Şimdi Ara

Bim Market / Bimpara / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
290
Cevap
75
Favori
37.513
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam Komili Zeytinyağları fiyat bilgileri var mı ? indirimde olan

• DavlumBazlama kullanıcısına yanıt

Yanlış hatırlamıyorsam Komili Sızma zeytinyağı 1 litresi 104 TL idi. Kendim sızma kullandığım için buna dikkat ettim. Diğerine bakmadım. Bim, şuandaki indirimdeki ürünlerin neler olduğunu daha kolay ulaşılabilir yapması lazım. Kendi uydulamasından indirimdeki ürünlerin fiyatına bakamıyoruz. Ne kadar saçma.

• Ankara'da toplu alış veris için gimat nevgrossu tercih ediyoruz fiyatlar gerçekten çok uygun şehir içine uzak olduğu için araçla gitmek gerekiyor.acil ihtiyaç olursa artık ucuz olmayan bu boş marketlerden alıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün bimde tester bi parfüm sıktım bileğime, kokusu çok da güzel olmamasına rağmen 7 saat kaldı kokusu üstümde. Deneyimleyen var mı başka, bu kadar uzun kalıclığı olan parfümler çok pahalı olur normalde. Fiyatı da uygundu diye hatırlıyorum.

• amaat A kullanıcısına yanıt
    Ürün hangisi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kıng365 kullanıcısına yanıt

Malesef bakmadım, dandik bir üründür diye sadece bileğime sıktım. Ama çok çeşit de yok zaten. Max 2 ya da 3 tane vardır. Ufak sigara paketine benzer bir şişesi vardı

• Bim Market / Bimpara / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] Bim Market / Bimpara / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• horozcu yavuz abi kullanıcısına yanıt

o gillette blue 3 geleli bayagı zaman oldu 2ay belki. Bizim burda hiç kalmamış. Bende 129a almıştım bulsam alırım gene. Çok iyi fiyat.

• 900 Gr sürmeli marka kova tereyağ 139.₺

PL ürün 1kg Pervin kova tereyağ 139₺

• Bimpara uygulamasını yapana ne paralar verilmiştir acaba. Bugün tek başına uygulama yapan insanlar var ve kusursuz uygulamalar. Gerçekten bu ülkenin ihtiyacı olan şey liyakattır.

• amaat A kullanıcısına yanıt
    Tester'ların özelliği odur hocam, beni alın diye tester'ları iyi ve kalıcı üretirler. Eğer satılık tester varsa, onu satın alın.

• 1 ağustos salı günü heinz ketçap 1kg 44,5 TL

Bim Market / Bimpara / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU]
  • Bazı bim şubelerinde kendi markasının parmak dondurulmuş patatesi 32 lira.Tadı bana göre market markaları arasında açık ara en iyisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 13 Ağustos 2023; 5:37:16 >
  • KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt

Marka ne?

• takdag90 kullanıcısına yanıt

Mutfağım kendi markası

• KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt
    37 tl civarı birşey oldu ama tadını bozdular ilk aldığım zamanlardaki kalitesi gitti sanki

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sümeli kova tereyağını alıp almamak konusunda tereddüt yaşıyorum, şu an marketlerin kendi marka tereyağları 199 olmuş, enka 219, bunun 900 gramı 139, baktım fabrikaları ığdırdaymış, yeni bir tarsüt tereyağı faciası yaşamamak adına bu tereyağı daha önce deneyen oldu mu?

• dün ve bugün herhalde elektrikli bisiklet satış rekoru kırılmıştır

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.