Şimdi Ara

BİM-Men's çift taraflı erkek deri kemer incelemesi [Ss]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
3.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1995 senesinden beri garibanın yüzünü güldüren ilk market olan BİM A.Ş ile karşınızdayım.Satış fiyatı 12.50 TL olan Man's marka deri kemer incelemesini sizlere takdim ediyorum.Kemer ihtiyacı olanlar kesinlikle kaçırmasın

http://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/cift_tarafli_erkek_deri_kemer/aktuel.aspx

Ürün her ne kadar gerçek deri olmasa da,kalite olarak gayet tatminkar.Üzerinde işporta malları gibi herhangi bir kaplama yok,tamamen deri kesim.Kemerde kullanılan malzeme ise ''Ne kadar ekmek,o kadar köfte'' misaliyle sentetik,sunni deri Fakat işçilik olarak mükemmel,kemerde hiçbir kusur,hata veya kalitede ucuza kaçma yok.Satış için gayet şık ve sade bir kutu kullanılmış.Kutuyu açıp,kemerin üzerindeki naylon ambalajları çıkardığımızda her ne kadar hakiki deri olmasa da, bizi hafif mest eden deri kokusuyla karşılıyor.Ve kullanıcıya sanki pahalı bir ürün almış havası veriyor

Kemerin tokası ise parlak alaşımlı metalden yapılmış.Tokanın deri ile birleştirilen kısmında yapıştırma değil,derinin içine geçmeli toplamda 6 adet metal tırnaklar kullanılmış.Sağlamlık olarak benden geçer not aldı.Tabi ki net bir sonuca varmak zor,dayanıklılığı zamanla kendini gösterecek.Toplamda 105-110-120 cm olarak 3 farklı uzunluğu mevcut.Üretim yeri Çin.

Puanlama ;
    Fiyat:10/8 (düz hesap 10 tl olsaydı)
    Kalite:10/10
    Ambalaj:10/10

EKLEME;+Bu arada yeni bir özelliğini daha fark ettim.Kemerin yüzeyinin her iki tarafınında renk tonu farklı.Bir tarafı mat-koyu siyah iken,diğer tarafı parlak-kopkoyu lacivert .Kemerin tokası kendi çevresinde 180 derece dönebiliyor.Bu sayede kemerin pantolona uyumuna göre tokayı çevirip,istediğiniz taraftaki renkte kullanabiliyorsunuz.Fakat abartı bir ton farkı yok,ışıkta dikkatli bakılınca fark edilebiliyor.

Not:12.50 tl lik bir kemeri sanki ferrari almış gibi mübalağa yaparak incelemiş diyenler muhakkak çıkacaktır Onlara şimdiden söyleyeyim,çalışanlar bilir.Para kolay kazanılmıyor.Babasız büyüdüğümden zamanında maddi olarak bayağı büyük sıkıntılar çektik.Değil 12.50 tl,10 kuruşun bile benim gözümde ayrı bir yeri vardır.Anlayan anladı.

Geçelim resimlere ;

BİM-Men's çift taraflı erkek deri kemer incelemesi [Ss] BİM-Men's çift taraflı erkek deri kemer incelemesi [Ss]
     BİM-Men's çift taraflı erkek deri kemer incelemesi [Ss] BİM-Men's çift taraflı erkek deri kemer incelemesi [Ss]

Bu da eski ve almadan önce kullandığım kemerim

Pantolonda duruşu.Pantolon ütüsüz olunca pek iyi durmamış.İdare edin
     BİM-Men's çift taraflı erkek deri kemer incelemesi [Ss]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 17 Haziran 2013; 0:48:33 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaraxxus -- 16 Haziran 2013; 7:02:51 >
  • sabah sabah bu kadar yazmana şaşırdım altı üstü bi kemer bende mavi kemerimin resmini çekem koyam
    bu deri mi ? bide geçen logitek mouse gelmiş bime onu alırdım bak kaçırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViCt0R

/>

•  BİM-Men's çift taraflı erkek deri kemer incelemesi [Ss]
  • Bi bitmediniz

Karga pisliğini yemeden ne bimi rüyanda mı gördün

Allah bildiği gibi yapsın bu BİM in sahipleri ülkeyi karıştırdı milleti sokağa döktü ya dünyadada ahirettede Rabbim hesap sorsun onlardan
  • Değerli arkadaşım,
    çok teşekkür ederim çok güzel bir inceleme ve değerlendirme olmuş. Ancak reklamında kemerin %100 deri olduğu belirtiliyordu. Bende gördüm ama malesef 120 cmliğini bulamadım. Gerçi sonradan 110 cmliğini almak için girişimlerde bulunduysam da başarısız oldum. Ben şahsen kemeri çok beğendim çok hoşuma gitmişti ama malesef alamadım. Çok da üzüldüm işin açığı. Zira suni deri yada 3-5 liralık kemerler fazla dayanmıyor. Kullanımıda güzel değil. Kalite her zaman kendini belli ediyor. Ne diyeyeim güle güle kullan. Kullandıkça da edindiğin deneyimleri bizimle paylaş. Renk veriyormu, kırılıyormu vs.
    Hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurcanme

