Eskiden sıkıntı yoktu, güncelleme sonrası böyle oldu. |
Bim Market / Bimpara / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] (14. sayfa)
-
-
Kolaylık, SMS doğrulaması da var. O şekilde gidiyorum valla.
-
Aslında Hadi uygulamasındaki gibi ürünlere özel indirim gibi bir şey ekleseler iyi olur. En önemlisi de ürünlerin fiyatına kasaya gitmeden gösteren bir uygulama olsa çok faydalı olur. Çünkü bazen ürün altında etiket olmuyor bazen de fiyat güncel olmuyor. Bu sorunlar çözülmüş olur. -
Tcmb'den lisans alması gerekli belki de başvuru yaptılar hemen sonuçlanmıyor.
-
Skyjet Bellina 125: 49.900 TL
Şu an piyasada 50 bin TL’ye 125 cc pek eli yüzü düzgün motorsiklet yok. Bim’de “Skyjet bir Kuba Motor” markasıdır yazıyor. Getirilen model de RKS Bitter 125’in aynısı. RKS Bitter 125’in ikinci elleri bile 60 bin lira civarında satılıyor. Not: B sınıfı otomobil ehliyeti ile sürülemiyor. İlgilenenlere duyurulur
www.bim.com.tr125cc Motosiklethttps://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/125cc-motosiklet-23-8/aktuel.aspx
-
Arkadaşlar daha uygun başlık var mıdır bilmiyorum ama şu etiket fiyatları ile ilgili bir kolaylık falan var mı acaba? Bazen marketlerde etiketler olmayabiliyor, bazen de güncel olmuyor? Merak ettiğimiz ürünün fiyatını kasaya falan gitmeden görmemiz mümkün mü acaba? Sadece Bim için sormuyorum diğer marketlerde de olabiliyor bu durum? Etiket fiyatını görmek için belki bir uygulama falan vardır diye sormak istedim. -
Migros da var hocam, migros sanal market uygulamasında barkod okuma kısmı var. Bim de yok galiba.
-
Migros, CarrefourSA,A101, Şok barkod arama var
-
A101 ve Şok'un kendi uygulamasında mı hocam? Yoksa üçüncü taraf bir uygulama ile mi yapılıyor?
-
Kendi uygulamaları, arama kısmında barkod simgesiyle. Getiren şubeden varsa çıkıyor.
-
Bimparaya yükleme yapabilen var mı? Kart bilgilerini girdikten sonra ödeme sayfası gelmiyor bende. -
Bende de aynı durum oldu. -
Ben de kartı aynı zamanda kaydet kutucuğunu işaretleyince sabah olmuştu, diğer durumda dediğiniz gibiydi, bir deneyin isterseniz...
-
Aynı sorun bende de devam ediyor.Sorunun çözümünü bilen var mı? -
Nays'tan başka Bimpara'yı market kampanyalarına sayan başka Banka/Ön ödemeli kart var mı acaba?
-
Güncelleme ile düzelmiş. -
Akbank market kampanyalarına sayıyor. -
27 Eylül'de 52.975₺ den geliyor.
-
Daha yeni başvuru yapacaklar onay vs en az 1-2 sene sonra çıkar
Bim katılım bankası A101 hadi benzeri olur Bimpara
https://www.kap.org.tr/tr/BildirimPdf/1341654
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 8 Ekim 2024; 0:47:2 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X