Afişler: https://www.bim.com.tr/Categories/680/afisler.aspx Instagram: https://www.instagram.com/bimturkiye Facebook: https://www.facebook.com/bimturkiye YouTube: https://www.youtube.com/channel/UClAHcndi08TXV0U3osnhQAQ/featured Bize Ulaşın: https://www.bim.com.tr/Categories/679/bize-ulasin.aspx Telefon Uygulaması: BİM / iOS (App Store): https://apps.apple.com/tr/app/bi-m/id1598280401?l=tr BİMPARA / iOS (App Store): https://apps.apple.com/tr/app/bi-mpara/id1542193973?l=tr BİM / Android (Google Play): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bim.market BİMPARA / Android (Google Play): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bim.bimpara |
Bim Market / Bimpara / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU]
-
-
teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthWorm -- 29 Ocak 2023; 13:34:49 > -
Teşekkürler güzel konu -
Teşekkürler, umarım faydalı bir konu olur. -
Teşekkürler -
TEŞEKKÜRLER
-
Güzel konu, ihtiyaç vardı.
Takipte kalalım.
-
Eskiden bu sözkonusu firmanın burda ana konusu duruyordu.. Artık bimin hiçbir esprisi, numarası kalmadığı ve diğer marketlerden bi farkı olmadığı anlaşılınca yavaş yavaş popülaritesini kaybetti.
Sanki bim çok ucuz bir marketmiş gibi, her hafta üzeri çizilen hakiki indirimler yapıyormuş gibi bir de konusu açılmış ama tutmaz. Eskiden buralarda bim fun kulüp konusu bile vardı.. İnsanlar oraya indirim için deel, ayakları alıştığı için gidiyor
-
Bim bazı bölgelerde aktüelde sunduğu ürünleri bölgesel indirimler yapmakta , bunları paylaşmak çok iyi olabilir. Sürekli takip ediyorum ve işe yarar bir şeyler elbet çıkmakta.
-
Bu haftaki kumtel airfryer 5.5 litre çok iyi. 1800Tl ama 2 şubatta 2200Tl olacak.
Kesinlikle tavsiye ederim. Youtube ta birçok videosu var.
2 tane çupra koyup pişirdim. Çok güzel oldu.
patatesi çok koydum. Kızaranları yukarıdan alıp yerken, kalanları pişirmeye devam ettim.
Ekmek yaptım. Gayet güzel oldu.
kek yaptım. Çok iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pphammer -- 29 Ocak 2023; 17:50:30 > -
Öncelikle herkese merhaba bim zihniyet ve indirim bakımından diğerlerine göre farklılıkları var. Ve
Bölgemde şuan mandalina ve kestane fahiş indinrim var
Mandalina ~19.90~ / 4.90₺
Kestane ~59.90~ / 15.90₺ -
Çoğu üründe Migros'tan pahalı satıp, hala "uygun fiyatlı ürünler satıyor" imajını koruyabilmek büyük başarı. -
Bu imajı milletin kafasına sokup yerleştirmek ve kalıcı hale getirmek için yıllarını verdi bu firma, gazete ve tv lere reklam vermemekle övündü durdu ve hatta bunu daha da ileriye taşıyıp " bakın biz bunları bunları yapmıyoruz, şunları şunları yapıyoruz ve fiyatları bu şekilde indirimli hale getiriyoruz, ucuza satış yapıyoruz" şeklinde madde madde sıraladığı panoları tüm mağazalara asmışlardı..
Bu yılları alan strateji başarıya ulaşınca panolar kalktı ve tüm gazeteler ve kanallarda bim reklamları dönmeye başladı, bu maliyetler fiyatlara yansıtıldı, diğer marketlerden bi farkı kalmadı ama yine de müşterilerini kaybetmedi
-
Kendi yaptırdıkları ürünler olmasa sinek avlayacak 3 harfli boş marketlerden birisi...
