Şimdi Ara

BİM JBL KULAKLIK 59.90TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
8.280
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖZELKUVVET -- 24 Mayıs 2021; 6:59:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kulaklığın solunda problem var ama harika kulaklık ihtiyacı olan kaçırmasın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hangi gün gelecek acaba

• epica06 kullanıcısına yanıt

31 Mayıs olarak gösteriyor.

• hie kullanıcısına yanıt

teşekkürler

• Sanırım t110 modeli. Fena kulaklık değil, iş yapar. Üzerinde sadece aç/kapa butonu var, ses açıp kapama tuşu yok. Eğer t110 ise, bu fiyata çok iyi.

• broşürü hazırlayan modlar karın tokluğuna çalışıyor sanırım herif dümdüz kulaklık yazıp çekilmiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu kulaklıkta kronik sıkıntı var, 10 lira fazla verin jbl c100si alın daha iyi. Yıllardır kullanırım, zaman zaman hor kullandığımda olmuştur ama hala sapasağlam.

• Şundan almıştım ben de birkaç gün önce, bimden iyidir diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kulak içi kulaklıklara alışkın olmayanlara önermiyorum, özellikle uzun süreli kullanımda kulakta rahatsızlık yaratıyor. Ben c100si modelini almıştım ama kullanamadım, eziyet oldu. Benim aldığım modelin ses kalitesi fiyatına göre gayet tatmin ediciydi fakat kulağımı ağrıttığı için kullanmayı bıraktım. Bu arada kulaklık üzerinde ses açma-kısma tuşu da yoktu sadece play-pause tuşu vardı, almayı düşünüyorsanız bunu da göz önünde bulundurabilirsiniz.

• En azından kulaklık olduğu yazılmış. Başka bişey zannederdik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tane panasonic bir tane de philips'in kulak içi kulaklığı var elimde, panasonic'i alalı 13 sene oldu artık kablosunun dış kısmı her yerinden kırılmaya başladı ama hala canavar gibi ses veriyor. Philips'in ise kablosunu değiştirdim komple, o da canavar gibi çalışmaya devam ediyor. Philips'in basları, panasonic'in ise orta frekans yanıtları çok iyi. Eskiden bu kulak içi kulaklık işini çok iyi yapardı firmalar, günümüzde ise çıkan kulaklıklar hem dayanıksız hem de sesleri teneke gibi.

Umarım bu kulaklık güzeldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 26 Mayıs 2021; 9:59:42 >
  • JBL Tune 160 diye geçiyor.

BİM JBL KULAKLIK 59.90TL

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.