Ben uydu alıcımın çok fazla özelliğe sahip olmasını istemiyorum. Benim beklentim kaliteli görüntü, kolay menü, hızlı kanal geçisi ve sorun çıkararak çok fazal başımı ağrıtmaması. Buna göre BİM marketin 24 Ağustos ta vereceği GOLDMASTER SAT 30800 FTA Modelini tavsiye edermesiniz. Bu uydu alıcısı hakkında bilgisi olan var mı? Fiyatı 115 YTL.
seoul gs-1180 uydu alcısını öneririm, daha ucuz ve uydudan güncelleme yapıyor ayrıca kanal değişimi çok hızlı...
Evet arkadaşlar bu makinadan bende almak istiyorum tavsiye edermisiniz.? Özelliklerini yazıyorum aşağıya.
*İki Yıl garanti *Yüksek kapasiteli flash ve ram 2 mb flash, 8 mb ram *3 boyutlu animasyonlu menü *Ekranı 2-4-9 kanal görüntüsüne bölüp birini büyük seyredebilme. *Dolpy digital ses çıkışı(S/Pdif) *5000 tv ve radyo kanal kapasitesi *Favori kanal listesi oluşturabilme *Digital görüntü ve ses kalitesi *Merkezi sistemlere sorunsuz uyum
Arkadaşlar uydular hakkında hiç bir bilgim yok bu uydu nasıldır. dört gün sonra atılacak birşey almak istemiyorum özellikli ve kaliteli bir şey almak istiyorum tabi aşırı yüksek fiyatlı değil orto boy bir şey alacağım. Bu cihaz uygun muı? Uydularda kart falan oluyormuş yükletim izleme olayı acaba bu kartlı mı ?
Fiyat 115 YTL tavsiye edermisiniZ?
İyi Geceler Dilerim...
bu modeli internette araştırdım ama hiç bir bilgi yok
quote:
Orjinalden alıntı: niyatovic
seoul gs-1180 uydu alcısını öneririm, daha ucuz ve uydudan güncelleme yapıyor ayrıca kanal değişimi çok hızlı...
+1000000000000000
Ve 30 ytl daha ucuz
bu model bim için üretiliyormuş fakat 40300 ün aynısıymış
SEOUL bence daha avantajlı. kanal geçişleri + uydudan güncellenebilme (türksat)+vs vs
SEOUL 1180 için Uydudan sürekli yazılım güncellemesi yapar, bilgisayardan yazılım güncellemesi gerektirmez Kanalların frekansları değiştiğinde otomatik olarak bulup kanal listesine ekler Yeni kanal çıktığında otomatik olarak bulup kanal listesine ekler Kanal geçiş hızı 0,6 saniyenin altında olup Türkiye’nin en hızlı cihazıdır İstenilen TV programını istenilen saatte otomatik başlatma özelliği Fujitsu Ultrafast Chipset DVB standartlarıyla tam uyumludur CE ve TÜV belgeleri mevcuttur Telekomunikasyon kurumu belgeleri mevcuttur 5000 Kanal Kapasitesi Uydudan yazılım güncelleme Uydudan Kanal Listesi güncelleme Uydudan özel EPG verisi indirebilme Yayın akışı olmayan kanalların bile yayın akışını gösterebilme Uydudan güncel haberleri indirebilme Uydudan resim indirebilme Mükemmel hızda kanal geçişleri ve uydu tanıma Kolay kullanım ve programlama Türkçe ve 4 seçilebilir dil 120 Uydu 255 Transponder 2MB flash 32MB SDRAM Kolay Anten Kurulumu İçin Sinyal Seviye Göstergesi Yalnış Yazılım Atılması Durumunda Kendini Koruyabilen Flash Bellek Problem Çıkarmayan, Güçlü Elektronik Devreler Çok Düzensiz Elektrik Değişiminden Bile Etkilenmeyen Mükemmel Besleme Devresi Gerekli olan heryerde sinyal gösterge çubuğu Gelişmiş Kilit Sistemleri Sürekli Yazılım Desteği Merkezi Sistemlere Mükemmel Uyum Yayının Şifreleme Sistemi