Şimdi Ara

BİM mi A101 mi ŞOK mu? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
27.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hakmar 9/10
    Adese 7/10
    Bim 4/10
    Hatipoğlu 3/10
    Carrefour İçerenköy Express 6/10
  • BİM tabikiii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a101 derim ama buda süper olmuş
     BİM mi A101 mi  ŞOK mu?
  • Bim ve A101 aynı kategoride. Şok'u Ülker aldığı için değişim sürecine girdiler. Şok onlardan bir adım daha önde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dia SA

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şok ve a101 et ve süt ürünleri bakımından daha kaliteli geliyor bana. bimde çikolata, kek ve abur cubur bakımından diğerlerinden önde. ben şahsen alışveriş listeme göre karar veriyorum.

• BİM'in Osmanoğlu tatlıarı var, baya baya güzel, 1.60'a yiyebileceğiniz en güzel tatlıdır herhalde, o yüzden oyum BİM'e.
  • BİM'de iyi A101'de iyi ama A101 bir tık daha pahalı.
  • A101 ve Bim ayni stratejiye sahip olduhu icin secimi sana kalmis ben aralarinda cok ekstrem bir fark goremiyorum.Sok ise gectigimiz yillarda Koc grubuna aitti fiyat politikasi Migrosa yakindi fakat satildi sahipleri Diasayida aldi gectigimiz aylarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bleeeed

BİM'in Osmanoğlu tatlıarı var, baya baya güzel, 1.60'a yiyebileceğiniz en güzel tatlıdır herhalde, o yüzden oyum BİM'e.

profiterol alma ama sütlac güzel :)

bim pahalandı baya ocaktn itibaren diğer firmalardaki fiyatları bilmiyorum.Tavuk alınır banvitten geliyor.Bazı peynirleri,ayranı, yoğurdu sütleri güzel(kakaolu süt çok iyi)..Sucuk salam vs kendi ürünlerini tavsiye etmem..cipsler,çerezler,çikolatalar(bueno markalılar),kekleri,suları güzel...Meyve sebze de yeni tarihliyse ve fiyat iyiyse alınır..(muz,ananas,domates,salatalık tavsiye ederim..Ama tarihine göre)..pirinc,nohut,makarna vs baklagilleri iyidir..Tuvalet kağidi havlu kağit iyidir..dondurulmuş pizza berbat (sevenler olabilir)patatates fena değil,ıspanaklı peynirli tepsi börek güzel,tiramusu beğenmedim cok kahveli,hazır kahveler iyi..Tecrübelerim bu kadar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.