Bildirim
BİM - Kağıt Havlu & Tuvalet Kağıdı (12-16 Temmuz)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eskidir bu muhtemelen
edit: yararlandım teşekkürler paylaşım yapana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpenokte -- 12 Temmuz 2024; 21:20:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yoo yeni
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bedava ama keşke multinet geçse bim'de
-
Nays ile veya iyi oranlı bir market kampanyası ile Bimparaya yükleyin öyle alın, %10 daha düşmüş gibi olur
multinet bedava hocam şirketin sunduğu bir yan hak ve oldukça iyi bir miktar o yüzden markette de rahatça kullanabiliyorum, kartla ödediğimde cebimden gidiyor
-
Tamam biliyorum zaten bir öneri olarak söyledim sadece
eyvall ah
-
papia 12 li 55 tl küsur, indirim olmadan önceki fiyatı 78 küsur.. biri çok büyük taştaş geçiyor bence.
https://www.carrefoursa.com/papia-biocare-tuvalet-kagidi-12-li-p-30458679
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında BİM'in sattığı fiyatlar, normal olması gereken fiyatları zaten..bu fiyatlarla bile kâr ediyorlar düşünün
Tabi yüzyılın lideri sayesinde uçtuğumuz için, herşeyin fiyatı anormal..
olması gereken'i geçtik. mesela en düşük emekli aylığının da 26-30 bin olması gerekir.
ayrıca bu broşür bence gerçek değil.
-
BİM’in instagram sayfasına bakabilirsiniz, ayrıca az önce ben alışveriş yaptım, daha inanıp inanmamak size kalmış.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
o zaman broşürü hazırlayanın kafası güzelmiş derim. piyasa fiyatı 200 küsur olan verdiğim örneğin, indirimsiz halini 78 tl yazmış.
Isparta merkezde öğlen sıcağında 5 tane BİM şubesine uğradım, 3 katlı 12.li maylo ve familia felan yoktu. 85 TL olan 32 li vardı beğenmedim. Bu arada sular zam yemiş 17.50 (5 Lt). Bir dahada bim kataloğuna inanıp bime felan gitmem. Bulunmuyor görseldeki ürünler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Migros da uyguladı zammı genel bir zam herhalde, 0.5lik Abant Assu yani ucuz kategori sular 2.95ten 3.20, 1,5lik 5.95ten 6.40, 5 litrelikler de 16,50den 17,50 oldu.
Bu arada bizim buradaki Bime hiçbir ürün gelmemiş, çalışanların haberi bile yok kampanyadan, resmi gösteriyorum tarihi ne zamanmış diyor
-
bu queen tuv kağıdı nasıl deneyen var mı? bilindik bir markayla kıyaslarsak?
-
en son pembe ambalajdayken iyiydi kaliteyi düşürdüler mi bilemicem
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Isparta merkezde öğlen sıcağında 5 tane BİM şubesine uğradım, 3 katlı 12.li maylo ve familia felan yoktu. 85 TL olan 32 li vardı beğenmedim. Bu arada sular zam yemiş 17.50 (5 Lt). Bir dahada bim kataloğuna inanıp bime felan gitmem. Bulunmuyor görseldeki ürünler.
|
Benzer içerikler
- bim dijitsu televizyon yorumları
- çaykur çaycı kaliteli mı
- dalan 4"lü sabun a101
- asimsiz prime guclu yeni 30gb
- vodafone premium nedir
- sıcak fırsatlar amazon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X