-
Normal marketlerle fiyatlari aynı ve hic bir katalogunda gidayla ilgili indirimi yoktur bu marketin. A101 su anda bu konuda lider. -
-
Bim'de Yudum ve Komili zeytinyağları indirimde. Ayrıca,bayram çikolatalarından Ülker Ece alacak olanlar varsa, onlar da gelmiş.
-
Hindistan menşeli
Çoğu üründe Migros'tan pahalı satıp, hala "uygun fiyatlı ürünler satıyor" imajını koruyabilmek büyük başarı.
|
bakın bunu yapmayın gençler böyle birisi şurada şu ürün indirimli dediğinde ıyy ben onu yemem kedime köpeğime veririm ancak minvalinde aşağılık kompleksli mesajlar atmayın,
bakın bu ayıptır, zavallılıktır, acziyettir ezikliktir, kimse senin piliç salam yiyip yemediğini veyahut kedinin köpeğin ne marka yediğini merak etmiyor . sen bir insansın ve insanca fikirlerini belirtmen gerekir, senin bir hayvanın davranışını gelip insanların konuştuğu bir ortamda anlatman densizliktir, bak şimdi yüz yüze bir olayda birinin, şurada piliç salam indirimde dediğini duyduğunda ona karşı yukarıdaki gibi densizlik yapma. ,bak üzerler insanın ters tarafına gelir kalbini kırarlar rencide ederler, ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun hemen şimdi özür dile ve sil o mesajı bir daha da böyle şeyler yapma hadi |
Kendi yaptırdıkları ürünler olmasa sinek avlayacak 3 harfli boş marketlerden birisi... |
Eskiden bu sözkonusu firmanın burda ana konusu duruyordu.. Artık bimin hiçbir esprisi, numarası kalmadığı ve diğer marketlerden bi farkı olmadığı anlaşılınca yavaş yavaş popülaritesini kaybetti. Sanki bim çok ucuz bir marketmiş gibi, her hafta üzeri çizilen hakiki indirimler yapıyormuş gibi bir de konusu açılmış ama tutmaz. Eskiden buralarda bim fun kulüp konusu bile vardı.. İnsanlar oraya indirim için deel, ayakları alıştığı için gidiyor |
Zaten ısınamıyoruz peteği bununla kapatıp donalım mı ne entel eşyalar çıkarıyorlar piyasaya |
kimse kimsenin ne yediğine karışmıyor, merak da etmiyor, ben de kelle paça yemiyorum mesela ama gidip de bunu bi yerde belirtme ihtiyacı duymuyorum,
yani birisi güzel bi kelle paça dükkanı buldum fiyatı da güzel çorbası da dediğinde, ben ortaya atılıp ben kelle paça yemem ancak sokak hayvanları şu kelle paçayı çok sever demem diyemem, içimden gelmez. yazdığın mesaj rahatsız edici. senin piliç salam yemediğin ve kedilerin ne marka tercih ettiği bilgisinin hiç bir kimseye zerre faydası yok. aksine ben piliç salam yemiyorum deyip hayvanlardan bahsetmen bak en hafif tabirle ayıptır. bu bir bilinç altının dışavurumudur, bunu ben markette görüp beğendiğim bir salamı paylaştığım bilgisinden sonra yazdın. mesajın beni aşırı rahatsız etti, bunu anlayabilecek olsaydın zaten o ilk mesajı yazmazdın o nedenle bu tepkimi de anlamlandıramaman normal, çünkü ağzından çıkanı kulağın duymuyor. |
Terbiyesizlik, densizlik ve hadsizlikte sınır tanımaman yetmiyormuş gibi Türkçe anlama kapasiten de yetersiz, senin seviyene inip cevap yazmak benim hatam oldu, zaten blokluyorum seni, amacının ilgi çekmek olduğu da bariz, zorlama çıkarımlarla benim söylediklerimi başka yere çekmeye çalışan seviye yoksunu bir insansın.
