Şimdi Ara

Bim JVC 124 cm Ultra HD 4K TV (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
741
Cevap
27
Favori
230.486
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herşeye rağmen bu tv'yi bu fiyata satın alıp memnun şekilde kullanan vatandaşlara helal olsun,güle güle kullanın arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dej

ben güncelleme yaptım ama pixellence aktif değil? versiyonuda kontrol ettim doğru. modlama ile mi açtınız.

Alıntıları Göster
    Hayır modlama yapmadım.

Ekran ayarların mod üzerinde doğal ken ok ye bastım yukardaki menü çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR

Hayır modlama yapmadım.

Ekran ayarların mod üzerinde doğal ken ok ye bastım yukardaki menü çıktı.

Alıntıları Göster
    Ben denediğimde olmadı. güncel version 3.62.7.0 ı yükledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neronidas

Bugün bim broşüründe gördüm 43" olanı gelecek
    1080p
  • son güncellemeyi yaptıktan sonra kanal geçişlerinde yavaşlama oldu. :S
  • Tv açılıp kapanma sorununun çözümü varmı? Ayrıca son birkaç gündür ledde sorun var açıldıktan sonra bir dakika içinde bazen beyaz ışık gelip gidiyor ekranda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elegant Man

Tv açılıp kapanma sorununun çözümü varmı? Ayrıca son birkaç gündür ledde sorun var açıldıktan sonra bir dakika içinde bazen beyaz ışık gelip gidiyor ekranda.
    ben bulamadım, arada kapanıp açılıyor resetliyor kendini durduk yere.

Ayrıyeten internet bağlı olmasına rağmen, youtube videolarını oynatmıyor. Video açılıyor ama oynatmıyor. Netflix hala sorunsuz.

Ucuz etin yahnisi diyelim artık.
  • televizyonu almak isteyenlere duyurulur ;

aynı televizyon mu bilmiyorum 25 mayısta yeniden geliyor bime fakat 100 lira daha pahalıya . ilk gelen 49 inç sanırım (124 ekran)bu seferki direk 50 inç yazmışlar buda 127 ekrana tekabül eder ama muhtemelen farklı seri olabilir , alacak olanlar araştırır zaten

Bim JVC 124 cm Ultra HD 4K TV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 16 Mayıs 2018; 0:27:29 >

• Tv görüntü olarak aynı 50" se panel farkı olabilir.Bunda HDR var + olarak.Gerçi yazılımla HDR özelliğini açanlar olmuştu daha önce satılanda da.LG panel vardı.Panel ne çıkacak bakalım bu vestel üretiminde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zogg

Tv görüntü olarak aynı 50" se panel farkı olabilir.Bunda HDR var + olarak.Gerçi yazılımla HDR özelliğini açanlar olmuştu daha önce satılanda da.LG panel vardı.Panel ne çıkacak bakalım bu vestel üretiminde.
    panelin ne olduğu belli değil mi 50'de?

kayınpeder için bakıyorum.
  • Arkadaşlar BİM de yarın 25 mayısta satışa sunulacak daha önceden alan arkadaşlara özellikle sesleniyorum. Kararsızım. Yardım edin.
  • GMKM G kullanıcısına yanıt
    +1 alınır mı alınmaz mı? ne gibi sorunlar yaratabilir kısa bir bilgi verebilecek var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netflix açılmadığı için hata kodunu internette aradım , tvyi güncelleme uyarısı imiş. Konuyu aradım ama yükleme ile ilgili talimat bulamadım.

İşlemleri tarif eden bi rehber var mı ?

Saygılar
    Edit : Hallettim. Yapamayan mesaj atabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daisuke -- 27 Mayıs 2018; 0:48:17 >
  • bu tv de 2 sorum var
    1 hdr nasıl açılıyor veya ne şekilde ortaya çıkıyor tüm sistemi aradım hdr diye bir şey yok
    2 win 8.1 dell laptopum var jvc için windows destelemiyor ibaresi var görüntü aktaramıyorum çözüm..
    şimdiden teşekkürler...
  • konunun toparlanması lazım aslında sıcak fırsattan çıkarılıp yeni konu açılması lazım en azından güncelleme ve tv ile ilgili sorunların çözümü ile ilgili 36 sayfa olmuş ne nerede hangi güncelleme nasıl yapılıyor bulmak çin işkencesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: rommy6719

TV WiFi bağlantısında modemi görüyor. Seçip şifreyi giriyorum ancak bağlantı sağlayamıyorum. Fabrika ayarlarına geri döndüm. Yardımcı olabilecek arkadaş var mı
    Kardes bu problemi nasil cozdun aynisini suan ben yasiyorum dunden beri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netflix %79nda takiliyor filmler acilmiyor ne oldu tvye ya

• Uydu kanalları var ama sinyal yok Merkezi sistem kullanıyorum her şey normal ama tv de neden sinyal yok anlamadım. Kablo vs her şey takılı bir gün önce olan sinyal bir gün sonra gitti neden olur sorunu nasıl çözerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruzgarm

Uydu kanalları var ama sinyal yok Merkezi sistem kullanıyorum her şey normal ama tv de neden sinyal yok anlamadım. Kablo vs her şey takılı bir gün önce olan sinyal bir gün sonra gitti neden olur sorunu nasıl çözerim.
    tvde böyle sıkıntı var. herşey takır takırken bi anda bozuluveriyor. vestel servisini aradım eve servis gelip değişim yapacak dendi. komik ya.

yazılımsal olan şeyi değiştirmeye çalışıyolar. netflix açılmıyor diyorum, reset atma yöntemi söyleyin diyorum teknik servis diye diretiyolar.
  • arkadaşlar problemim hala çözülmedi. tvnin içindeki uygulamalar video oynatmıyor. videolar %99da takılıyor oynatmıyor. netflix ve youtube.

ayrıyeten ps4teki netflix ile idare etsemde ps4te artık HDR görmüyor. Portları değiştirmeme rağmen. HDMI kablosundamı sorun var?
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.