak istedigi celeron islemcililer bile pahali bundan celerondan daha iyi diyor sair yani..

sonra sen inatla bu fiyata bu islemcili leptop alinmaz diyorsun bende sana diyorum ayni FİYATA YANİ 1800TL ayni ozelliklerde gosterki inanalim sen yuksek fiyatli isletim sistemi bile olmayanlari atiyorsun anladin.

kabul ediyorum kabahat bende . daha satışa çıkmamış 17 ocakta satılacak laptop için bile benden şimdi link isteyen adama laf anlatmaya uğraşıyorum. tamam güzel kardeşim sen sırf 17 ocakta 1800 liraya satılacak diye A9 işlemci almak istiyorsan o senin bileceğin iş güle güle kullan. ama buraya yalan yanlış i3'ten iyi i5 gibi işlemci yazıp başkalarını yakma onu istiyorum. Yoksa 5 dk. forumda arama yapan biri 2200u'lu laptopun çok değil 2-3 ay önce 1700 liraya satıldığını da bulur. 3200u'lu laptobun bundan 2 hafta önce hatta bakın burası çok önemli, bu konu açılmadan bir hafta önce 1900 liraya konusunun açıldığını çok kolaylıkla bulur. Yeter ki çer çöpe tamah etmeyi bırakıp azıcık daha iyisini almaya hevesli olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haksancan -- 12 Ocak 2020; 2:6:0 >
  • Ya uğraşmayın a serisi çöplerle ryzen alın keyfinize bakın
    10 TL'ye de bi Windows lisansı tadından yenmez SSD ise SSD zaten sistem içinde olan pclerde olur olmaz programlar çıkıyor çağımız bilişim çağı

• Burda bile kavga cikmis

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yousuf27 kullanıcısına yanıt
    Bu bilgisayarın ekstra RAM slotu var mı ? Teknik hiçbir dökümana ulaşamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: grimer

Bu bilgisayarın ekstra RAM slotu var mı ? Teknik hiçbir dökümana ulaşamadım
    Yoksa bile 4 olanı satıp 8 alırsınız 4gb de yeterli ama dediğim gibi yaparsınız olmadı

Lehimli değilse. Lehimliyse ve slot da yoksa takılmaz. Ama 15 inç olduğu için büyük ihtimalle slot vardır diye tahmin ediyorum

• quote:

Lehimli değilse. Lehimliyse ve slot da yoksa takılmaz. Ama 15 inç olduğu için büyük ihtimalle slot vardır diye tahmin ediyorum
    sanmam öyle birşey olacağını 15 yıllık laptoplarda bile ram değişiyor ama içinize sinmezse almayabilirsiniz araştırmadım ben de cidden
    Eyvallah hocam. Bu arada bunun fiyatı 1800 dü. Yükselmiş şu anda. Ekran da 14 inç

15 yıllıklarda değişiyordu da yenilerde değişmeyebiliyor işte o yüzden almadan emin olmakta fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haksancan -- 13 Ocak 2020; 0:22:17 >
  • quote:

15 yıllıklarda değişiyordu da yenilerde değişmeyebiliyor işte o yüzden almadan emin olmakta fayda var.
    Valla a serisi işlemci kullanacağıma 2 GB ram kullanırım 2000-2200 bandında i3 ve ryzen işlemcili makineler bulunuyor

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.