Sayılarımız çok fazla değil ama az da sayılmaz, benim gibi sokak hayvanlarına beslemeye ve bakmaya çalışanlar için ürün önerim oldu, ki benim de maddi durumum ahım şahım sayılmaz hatta kimse benim hayat hikayemi bilmek zorunda da değil ama ben açlık çekmiş bir insan olarak aç kalmış hayvanlara elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum, gönül isterdi ki maddi durumum çok iyi olsaydı hepsine en iyi yaş mamalardan alabilseydim, günde 50den fazla kediyi beslemek için dişimden tırnağımdan artırıyorum, çok ürünler denedim, hem bozulmasının çok zor olması hem de f/p açısından bana en verim aldığım ürün tavuk salam oldu. Bu arada bu forumda çoğu insanın yemediği fiyat olarak da tavuk salamdan bile ucuz olan tavuk ciğeri bayıla bayıla yiyorum örneğin, seni terbiyesizliğin ve hadsizliğinle başbaşa bırakıyorum. |
Tartışma ortamına girmek istemem ama şunu net söyleyebilirim: istanbul ve ankaranın hem de en elit denilebilecek semtlerindeki migroslarından defalarca alışveriş yapmış biri olarak migros jet kasalarda görevliden yardım almadan jetkasayı kullanabilen sayısı yüzde 10 bile değildir, kaldı ki birçok mağazada kasalarda kuyruk olmasına rağmen jetkasaların bomboş olduğunu görüyorum çoğu zaman, sebep? Çünkü kullanmayı bilmiyorlar, he bir de mkolay olayına girmeyim, onu kullandığım zaman migrostaki görevliler dahil herkes bana astronotmuşum gibi bakmıştı, çünkü ilk defa böyle birşey görmüşlerdi (historia avm mağaza müdürü bile mkolayı bilmiyordu)
|
Arkadaşım şaka mısın sen? kimseyi küçümsediğim yok diyorsun Bimden kontör alan suriyeliyi küçümsüyorsun kendi kurduğun cümlenin içinde. Alamaz mı onlar insan değil mi ? parası vardır uygun bulmuştur almıştır, diğerlerinde bimcell gibi tarife mi var mı ayrıca? belki o hattı kullanıyor neyin kafası bu ? Diğer marketler de var bizim mahallede (hemen her mahallede olduğu gibi ) mahalle halkına baktığımda gayet de hepsine gidiliyor alışverişini yapıyor herkes. Şahsen benim üçünden de ayrı ayrı özellikle aldığım ürünler var , üşenmeden gider alırım. Uygulama açamayan vatandaşlar zaten nakit veya kartla alışveriş yapıyor, uygulama olaylarını daha genç güruh yapıyor veya teknolojiye merakı olan yaşı büyük vatandaşlarımız da yapıyor bunun bimle a101le vs. alakası yok bence, yine saçmalamış oluyorsun yani dediğinle. Kuyruk acısı falan yok ortada, babamın dükkanı değil Bim. Teknoloji demişken uygulama yapma geliştirme, puan kazanma gibi konularda Bim'i suçlayabilirsiniz eyvallah da gariban vatandaştan ne istiyorsunuz burayı anlamadım. Migrosta jet kasa olsa nolur, (carrefourda'da var bundan) bana kalırsa içlerinde en pahalı market onlar. (tüm ürünlerde genele vurun göreceksiniz) Bim'e bunu koymaya gerek yok kaldı ki koymazlar (maliyet) çünkü adamların vizyonu şekil şukul hava değil " toptan fiyatına parekende satış" hizmet , raf yok markette raf , çalışanlar desen iki dk boş durmuyor senin beklentinle mi uğraşacak. At gözlüğünü çıkarıp kibrini yıkması gereken sensin hocam.. Saygılar. |
Benzer içerikler
- tod kampanya
- azar referans kodu
- ceat lastik yorumları
- shell ücretsiz yağ değişimi
- amazon fırsatları
- hepsiburada hisse yorum
- black friday ne zaman 2024
- letgo komisyon alıyor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X