< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bim Market / Bimpara / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] (10. sayfa)
-
-
İyi fiyat. Ben bugün a101 den torku aldım. 450 gr 145 TL.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O fermente değil ama hocam ışıl islem görmüş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Kumtel 2lt airfry'ını gördüm geçenlerde afişlerde 799 TL yazıyordu onun da fiyatını düşürmüşler 479,50 TL'ye
Belki sizin oralarda da vardır ilgilenirseniz
-
22 Mart yani bugün itibariyle bimde illaki reklamları görmüşsünüzdür ama hatırlatmış olayım. Özellikle şu mop başka markaları bile piyasası 2.000 küsürlerde
-
Bim marketlerde Aktüel ürün olarak satılan
ürün kalite açısından tavsiye edilebilir mi?
www.bim.com.tr
Anasayfa - Bim A.Ş
Önizlemeyi mesajda gösterme
https://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/tek-akulu-darbeli-matkap-seti/aktuel.aspx
www.bim.com.trAnasayfa - Bim A.Şhttps://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/tek-akulu-darbeli-matkap-seti/aktuel.aspx
-
Bimpara'da qr ile ödeme yapabilen var mı? Karekodu okutunca kasa ingilizce kart numarası bulunamadı benzeri bir hata veriyor. Alttaki 5 taneli numarayı girince ödemeyi sorunsuz tamamlıyor. (Farklı mağazalarda da denedim, onlar da aynı hatayı veriyor.) Sizde de bu şekilde qr hata veriyor mu?
Adamların kitlesi hazır. Umurlarında değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Doğru söylüyonuz malum kitleyi unuttum ben
Önceki dönemde bu tereyağını indirimli 110 TL'ye almıştık. Şimdi yine gelmiş ama...
şu an migros tereyağ kg 250 lira.
-
Evet haberim var. Ancak 2 aydır 300'den iteliyordu bize. Bu marketler neden böyle insafsız. Su an 250'den satabiliyorsan, toptan fiyatlara zam gelene kadar bu fiyattan devam et. Hepsine söylüyorum. Malesef hepsi de 1-2 üründe ucuz algısı oluşturarak az iteleme, diger ürünlerde çok iteleme derdinde.
Bu arada Bitkisel krema buluşu ile Bim veganları ne kadar düşündüğünü göstermiş oluyor.(!) Bu yüzden kendisine ne kadar teşekkür edilse az.(!)
Danone' de çıkarmıştı bundan bir kaç sene önce görmüştüm Bim de danone ye uymuş anlaşılanquote:
Orijinalden alıntı: bahtiyaraziz
Bu arada Bitkisel krema buluşu ile Bim veganları ne kadar düşündüğünü göstermiş oluyor.(!) Bu yüzden kendisine ne kadar teşekkür edilse az.(!)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X