Şimdi Ara

Bim Market / Bimpara / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
78
Favori
38.968
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kumtel Vakum Makinesi 850₺ 8 Kasım Cuma günü geliyor

Bim Market / Bimpara / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU]

https://www.bim.com.tr/?Bim_AktuelTarihKey=1222

• Bimparaya kasada yükleme nasıl oluyordu, bilen varsa yazabilir mi, bugün markette epey uğraşmalarına rağmen yapamadılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o ben O kullanıcısına yanıt

ben genel de kredi kartıyla yüklüyorum hem de market kampanyasından yararlanıyorum

• alfamet A kullanıcısına yanıt
    Hangi kartlar ve ne sektör olarak puan veriyor. Ziraat market kampanyası olmadı. Akbank market kampanyasına sayıyor. Yapı krediyi merak ediyorum. Bim para yükleyipte puan kazanan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rota21 -- 26 Kasım 2024; 10:47:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rota21 R kullanıcısına yanıt

nays market sayıyor

• rota21 R kullanıcısına yanıt

halk var bende kampayaya katılıyorum ve yüklemede hediye paraf para yatıyor ama ilk önce praf mobil indirip kampanyaya katılmanız gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: o ben

Bimparaya kasada yükleme nasıl oluyordu, bilen varsa yazabilir mi, bugün markette epey uğraşmalarına rağmen yapamadılar.

Ben kasada Qr ödeme yapabilmek için sormuştum, bilen yok sanırım.

• Yanlislikla fazla para yuklemisim. Bimparanin geri banka kartina iadesi yapilabiliyor mu?

• o ben O kullanıcısına yanıt

BİMPARA uygulamasına online harici kasada yükleme yapılamıyor, ancak herhangi bir ödeme aracı ile Bim HEDİYE kartı alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mbs79 -- 1 Aralık 2024; 15:19:38 >
  • bime qr kod özelliği geldi diye okudum forumda doğru mu arkadaşlar tüm mağazalar için açılmış mıdır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Qr kod ile farklı mağazalarda ödeme yaptım. Ama ürünlerin fiyatlarının telefon üzerinden görülebileceği bir uygulama yapsalar çok iyi olacak. Bazen ürünlerin etiketi kaybolmuş olduğunda veya kontrol etmek istediğimizde kasaya gitmek zorunda kalmasak iyi olur.

• Bim Market / Bimpara / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU]
  • Bimpara yükleme menüsüne Bimpara Hediye Kartı seçeneği gelmiş bilgisi olan var mı? Kasalardan alınabiliyorsa kartların market ve QR ödeme kampanyalarında kullanılabilir.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.