Değerli arkadaşım,
    çok teşekkür ederim çok güzel bir inceleme ve değerlendirme olmuş. Ancak reklamında kemerin %100 deri olduğu belirtiliyordu. Bende gördüm ama malesef 120 cmliğini bulamadım. Gerçi sonradan 110 cmliğini almak için girişimlerde bulunduysam da başarısız oldum. Ben şahsen kemeri çok beğendim çok hoşuma gitmişti ama malesef alamadım. Çok da üzüldüm işin açığı. Zira suni deri yada 3-5 liralık kemerler fazla dayanmıyor. Kullanımıda güzel değil. Kalite her zaman kendini belli ediyor. Ne diyeyeim güle güle kullan. Kullandıkça da edindiğin deneyimleri bizimle paylaş. Renk veriyormu, kırılıyormu vs.
    Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim,bulamaman kötü olmuş.Benim aldığım mağazada da,sadece 105 cm lik olanlar vardı.Mağaza görevlilerine söyleseydin,ertesi güne sipariş isteyebilirlerdi.%100 deri fakat hakiki deri değil,sentetik.Resimlerde de görünüyor,arkasında Bonded Leather yazıyor. Zamanla deri kırışma eğilimi gösterebilir.Kalite olarak gerçekten fiyatına göre üst seviyede.Kokusu hala duruyor

+Bu arada yeni bir özelliğini daha fark ettim.Kemerin yüzeyinin her iki tarafınında renk tonu farklı.Bir tarafı mat-koyu siyah iken,diğer tarafı parlak-kopkoyu lacivert .Kemerin tokası kendi çevresinde 180 derece dönebiliyor.Bu sayede kemerin pantolona uyumuna göre tokayı çevirip,istediğiniz taraftaki renkte kullanabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 17 Haziran 2013; 0:39:37 >

• kemerin ambalajında deri yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

quote:

Değerli arkadaşım,
    Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim,bulamaman kötü olmuş.Benim aldığım mağazada da,sadece 105 cm lik olanlar vardı.Mağaza görevlilerine söyleseydin,ertesi güne sipariş isteyebilirlerdi.%100 deri fakat hakiki deri değil,sentetik.Resimlerde de görünüyor,arkasında Bonded Leather yazıyor. Zamanla deri kırışma eğilimi gösterebilir.Kalite olarak gerçekten fiyatına göre üst seviyede.Kokusu hala duruyor

+Bu arada yeni bir özelliğini daha fark ettim.Kemerin yüzeyinin her iki tarafınında renk tonu farklı.Bir tarafı mat-koyu siyah iken,diğer tarafı parlak-kopkoyu lacivert .Kemerin tokası kendi çevresinde 180 derece dönebiliyor.Bu sayede kemerin pantolona uyumuna göre tokayı çevirip,istediğiniz taraftaki renkte kullanabiliyorsunuz.

Merhaba,
    Uzunca bir aradan sonra şöyle bir DH deki mesajları toparlayayım diye bakınca konuya son durumlarıda eklemek istedim. HAziran ayında kemeri bulamamıştım ama daha sonra BİM tekrar satışa koyunca bu sefer aldım.4-5 aydır falan kullanıyorum. Şu an için memnunum harhangi bir arıza çıkarmadı. Kırılma kopma geçşeme vs. sorunlarla karşılaşmadım. BİM zama

• Vay be bim incelemeleri de azaldi ha eskiden herkes birseyler incelerdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BİM incelemeleriyle ilgilibir kategori varmı forumda? Varsa ben görüş ve fikir yazarım. Sıkntı yok.
  • Arkadaşlar, kemeri halen kullaniyorum. Bir sijiniyok. Kalteliymis gercekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar, kemeri halen kullaniyorum. Bir sijiniyok. Kalteliymis gercekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar, kemeri halen kullaniyorum. Bir sijiniyok. Kalteliymis gercekten.

Yok artık

• Bime gelen tokalı kemerden bulamıyorum hiç bir yerde arkadaşlar tokalı kemerler neden bu kadar satılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PRİSON BREAK-

Bime gelen tokalı kemerden bulamıyorum hiç bir yerde arkadaşlar tokalı kemerler neden bu kadar satılmıyor

sorma kardeşim bende bulamıyorum, zamanında almıştım beni 2 sene idare etti ama artık pörsüdü kemer, başka kemerler kullandım ama onun gibisi yok çok pişmanım daha fazla almadıgıma

• quote:

Orijinalden alıntı: karaposu1

quote:

Orijinalden alıntı: PRİSON BREAK-

Bime gelen tokalı kemerden bulamıyorum hiç bir yerde arkadaşlar tokalı kemerler neden bu kadar satılmıyor

sorma kardeşim bende bulamıyorum, zamanında almıştım beni 2 sene idare etti ama artık pörsüdü kemer, başka kemerler kullandım ama onun gibisi yok çok pişmanım daha fazla almadıgıma

Gelsin bime 2 tane alacam

• 10 gün sonra bozulacağından eminim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.