Şimdi Ara

BİM marketler Tecno Spark Go 2024 ve termal yazıcılı fotoğraf makinesi var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BİM marketler Tecno Spark Go 2024 ve termal yazıcılı fotoğraf makinesi var
    BİM marketler zincirinin aktüel kampanyasında akıllı televizyonlardan akıllı telefonlara, fotoğraf makinelerinden enerji aksesuarlarına ve ses sistemlerine kadar farklı ürünler bulmak mümkün olacak. 

14 Şubat BİM aktüel teknoloji ürünleri

14 Şubat BİM aktüel teknoloji ürünleri arasında Tecno Spark Go 2024 telefon modeli yer alıyor. 6.6 inçlik IPS LCD ekran, UNISOC T606 yonga seti, 4GB RAM, 128GB depolama, 5000mAh batarya, 13MP arka kamera gibi özellikler 5750TL olarak satılıyor. 

Ayrıca Bkz.A101 marketler PS5 Pro 2TB konsol satıyor

Diğer taraftan şipşak kamera olarak bildiğimiz ancak anlık çıktıyı termal kâğıt olarak alabilen IMEX çocuk fotoğraf makinesi 1750TL. Çift kamerası olan makine Tip-C ile şarj ediliyor ve 3 adet termal rulo ile birlikte geliyor. 

• Sadece kumtel tost makinesine höz diktim 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alıntı

metni:
    14 Şubat BİM aktüel teknoloji ürünleri arasında Tecno Spark Go 2024 telefon modeli yer alıyor. 6.6 inçlik IPS LCD ekran, UNISOC T606 yonga seti, 4GB RAM, 128GB depolama, 5000mAh batarya, 13MP arka kamera gibi özellikler 5750TL olarak satılıyor.

Valla 2019 aralığında 1000 papele Meizu note 8 aldımıştım. Halen kullanıyorum. Benim için enaz 2-3 yıl daha gideri var. Ama Meizu malumunuz Türkiyeden çekildi. Bu neidüğü belli olmayan markalar için de destek ve servis kaygınız varsa bulaşmayın.

Ama beygir, iddaa, kave kumarı vs işlere bulaşmayan biri olarak, "benim de kumarım bu olsun be" deyip bu çöplerden alıp uzun yıllar kullanmışlığım (elbette ne olduğunu ve performansını bilerek) vardır. Tabi eliniz accık tornavida tutacakBİM marketler Tecno Spark Go 2024 ve termal yazıcılı fotoğraf makinesi var 

• 50 liraya sattıkları kablolu kulaklık 350 lira mı????

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.