Şimdi Ara

Bim Market / Bimpara / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
75
Favori
37.479
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eskiden sıkıntı yoktu, güncelleme sonrası böyle oldu.

• muskes1903 M kullanıcısına yanıt

Kolaylık, SMS doğrulaması da var. O şekilde gidiyorum valla.

• Aslında Hadi uygulamasındaki gibi ürünlere özel indirim gibi bir şey ekleseler iyi olur. En önemlisi de ürünlerin fiyatına kasaya gitmeden gösteren bir uygulama olsa çok faydalı olur. Çünkü bazen ürün altında etiket olmuyor bazen de fiyat güncel olmuyor. Bu sorunlar çözülmüş olur.
  • leblebi82 L kullanıcısına yanıt

Tcmb'den lisans alması gerekli belki de başvuru yaptılar hemen sonuçlanmıyor.

• Skyjet Bellina 125: 49.900 TL

Şu an piyasada 50 bin TL’ye 125 cc pek eli yüzü düzgün motorsiklet yok. Bim’de “Skyjet bir Kuba Motor” markasıdır yazıyor. Getirilen model de RKS Bitter 125’in aynısı. RKS Bitter 125’in ikinci elleri bile 60 bin lira civarında satılıyor. Not: B sınıfı otomobil ehliyeti ile sürülemiyor. İlgilenenlere duyurulur

Bim Market / Bimpara / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU]

• Arkadaşlar daha uygun başlık var mıdır bilmiyorum ama şu etiket fiyatları ile ilgili bir kolaylık falan var mı acaba? Bazen marketlerde etiketler olmayabiliyor, bazen de güncel olmuyor? Merak ettiğimiz ürünün fiyatını kasaya falan gitmeden görmemiz mümkün mü acaba? Sadece Bim için sormuyorum diğer marketlerde de olabiliyor bu durum? Etiket fiyatını görmek için belki bir uygulama falan vardır diye sormak istedim.

Migros da var hocam, migros sanal market uygulamasında barkod okuma kısmı var. Bim de yok galiba.

Migros, CarrefourSA,A101, Şok barkod arama var

• Opt O kullanıcısına yanıt

A101 ve Şok'un kendi uygulamasında mı hocam? Yoksa üçüncü taraf bir uygulama ile mi yapılıyor?

Kendi uygulamaları, arama kısmında barkod simgesiyle. Getiren şubeden varsa çıkıyor.

• Bimparaya yükleme yapabilen var mı? Kart bilgilerini girdikten sonra ödeme sayfası gelmiyor bende.
  • FPessoa F kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı durum oldu.
  • rota21 R kullanıcısına yanıt

Ben de kartı aynı zamanda kaydet kutucuğunu işaretleyince sabah olmuştu, diğer durumda dediğiniz gibiydi, bir deneyin isterseniz...

• FPessoa F kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de devam ediyor.Sorunun çözümünü bilen var mı?
  • Nays'tan başka Bimpara'yı market kampanyalarına sayan başka Banka/Ön ödemeli kart var mı acaba?

• kaptan4423 kullanıcısına yanıt
    Güncelleme ile düzelmiş.
  • mkaray M kullanıcısına yanıt
    Akbank market kampanyalarına sayıyor.
  • takirti kullanıcısına yanıt

27 Eylül'de 52.975₺ den geliyor.

• Daha yeni başvuru yapacaklar onay vs en az 1-2 sene sonra çıkar
    Bim katılım bankası A101 hadi benzeri olur Bimpara
    https://www.kap.org.tr/tr/BildirimPdf/1341654

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 8 Ekim 2024; 0:47:2 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.