Şimdi Ara

Bim JVC 124 cm Ultra HD 4K TV (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
27
Favori
230.376
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar trt4k yok nasıl yükleyeceğim bilgisi olan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar TV yi yaklaşık 8 aydır kullanıyorum. Çok memnunum. Ancak son birkaç gündür bazı kanallar hariç alt tarafta smart tv uygulamalar görseli çıkıyor.Ancak aktif değil kumanda ile müdahele edilmiyor. Sadace resim gibi duruyor. Exit deyince gidiyor ama 2 sn.sonra tekrar çıkıyor. Mesela trt çocuk,show tv gibi birkaç kanalda yok. Ama diğer kanallarda çıkıyor. Lütfen yardım edin.

NOT: Arkadaşlar problemi çözdüm. Ayarlardan en altta daha fazla yazan yere girip HBBTV devredışı bırak yaptım.Duzeldi. Galiba çocuk kurcalamış:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi honeylee -- 26 Eylül 2018; 21:40:18 >
  • Arkadaşlar bluetooth höparlör bağlayabilir miyim televizyona? Mümkün müdür? Aparat mı gereklidir yoksa?

• kayınpedere aldırdım mahçup edip duruyor. yazılımı zayıf birkaç problem daha vardı (Wifi görmeme vs.)

Şimdi de trt 4k görüntü var ses yok. Sildim geri yüklenmedi manuel girişten. Çözümü bilen varsa makbule geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: natbolad

kayınpedere aldırdım mahçup edip duruyor. yazılımı zayıf birkaç problem daha vardı (Wifi görmeme vs.)

Şimdi de trt 4k görüntü var ses yok. Sildim geri yüklenmedi manuel girişten. Çözümü bilen varsa makbule geçer.
    Of aman çok sıkıntılı, terleten bir durum

Gelin bir de Vestel'e laf edince köpürenlere bunu anlatın, belirli kriterleri sağlayamayan ürün asla piyasaya sürülmemeli Bim'de ucuz olacaksa dahi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tv'den optik çıkış ile ses sitemi bağlayabilen oldu mu acaba? Ayar menusunde digital çıkış menüsü yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • netflix çalışmıyor bende de.
    güncelleme yapıyorum düzeliyor ancak tv kapanıp açılınca yine netflix ve youtube çalışmıyor, yeniden güncelleme yapmak gerekiyor.
    çözümü bilen var mı acaba
  • Arkadaşlar YouTube kısayol tuşu bozmuşlst basınca youtunr yerine atv açılıyor

Uygulamanın üstüne geliyorum 5 sn basılı tutuyorum olmuyor yine kanal açılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infin1ty -- 12 Şubat 2019; 21:56:51 >
  • Eylül ayından beri sorun yoktu ama dün vewb app storedeki ott player silinmiş yeniden kurayım dedim kuramıyorum, ssiptv denedim onuda kuramiyorum, sol üstte 4-5 nokta gidip geliyor biraz o kadar hic bir tepki vermiyor, hicbir uygulamayi kuramiyorum, videolar falan var onlari denedim acıyor sıkıntı yok, 3.62.70 guncellemesini yaptim gene düzelmedi lütfen yardim edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahtanbeyaza

Eylül ayından beri sorun yoktu ama dün vewb app storedeki ott player silinmiş yeniden kurayım dedim kuramıyorum, ssiptv denedim onuda kuramiyorum, sol üstte 4-5 nokta gidip geliyor biraz o kadar hic bir tepki vermiyor, hicbir uygulamayi kuramiyorum, videolar falan var onlari denedim acıyor sıkıntı yok, 3.62.70 guncellemesini yaptim gene düzelmedi lütfen yardim edin
    Ssiptv ile alakalı değil problem. Uygulama sağlayıcısı ile alakalı. Bende aynı sorundan muzdariptim dün. Hiç açamadım iptv yi. Forumları ararken denk geldim. Şu an açılmaya başladı ama takılıyor. Muhtemelen yarın düzelir gibi

• Daisuke D kullanıcısına yanıt
    dostum teşekkür ederim, dediğin gibi uygulama sağlayıcısı ile sıkıntı vardı herhalde bu akşam düzeldi sıkıntı yok

• Arkadaşlar bu tv ye uygulama ekleyebiliyor muyuz...TRT uygulaması vardı silinmiş. Neden ve nasıl oldu bilmiyorum?Tekrar aradım mağazada yok. Uygulama dışarıdan yükleniyor mu ya da programı falan var mı?

• arkadaşlar hiçbir şekilde ssiptv, youtube vs menülere giremiyorum. wifi görmüyor aynı sorunu yaşayan var mı? ne yapabilirim önerisi olan var mı?

Edit: Cep telefonumun wifi özelliğini kapattım. Bağlantı düzeldi. Arada böyle yiyor kafayı demek ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scarface1987 -- 9 Mart 2019; 17:40:15 >
  • Tv'yi soundbar ile kullanan varmı? Tavsiye edebileceğiniz bir soundbar varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Scarface1987

arkadaşlar hiçbir şekilde ssiptv, youtube vs menülere giremiyorum. wifi görmüyor aynı sorunu yaşayan var mı? ne yapabilirim önerisi olan var mı?

Edit: Cep telefonumun wifi özelliğini kapattım. Bağlantı düzeldi. Arada böyle yiyor kafayı demek ki.
    Kanallar çakışıyordur.
  • Netflix açılmıyor bende bir anda kendi kendine oldu daha önceden sıkıntı yoktu güncelleme frekansı yada elinde yazılımı olan varmı

• abdulrezakbinberrak A kullanıcısına yanıt
    tavsiyeformu undan indirebilirsin yazılımı.

• MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Ustad dün yazdım yazılımları paylaşan arkadaş geri dönüş yapmadı görmemiş olabilir şansımı burada deniyeyim dedim bu arada meslektaşız :)

• Lt-49vu73t yazılım güncellemesini nasıl yapıyoruz smart TV kısmı çok yavaş

• Benim tv bir haftadır netflix e girmeyip 502 kodlu hatayı veriyo. Hiç bir şekilde sorunu çözemedim varmı başka bu sorunu yaşayan.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.