Ve Diğer Bilgileri Info Barda Gösterebilme Çoklu Taşıma Özelliği C/Ku band uydularından SCPC/MCPC yayınlarını alabilme Teletext, Altyazı Aynı yayını farklı dil seçenekleriyle seyredebilme 13/18 V 0/22 Khz ton kontrolleri Son kanalı hafızada tutabilme Kolay Ve Kullanışlı Menü Dizaynı Özel Tuner Hassesiyet Ayarı (LT) Mekanik ve Manyetik poleratör Değişken LNB polarite kontrolü TV`de Olmasa Da Cihazdan Teletext Ve Alt Yazı Desteği Auto Symbol ince ayar Ülkemizde kullanılan tüm LNB modellerine uyumlu RS232 Girişinden Yazılım /Veri / Key / Kanal Listesi Güncelleme Oyun Timer Kanal Reserve edebilme Resim dondurma, kare kare oynatma, zoom özellikler ile benzersiz Yayının şifre sistemini 5 sisteme kadar otomatik gösterebilme özelliği Sakla Fonksiyonu (İstediğiniz Ayarlar Ve Kanal Listesini Fabrika Ayarları Olarak Kaydederek İstenilen Anda Eski Duruma Dönmek) SMATV sistemlerine uyumlu RCA çıkışı Half ve FULL SCART çıkışları RF Modulator Kategorili ve özel favori listesi Uydu seçimi ve tüm kanalları tek listede görebilme özelliği Ekranda 9 kanalı gösterme özelliği (bir tanesi canlı) Kapama – Açma düğmesiyle fiş ile uğraşmayı gerektirmez Donarak veya Kararmalı geçiş seçenekleri Radyo özelliği bulunmaktadır. Bağlantı kablosu yoktur. Uzaktan kumandalıdır.
Peki bu BİM'deki alet alınamayacak kadar kötü mü? Yazılım desteği nasıl? Özellikleri genel olarak nasıl? Elimizde patlamasın sonra
nasıl tavsiye edermisiniz
hiç iyi değil.yazılım desteği olmaz.zaten diğer cihazlara zor yazılım veriyorlar.
bana da seoul daha mantıklı geiyor otomatik güncelleme büyük artı bence ayrıca set fiyatı da iyi bence. bunu aldık diyelim 115 e gidicez uyducuya çanak vb için seoul un paketinden daha fazla para isteyecek seoul da 1180 de 160 a 5000 de 170 e tüm seti alıyoruz. 35 civarı da kuruluma gitse 200 ytl ye herşey dahil. ben araştırdım da en ucuz çift çanaklı set 250 den başlıyor
En sağlamı next 2000 cx superplus tavsiye ederim 120 ytl ye aldım güncelleme ve kanal geçişleri çok iyi ...
quote:
Orjinalden alıntı: sert_kaya
En sağlamı next 2000 cx superplus tavsiye ederim 120 ytl ye aldım güncelleme ve kanal geçişleri çok iyi ...
nerden aldın 120 ytl ye?
120 ytl e bulabilirmisin bilmiyorum ama bence de next 2000 cx daha iyi.
peki arkadaslar seoul gs-1180 suan icin yeterli bir uydu mu normal kullnici icin...norml derken cift canak yapicam...hotbirddeki adult kanalları cozermi??...yada seoul baska modelimi sanirimi cok fark yok aralarinda....
quote:
Orjinalden alıntı: asiyimben
quote:
Orjinalden alıntı: sert_kaya
nerden aldın 120 ytl ye?
bu fiyata ancak çalıntı malı verirler, super x plus bile o fiyat değil.
bimden bunu alan oldu mu bugün
gerçekten boşa vermeyelim parayı
quote:
Orjinalden alıntı: yedikeresekiz
bimden bunu alan oldu mu bugün
ben bu gün aldım walla gayet güzel hiçbir problemi yok we özellikleride baya tatmin edici şimdi yazılımını araştırıyorum.Bulursam keyleride kırıcam süper olucak..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme