Şimdi Ara

Bim Market / Bimpara / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
75
Favori
37.513
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kumtel Vakum Makinesi 850₺ 8 Kasım Cuma günü geliyor

Bim Market / Bimpara / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU]

https://www.bim.com.tr/?Bim_AktuelTarihKey=1222

• Bimparaya kasada yükleme nasıl oluyordu, bilen varsa yazabilir mi, bugün markette epey uğraşmalarına rağmen yapamadılar.
  • o ben O kullanıcısına yanıt

ben genel de kredi kartıyla yüklüyorum hem de market kampanyasından yararlanıyorum

• alfamet A kullanıcısına yanıt
    Hangi kartlar ve ne sektör olarak puan veriyor. Ziraat market kampanyası olmadı. Akbank market kampanyasına sayıyor. Yapı krediyi merak ediyorum. Bim para yükleyipte puan kazanan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rota21 -- 26 Kasım 2024; 10:47:15 >
  • rota21 R kullanıcısına yanıt

nays market sayıyor

• rota21 R kullanıcısına yanıt

halk var bende kampayaya katılıyorum ve yüklemede hediye paraf para yatıyor ama ilk önce praf mobil indirip kampanyaya katılmanız gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: o ben

Bimparaya kasada yükleme nasıl oluyordu, bilen varsa yazabilir mi, bugün markette epey uğraşmalarına rağmen yapamadılar.

Ben kasada Qr ödeme yapabilmek için sormuştum, bilen yok sanırım.

• Yanlislikla fazla para yuklemisim. Bimparanin geri banka kartina iadesi yapilabiliyor mu?
  • o ben O kullanıcısına yanıt

BİMPARA uygulamasına online harici kasada yükleme yapılamıyor, ancak herhangi bir ödeme aracı ile Bim HEDİYE kartı alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mbs79 -- 1 Aralık 2024; 15:19:38 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.